liverpoolman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ξερω οτι ακουγεται γενικο αλλα θα ηθελα να μου δωσετε τα ''φωτα'' σας για την δημιουργια ιστοσελιδας και επισης πως μεσω αυτης θα μπορω να βαλω live stream για web radio!Ας γραψουν οι πραγματικα γνωστες στο θεμα και ας γεμισουν το θεμα με πολλες απαντησεις που θα με βοηθουσαν οχι μονο εμενα αλλα και οποιονδηποτε απο τους πολλους που ενδιαφερονται.Ευχαριστω εκ των προτερων
alexzzz Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μεταφέρεται στην ενότητα "Web Design - Development"
Xenobius Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Για web streaming θα χρειαστείς streaming server (καλό είναι να μην χρησιμοποιήσεις απλά την οικιακή σου σύνδεση αν είναι να σε ακούσει πολύς κόσμος). Στη σελίδα σου μπορείς στη συνέχεια να βάλεις έναν free player οπου θα βάλεις την ip και την πόρτα που εκπέμπεις και αυτός θα παίζει αυτόματα οταν μπαίνει ο άλλος στη σελίδα σου. Έχω ήδη στήσει κάποιους σταθμούς,οπότε μπορώ να σου δώσω πληροφοριες. Τι σκέφτεσαι γενικά να κάνεις;
liverpoolman Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Απλα σκεφτομαι να δημιοργησω μια ιστοσελιδα με ενα φιλο και σιγα σιγα να εξελιχθουμε βαζοντας διαφημισεις και επισης και αλλους παραγωγους!Η δικες σου σελιδες ποιες ειναι να παρω μια ιδεα?Επισης για την ιστοσελιδα θα χρειαστει το hosting δλδ να ενοικιασω server..Αν θελω να να χρησιμοποιησω σαν server εναν δικο μου παλιο υπολογιστη πως γινεται?Και ακομα αυτους τους players πως μπορω να τους βρω και πως να τους βαλω? το ip και το port ειναι αυτα που εχω δανειστει?Πχ απο shouthcast ή listen2myradio?Τι προτεινεις για καποιο καλο streaming εκτος αυτων?
Xenobius Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Θα σου στείλω τις σελίδες σε pm για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Καλό είναι το pc σου να τo χρησιμοποιήσεις σαν πηγή και οχι για μετάδοση, γιατί με το που θα μπουν λίγα άτομα θα τρώνε όλο το bandwidth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα