Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παναγίτσα μου .. ειδαν thermalfake τα ματια μου ή μου φάνηκε?? :shock: Ειναι κριμα τετοιο σύστημα σε τοσο αθλιο κουτι!!

Καλά αυτό για το "άθλιο" ούτε εσύ δεν το πιστεύεις αλλά τεσπα. Στα ίδια λεφτά είναι και το corsair, αν εκτιμάς ότι είναι καλύτερο ας πάει στο corsair. Κατά τα άλλα έχω παρόμοιο σύστημα σε πολύ χειρότερο κουτί από το v9.

Κατά τα άλλα εφόσον ήδη έχουμε γλυτώσει από το παλληκάρι 500 ευρώ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάει σε i7 (κι ας μην είναι vfm) και force gt 120. Και στο λέω εγώ που έχω τον απλό force 3, δεν έχω κάνα κόλλημα.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά αυτό για το "άθλιο" ούτε εσύ δεν το πιστεύεις αλλά τεσπα. Στα ίδια λεφτά είναι και το corsair, αν εκτιμάς ότι είναι καλύτερο ας πάει στο corsair. Κατά τα άλλα έχω παρόμοιο σύστημα σε πολύ χειρότερο κουτί από το v9.

Το πιστεύω και το παραπιστέυω έχω δουλέψει πολλα Thermalfake και τα εχω μισησει ΟΛΑ.

Αντιστοιχα την εργονομία που προσφέρουν τα Corsair την εχω λατρέψει.

Κατά τα άλλα εφόσον ήδη έχουμε γλυτώσει από το παλληκάρι 500 ευρώ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάει σε i7 (κι ας μην είναι vfm) και force gt 120. Και στο λέω εγώ που έχω τον απλό force 3, δεν έχω κάνα κόλλημα.

Γιατι πολυ απλα δεν του προσφέρει απολύτως τπτ για τα λεφτα που ζητάει.. πως να το κάνουμε τώρα είναι κλεψιμο. Η διαφορα των 100Ε δεν αξίζει με την καμια το 5 - 10% που προσφέρει ο 2600 .. πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω την επιμονή σου στον 2600.

Οσο για τον GT επίσης δεν πιστευω ότι αξιζει τα λεφτα...

Ειληκρινα δεν με ενδαφερει το budget του παιδιού .. απο την στιγμη που κανει την δουλειά του με αρκετά λιγοτερα χρηματα θεώρω σπατάλη τα εξτρα χρήματα για 2600 και GT .. και ας είναι μεσα στο budget!!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ πολύτιμες πληροφορίες σας.

Προφανώς και να πάω σε i7 αφού το budget βελτιώθηκε τόσο πολύ! :)

Σχετικά με την onboard κάρτα γραφικών, τι εξόδους βγάζει; Έχω οθόνες με D-sub και DVI αλλά σίγουρα όχι με HDMI.

Επίσης να ξαναπώ οτι με βολεύει το πλαίσιο. (sorry, δεν το είχα αναφέρει πριν)

Δημοσ.

Aν θέλεις πλαίσιο δες αυτήν την σύνθεση: http://www.insomnia.gr/topic/438344-%ce%b3%ce%bd%cf%8e%ce%bc%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-desktop/page__view__findpost__p__4601455

Άλλαξε μόνο την μητρική με αυτήν: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68MA-D2H-B3-s1155-Z68-DDR3-Z68MA-D2H-B3.htm

ή αυτήν: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-MB-Z68A-D3H-B3-s-1155-DDR3-Z68-Z68A-D3H-B3.htm αν θέλεις και pci θύρες.

Και οι δύο αυτές βγάζουν d-sub, dvi και hdmi.

Δημοσ.

Τέλεια! Thanks.

Για την περίπτωση με τα win7 και τα πάμφθηνα κλειδιά, γνωρίζει κανείς κάτι; Είναι ασφαλές; Βρήκα στο 368863 προβλήματα αν και βλέπω οτι είναι παλιό θέμα και μάλλον από άλλον "έμπορο".

Δημοσ.

Αυτές οι 2 λένε οτι είναι στο stock house. Λες να υπάρχει πρόβλημα; Να είναι από επιστροφές κτλ;

Μία βασική παράμετρος της αγοράς νέου desktop είναι οτι ιδανικά δεν θέλω να μπλέξω με μπρος-πίσω στο πλαίσιο σε πιθανά προβλήματα. Όσο είναι δυνατόν αυτό δηλαδή.

Για ποιό λόγο θέλεις να αγοράσεις win? Προορίζεται για επιχείρηση/γραφείο το μηχάνημα?

Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην "κλειδώσει" ποτέ το σύστημα για κάποιο λόγο. Πχ σε ένα μηχάνημα με win XP μετά από κάποιο update κάπως κατάλαβε οτι δεν είναι legit και δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το windows security essentials. Τέτοια περίπτωση θέλω να την αποφύγω. Επίσης σε περίπτωση προβλήματος δεν θέλω να έχω κάποιον πωλητή/τεχνικό στο πλαίσιο να μου πει οτι "σουξου μούξου τα σπασμένα win7 μπορεί να φταίνε".

Δημοσ.

Αυτές οι 2 λένε οτι είναι στο stock house. Λες να υπάρχει πρόβλημα; Να είναι από επιστροφές κτλ;

Eίναι διαθέσιμες ΚΑΙ στο stock house, αυτό εννοεί (και με χαμηλότερες τιμές). Εσύ δεν θα τις πάρεις από το στοκ.

Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην "κλειδώσει" ποτέ το σύστημα για κάποιο λόγο. Πχ σε ένα μηχάνημα με win XP μετά από κάποιο update κάπως κατάλαβε οτι δεν είναι legit και δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το windows security essentials. Τέτοια περίπτωση θέλω να την αποφύγω. Επίσης σε περίπτωση προβλήματος δεν θέλω να έχω κάποιον πωλητή/τεχνικό στο πλαίσιο να μου πει οτι "σουξου μούξου τα σπασμένα win7 μπορεί να φταίνε".

Δεν θα κλειδώσει τίποτα. Επίσης υπάρχουν πολύ καλύτερα προγράμματα επίσης free από το security essentials. Για μένα είναι περιττό κόστος. Εσύ ξέρεις όμως. Κατά τα άλλα άμα σου πει τέτοιο πράγμα ο πωλητής πες του να δοκιμάσει το ελαττωματικό σε δικό του μηχάνημα.

Δημοσ.

γιαννη για καινουρια μιλαμε. απλα υπαρχει η δυνατοτητα και για μεταχειρισμενη. εσενα ομως δε σε απασχολει αυτο.

Δημοσ.

Νομιζω υπαρχει μεσα στην συστκευασια του επεξεργαστη, ψυκτρα.

Έχεις δίκιο, λέει "Cooling Device: Ναι". Θα είναι θορυβώδες όμως;

Ρωτάω γιατί το 2004 που είχα αγοράσει τελευταία φορά PC έπρεπε να πάρω ένα zalman fan για να είναι silent γιατί το "μαμίσιο" (του AMD cpu) δεν παλεύονταν.

Δημοσ.

Τέλεια! Thanks.

Για την περίπτωση με τα win7 και τα πάμφθηνα κλειδιά, γνωρίζει κανείς κάτι; Είναι ασφαλές; Βρήκα στο 368863 προβλήματα αν και βλέπω οτι είναι παλιό θέμα και μάλλον από άλλον "έμπορο".

Φιλε μου,καλητερα να μιλησεις με το παλικαρι που τα δινει και να σου λυσει οποια απορεια εχεις,γιατι εγω οτι και να σου πω,θα ειναι ψεμα.

Απλα ειχα δει την αγγελια του και αργοτερα ειδα και το δικο σου post και μου ηρθε η ιδεα να στο προτεινω.

Παντος, στις αξιολογησεις,ειδα αρκετες θετικες...

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα και πάλι.

Είμαι στην τελική ευθεία για την παραγγελία και έχω τις εξής τελευταίες απορίες:

1) Win7 DSP. Δεδομένου οτι τελικά θα αγοράσω windows και ότι μάλλον θα κρατήσω αυτό το PC για τουλάχιστον 5-7 χρόνια (με την ίδια mobo), υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στην έκδοση DSP;

2) Στο Πλαίσιο μου προτείνανε τον SSD OCZ 120GB Sata III Vertex 3 αντί του Corsair Force GT 120GB SSD που είχα αρχικά επιλέξει λόγω μη διαθεσιμότητας του δεύτερου. Υπάρχει κάποιο αρνητικό σχόλιο για τον OCZ σε σχέση με τον Corsair;

3) Αντί για τον Seagate λέω να βάλω τον Western Digital Caviar Black. Πέρα από τη μεγαλύτερη τιμή υπάρχει κάποιο αρνητικό; Διάβασα για μεγαλύτερη κατανάλωση, αλλά τα 5 χρόνια εγγύησης έναντι του ενός του seagate τον κάνουν πιο ελκυστικό.

Με αυτά το καλάθι διαμορφώνεται ως εξής:

http://dl.dropbox.com/u/2540358/forums/2012-03-plaisio-cart-3.html

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

Καλημέρα.

1) Win7 DSP. Δεδομένου οτι τελικά θα αγοράσω windows και ότι μάλλον θα κρατήσω αυτό το PC για τουλάχιστον 5-7 χρόνια (με την ίδια mobo), υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στην έκδοση DSP;

Νομίζω ότι σου προεγκαθιστούν τα windows χωρίς να σου δίνουν το dvd, δίνοντάς σου όμως κλειδί εγκατάστασης. Απλά όταν θα πρέπει να τα ξαναεγκαταστήσεις κατεβέζεις ένα iso από τη Microsoft ή απ όπου αλλού και μετά νόμιμα τα ενεργοποιείς.

2) Στο Πλαίσιο μου προτείνανε τον SSD OCZ 120GB Sata III Vertex 3 αντί του Corsair Force GT 120GB SSD που είχα αρχικά επιλέξει λόγω μη διαθεσιμότητας του δεύτερου. Υπάρχει κάποιο αρνητικό σχόλιο για τον OCZ σε σχέση με τον Corsair;

Αρνητικό σχόλιο από μένα τουλάχιστον όχι, αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί και όταν αγόρασα εγώ από πλαίσιο πάλι ocz μου πρότειναν όχι όμως λόγω διαθεσιμότητας. Δεν ξέρω μήπως είναι κάποια πολιτική πώλησης.

3) Αντί για τον Seagate λέω να βάλω τον Western Digital Caviar Black. Πέρα από τη μεγαλύτερη τιμή υπάρχει κάποιο αρνητικό; Διάβασα για μεγαλύτερη κατανάλωση, αλλά τα 5 χρόνια εγγύησης έναντι του ενός του seagate τον κάνουν πιο ελκυστικό.

Τα 163 ευρώ τον καθιστούν όμως απαγορευτικό και by far κακή αγορά αν σκεφτείς ότι έπαιρνες 3 τέτοιους σ αυτά τα λεφτά πριν έξι μήνες. Δική σου επιλογή. Εγώ θα έπαιρνα τον φτηνότερο 500αρη που θα έβρισκα για αποθήκη (ακόμα και sata2 αν τον έβρισκα φτηνότερο)

Κατά τα άλλα τροφοδοτικό δες και αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Adata-BN-series-550W-80-ABN550-BZ-CEU.htm που έχει τις ίδιες δυνατότητες με αυτό που διάλεξες ή ρώτα αν υπάρχει το corsair tx650 κοντά στην τιμή του gs. Κουτί δεν είδες καποιο άλλο να σε ικανοποιεί? Μου φάινονται πολλά τα χρήματα γι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...