Vaggos02 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ουτε εγω.τα εχει παρει παραμασχαλα ο δεινοσαυρος και καλα κανει.αλλα ποσο θα αντεξει και αυτος. (απο εδω και περα σε οποιο θεμα αναβαθμισεων απανταει αυτος,θα του χωνομαι για το Overclocking χαχαχα). Σήμερα σκάσανε πολλοί ορεξάτοι. Ευτυχώς που έχω να setάρω το crossfire και δεν θα φάω ban για κράξιμο. +1 στη σύνθεση της Κάρμεν κι από μένα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Η απαντηση της karmen με καλυψε απολυτα.Τοσο δυσκολο ηταν? Μας δουλεύεις ρε φιλαράκι? Σου έχουμε απαντήσει αναλυτικότατα από τα πρώτα ποστ. Και για το τροφοδοτικό και για τον ssd και για τον δίσκο σου και για την μητρική και για τα πάντα όλα. Ναι, ευχαριστημένος είμαι από τη μητρική αλλά δεν έχει pci θύρες σε σχέση με την άλλη. Τις χρειάζεσαι? Αν όχι, παρτην. Θέλεις να σου βάλω σε κατεβατό όλα τα ποστ?
boo! Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Επαναλαμβανω,αφου ειστε κολλημενοι σε μια συνθεση κλειστε το θεμα.
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Επαναλαμβανω,αφου ειστε κολλημενοι σε μια συνθεση κλειστε το θεμα. βρε boo! μη με κάνεις να βλαστημάω την ώρα και τη στιγμή που είχα αφήσει το ποτήρι την βότκα και σου έκανα σύνθεση Δεν είναι θέμα κολλήματος είναι θέμα επιδόσεων ανάμεσα σε 2 συνθέσεις
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Επαναλαμβανω,αφου ειστε κολλημενοι σε μια συνθεση κλειστε το θεμα. Εμείς είμαστε κολλημένοι ή εσύ? Ποιά απάντηση δεν σε κάλυψε. Θέσε τα ερωτήματα καθαρά και ένα-ένα να πάρεις τις απαντήσεις σου να τελειώνουμε. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις. Κακό είναι να νομίζεις ότι ξέρεις ενώ δεν το χεις.
Vaggos02 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Απ τη στιγμή που πιστεύεις πως η δική σου σύνθεση είναι η καλύτερη, γιατί μπαίνεις στον κόπο να ρωτήσεις τη γνώμη μας; Δε μπορώ να σας καταλάβω ρε π..στη μου...
overpower Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 να στο εξηγηζω εγω αλλιως γιατι ssd και οχι hdd για λειτουργικο. ο ssd μπορει να φτασει και τα 400 mb/s ενω ο σκληρος δισκος τα ~60. ειδικα αυτος που εβαλες,λιγοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα