kukukali Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ενα netfaster iad 2 και κοιτωντας τις ρυθμισεις του ρουτερ,ανακαλυψα οτι στο wireless>WDS υπαρχει και ενα αλλο ονομα εκτος του netfaster iad 2 . Διαβαζοντας οτι το WDS ειναι Access Point το εκανα disable. Αν τα λεω καλα καποιος μπηκε στο ρουτερ και δημιουργησε Access Point για να χρησιμοποιει <τζαμπε> τη συνδεση; Εχω αλλαξει απο τα default admin(username,password)και το security του wireless (με αλλο δικο μου) Η διαγραφη του δευτερου ονοματος αλλα και η προστασια στο wds πως γινεται ωστε να μην επαναληφθει;
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 κανεις δεν σου κλεβει ιντερνετ.το wds ειναι για να παιξει repeater και εκει απλα σου βρηκε ποια ρουτερ με ποιο ssid παιζουν εκει κοντα.No worries. δεν εχεις λογο να ανησυχεις.αν δεν πατησεις να κανεις εσυ connect με το αλλο ρουτερ με wds και αμα δεν κανει και επισης εκεινος connect με σενα με wds δεν μπορει κανεις να παρει απο τον αλλον.το wds ειναι λιγο μαυρο χαλι οποτε και επιτηδες να ηθελες να το σεταρεις για να παιξει θα σε δυσκολευε.αλλο τοσο να παιξει μονο του.δεν πρεπει να υπαρχουν κοινες Ip στα ρουτερ για να παιξει κτλ.πρεπει ο ενας να ξερει τον κωδικο του αλλου κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα