Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου απαντήσαμε ήδη ότι η ενστάσεις σου δεν ευσταθούν και σου εξηγήσαμε ήδη τους λόγους που η πρόταση της καρμεν είναι καλύτερη απο την δική... αν δεν θες να το καταλαβεις και πιστευεις οτι η δική σου συνθεση είνια καλύτερη δεν υπάρχει λογος να συνεχιστεί αυτο το θέμα πανε πάρε ότι νομίζεις ότι ειναι καλυτερο!!

Δεν ξερετε που δεν ξέρετε αμφισβητήτε και τα λεγόμενα ανθρώπων που αποδεδειγμένα ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω.

Ασε μας ρε ξερολα.Δε σε αναγκαζει κανεις να απαντας...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ασε μας ρε ξερολα.Δε σε αναγκαζει κανεις να απαντας...

Γιατι επιτιθεσαι φιλε μου?γιατι ειλικρινα????τωρα τελευταια ειναι συχνο φαινομενο αυτο.

Δημοσ.

Γιατί γράφτηκε σήμερα/χθες

Γιατί του είπαμε καλώς όρισε

Γιατί του κάναμε μία σύνθεση χαράματα, αλλά σε μερικά διαφωνήσαμε

Θες και άλλους λόγους Θάνο; :rolleyes:

Δημοσ.

Γιατί γράφτηκε χθες

Γιατί του είπαμε καλώς όρισε

Γιατί του κάναμε μία σύνθεση χαράματα, αλλά σε μερικά διαφωνήσαμε

Θες και άλλους λόγους Θάνο; :rolleyes:

Εσυ φταις.καλα το λεω εγω.δεν περιμενα να εχει διαφορετικη καταληξη. :P

Δημοσ.

Εσυ φταις.καλα το λεω εγω.δεν περιμενα να εχει διαφορετικη καταληξη. :P

Εγω αν δεις δε ασχολούμαι πλέον. Την άποψη μου την είπα στο ποστ 2. Και πολύ ήταν τελικά από ότι φάνηκε

Δημοσ.

Εγω επιτιθεμαι ή εσεις που απο την αρχη ειρωνευεστε και κανετε τους ξερολες,χωρις να εξηγειτε τιποτα?

Δημοσ.

Για τα πάντα η Καρμεν φταίει ... απο τοτε που μπήκε στο φορουν όλα έχουν πάρει την κάτω βόλτα .... :P :P :P

Δημοσ.

Εγω επιτιθεμαι ή εσεις που απο την αρχη ειρωνευεστε και κανετε τους ξερολες,χωρις να εξηγειτε τιποτα?

Σου εξήγησαν από ότι είδα

και για τροφοδοτικό

και για μητρική

και για ssd

So where we go?

Δημοσ.

Βρε χρυσο μου αγόρι Νο2 τι δεν σου εξηγήσαμε για πες??

Δημοσ.

Εγω αν δεις δε ασχολούμαι πλέον. Την άποψη μου την είπα στο ποστ 2. Και πολύ ήταν τελικά από ότι φάνηκε

Ουτε εγω.τα εχει παρει παραμασχαλα ο δεινοσαυρος και καλα κανει.αλλα ποσο θα αντεξει και αυτος.

(απο εδω και περα σε οποιο θεμα αναβαθμισεων απανταει αυτος,θα του χωνομαι για το Overclocking :P χαχαχα).

Δημοσ.

Βρε χρυσο μου αγόρι Νο2 τι δεν σου εξηγήσαμε για πες??

Γιατι χρειαζεται ssd αντι για σκληρο?

Τεσπα αφου εχετε μια αποψη και δεν δεχεστε τιποτα αλλο δεν εχει λογο υπαρξης το θεμα.Ας κλεισει.

@karmen

Σου ειπα ευχαριστω για την προταση σου.Δεν ειπα κατι εναντιον σου,ουτε σε ειπα αχαριστη...

Δημοσ.

Τεσπα αφου εχετε μια αποψη και δεν δεχεστε τιποτα αλλο δεν εχει λογο υπαρξης το θεμα.Ας κλεισει.

@karmen

Σου ειπα ευχαριστω για την προταση σου.Δεν ειπα κατι εναντιον σου,ουτε σε ειπα αχαριστη...

Ο δίσκος που έβαλες αρχικά είναι green. Αυτό καταρχήν είναι φάουλ για τον λόγο ότι ως μοναδικός δίσκος στο Pc θα έβαζες εκεί το λειτουργικό. Σωστά;

Η απάντηση είναι σωστά

Οπότε θα έχεις έναν αργό δίσκο, με έναν γρήγορο επεξεργαστή, που ο επεξεργαστής θα κάθεται να πίνει καφέ και θα περιμένει τον αργό δίσκο να στροφάρει

Ακόμα και γρηγορότερο μηχανικό δίσκο να έβαζες, την γρηγοράδα και την σβέλτη απόκριση ενός ssd δεν θα την πάρεις στο μηχάνημα.

Και επειδή όπως σου είπα και εγώ, είμαστε σε κακές εποχές για την αγορά μηχανικού, είναι προτιμότερο να πάρεις έναν δίσκο που αξίζει παρά κάποιον υπερκοστολογημένο.

Δημοσ.

Μα στο απάντησα ήδη στο ποστ Νο11 γιατι θα δώσει άλλο αέρα και αποκρισιμότητα στο συστηματακι σου σε καθημερινή χρήση σε σχέση με ένα απλό μηχανικο δίσκο...

Επίσης ήδη σου απαντηθηκε ο λόγος που ο σκληρός που διάλεξες είνια ακατάλληλος για να χρησιμοποιηθεί για λειτουργικο σύστημα!

Δημοσ.

Ο δίσκος που έβαλες αρχικά είναι green. Αυτό καταρχήν είναι φάουλ για τον λόγο ότι ως μοναδικός δίσκος στο Pc θα έβαζες εκεί το λειτουργικό. Σωστά;

Η απάντηση είναι σωστά

Οπότε θα έχεις έναν αργό δίσκο, με έναν γρήγορο επεξεργαστή, που ο επεξεργαστής θα κάθεται να πίνει καφέ και θα περιμένει τον αργό δίσκο να στροφάρει

Ακόμα και γρηγορότερο μηχανικό δίσκο να έβαζες, την γρηγοράδα και την σβέλτη απόκριση ενός ssd δεν θα την πάρεις στο μηχάνημα.

Και επειδή όπως σου είπα και εγώ, είμαστε σε κακές εποχές για την αγορά μηχανικού, είναι προτιμότερο να πάρεις έναν δίσκο που αξίζει παρά κάποιον υπερκοστολογημένο.

kARMEN αν ισχυει αυτο εδω το δημοσιευμα http://www.fudzilla.com/home/item/26066-global-hdd-capacity-to-bounce-back-to-80-percent

μας βλεπω να μενουν εκει οι τιμες αντε να πεσουν κανα δεκαρικο εικοσαρικο μαξ ακομα οι σκληροι

(χωρισ βεβαια να σημαινει αυτο οτι σιαφωνω με την συνθεση σου) απο μενα +1 στην Karmen .

παντως φιλε μου η συνθεση σου χωρις ssd δεν... βαλτον και θα τους θυμηθεις ολους αυτουσ που ποσταραν στο θεμα σου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...