Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη Σαρακοστη! Αντιμετωπιζω προβλημα με τις εγγραφες που κανω μεσω usb σε κωδικοποιημενα καναλια.Κανω κανονικα την εγγραφη στο δεκτη αλλα οταν παιζω το αρχειο στο pc με vlc δειχνει μια μαυριλα μονο.Εχω τον δεκτη Argus Miniplus Highspeed εχω δοκιμασει εκει που εχει την επιλογη "κωδικοποιημενη εγγραφη" τα εχω αλλαξει απο ναι σε οχι και το αντιστροφο αλλα παλι τα ιδια. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι μιλάς για δορυφορικό κανάλι ή κάτι παρόμοιο,όταν κάνεις εγγραφές μέσα από τον δέκτη γράφετε και η κωδικοποίηση μαζί οπότε πρέπει να υπάρχει πρόσβαση στην ενεργοποιημένη κάρτα για να το δεις.

Ίσως με κάποιο ποιο εξειδικευμένο δέκτη (dreambox) να μπορείς να γράφεις χωρίς την κωδικοποίηση αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι μιλάς για δορυφορικό κανάλι ή κάτι παρόμοιο,όταν κάνεις εγγραφές μέσα από τον δέκτη γράφετε και η κωδικοποίηση μαζί οπότε πρέπει να υπάρχει πρόσβαση στην ενεργοποιημένη κάρτα για να το δεις.

Ίσως με κάποιο ποιο εξειδικευμένο δέκτη (dreambox) να μπορείς να γράφεις χωρίς την κωδικοποίηση αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Μα εχω προσβαση εφοσον το βλεπω το καναλι...καποιο προγραμα για να ανοιγει αυτα τα βιντεο δεν υπαρχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...