Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησερα, εχω ενα προβλημα (μαλλον με την καρτα γραφκων) το οποιο ειναι οτι οταν παιζω καποιο παιχνιδιγια καμια ωριτσα και το βγαζω για να παιξω καποιο αλλο εκεινο το αλλο κολαει! οταν κανω restart to pc μετα παιζω ανετα χωρις κολλημα αλλα επαναλαμβανετε η ιδια διαδικασια η καρτα γραφικων ειναι η nvidia geforce gt 430 την οποια αγορασα τον οκτομβρη! τι φταιει?

Δημοσ.

Απάντησε λίγο αν θες στα παρακάτω ερωτήματα:

α) Ποιά είναι η υπόλοιπη σύνθεση του pc σου και κυρίως το τροφοδοτικό

β) Εχεις τσεκάρει τις θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή?

γ) Πόσο καιρό έχεις να το ξεσκονίσεις από μέσα?

δ) Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου?

ε) Ποιά είναι τα παιχνίδια?

Δημοσ.

Απάντησε λίγο αν θες στα παρακάτω ερωτήματα:

α) Ποιά είναι η υπόλοιπη σύνθεση του pc σου και κυρίως το τροφοδοτικό

β) Εχεις τσεκάρει τις θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή?

γ) Πόσο καιρό έχεις να το ξεσκονίσεις από μέσα?

δ) Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου?

ε) Ποιά είναι τα παιχνίδια?

α) επεξεργαστης intel core quad q8200 2.33 ghz 4 gb ram και επειδη το pc μου ειναι fujitsu siemens το τροφοδοτικο ειναι fujitsu siemens και ειναι 280 watt

β)οχι δεν τις εχω τσεκαρει

γ)το ξεσκονιζω πολυ συχνα πολυ λεπτομερως και με πολυ προσοχη

δ)1360χ768

3)λοιπον αυτο το προβλημα παρουσιαζετε σε ολα τα παιχνιδια που παιζω! μερικα ειναι: (league of legends, world of warcraft, pes 2012) και αλλα πολλα!

Δημοσ.

α) επεξεργαστης intel core quad q8200 2.33 ghz 4 gb ram και επειδη το pc μου ειναι fujitsu siemens το τροφοδοτικο ειναι fujitsu siemens και ειναι 280 watt

β)οχι δεν τις εχω τσεκαρει

γ)το ξεσκονιζω πολυ συχνα πολυ λεπτομερως και με πολυ προσοχη

δ)1360χ768

3)λοιπον αυτο το προβλημα παρουσιαζετε σε ολα τα παιχνιδια που παιζω! μερικα ειναι: (league of legends, world of warcraft, pes 2012) και αλλα πολλα!

κανε το β) με το HW monitor και βάλε screenshot εδώ ... επισης στρεασσαρε την κάρτα με το furmark και βάλε επίσης screenshot εδω...

Το τροφοδοτικο σου είνια είναι μικρό και πολυ επιφοβο... προφανώς μιλάμε για ετοιμο σύστημα ετσι??

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει το πρόβλημα με θερμοκρασίες,αφού παίζει όσο θέλει και μόνο αφού βγει από το παιχνίδι κολλάει το επόμενο,δηλαδή ή κάπου υπάρχει κάποιο memmory leak ή κολλάει γενικά κάποια εφαρμογή (directX ίσως;; ) ή γεμίζει το pagefile ή κάτι τέτοιο παράξενο.

Δημοσ.

κανε το β) με το HW monitor και βάλε screenshot εδώ ... επισης στρεασσαρε την κάρτα με το furmark και βάλε επίσης screenshot εδω...

Το τροφοδοτικο σου είνια είναι μικρό και πολυ επιφοβο... προφανώς μιλάμε για ετοιμο σύστημα ετσι??

post-221319-0-47526200-1330373132_thumb.jpgpost-221319-0-55171900-1330373766_thumb.jpg

ναι το συστημα ειναι ετοιμο

Δημοσ.

Περα απο εκείνο το 78αρι που πρέπει να είνια θερμοκρασία chipset δεν βλέπω κάτι αλλο ανησυχητικό.

Και κατα πάσα πιθανότητο το ξωτικό από πάνω έχει δίκιο.

Δοκιμάσε clean install των τελευταίων Drivers καθως επίσης και επανεγκατάσταση των τελευταίων DirectX runtime.

Δημοσ.

Περα απο εκείνο το 78αρι που πρέπει να είνια θερμοκρασία chipset δεν βλέπω κάτι αλλο ανησυχητικό.

Και κατα πάσα πιθανότητο το ξωτικό από πάνω έχει δίκιο.

Δοκιμάσε clean install των τελευταίων Drivers καθως επίσης και επανεγκατάσταση των τελευταίων DirectX runtime.

τα εχω ολα εγκατεστημενα και πολυ προσφατα μαλιστα!! και αν το ξωτικο εχει δικαιο τι πρεπει να κανω για να σταματησει το προβλημα?

Δημοσ.

Επειδη ειχα παρομοιο προβλημα και το ελυσα...

... Σε εμενα προσωπικα κολουσε μια εφαρμογη με ονομα strd.exe

και μετα το πρωτο ανοιγμα το direct Χ δεν δουλευε κανενα αλλο παιχνιδι....

(Μιλαμε απο Skyrim σε Minecraft και να κολαει....!)

Ψαξε λιγο τις διεργασιες...

Δημοσ.

Επειδη ειχα παρομοιο προβλημα και το ελυσα...

... Σε εμενα προσωπικα κολουσε μια εφαρμογη με ονομα strd.exe

και μετα το πρωτο ανοιγμα το direct Χ δεν δουλευε κανενα αλλο παιχνιδι....

(Μιλαμε απο Skyrim σε Minecraft και να κολαει....!)

Ψαξε λιγο τις διεργασιες...

δεν βλεπω καποια διεργασια που να λεγεται strd.exe

Δημοσ.

δεν βλεπω καποια διεργασια που να λεγεται strd.exe

καποια αλλη λυση? θελω πολυ να επιλυσω αυτο το προβλημα γιατι κατανταει ενοχλητικο

να σημειωθει οτι με την προηγουμενη καρτα το προβλημα δεν υπηρχε!! αν ξερει καποιος τι προβλημα υπαρχει ας μου απαντησει παρακαλω

Δημοσ.

Γινεται με ολα τα παιχνιδια? Δηλ. αν πας απο DOTA σε LoL, απο PES σε DOTA.... οτι συνδυασμο και να κανεις παλι κολαει???!!!

ναι σε οποιοδηποτε παιχνιδι

Δημοσ.

Κανε backup τα αρχεια σου και μετα φορματ (οχι γρηγορο) τον δισκο , εγκαταστησε λειτουργικο + drivers + 2 games να δεις αν εχεις προβλημα ...

Τι windows εχεις ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...