stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Για ρίξε τις βελτιώσεις. Με έξυνε να βάλω μια πιο πλουμιστή μητρική (γιατί το "καλύτερη" δεν είναι ακριβώς η σωστή λέξη) αλλά τελικά το θεώρησα άσκοπο. Όσο για τον non K (please μην το πας πάλι εκεί) νομίζω ότι ο TS ήταν ξεκάθαρος. Διαβάζουμε όλο το θέμα pal Συνεχίζω να θεωρώ πως ο 2500Κ είναι καλύτερη επιλογή αλλά όχι λόγο του Κ αλλα λόγο του οτι για την κατοστάρα σχεδόν που ζητάει ο 2600 παραπάνω δεν προσφέρει κατι ουσιαστικο παραπάνω για να δικαιολογει την διαφορά.. Επίσης δεν συμφωνώ με το μαγαζί... απο άλλο κατάστημα με τα ιδια λεφτα μπορούν να μπουν πιο ποιοτικα κομματια!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Συνεχίζω να θεωρώ πως ο 2500Κ είναι καλύτερη επιλογή αλλά όχι λόγο του Κ αλλα λόγο του οτι για την κατοστάρα σχεδόν που ζητάει ο 2600 παραπάνω δεν προσφέρει κατι ουσιαστικο παραπάνω για να δικαιολογει την διαφορά.. Επίσης δεν συμφωνώ με το μαγαζί... απο άλλο κατάστημα με τα ιδια λεφτα μπορούν να μπουν πιο ποιοτικα κομματια!! Μαζί σου αλλά εφόσον μπορεί να πάει στον i7 χωρίς καν να πλησιάσει το μέγιστο μπάτζετ, ας το κάνει. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα. Κατά τα άλλα ο TS ζήτησε πλαίσιο + ότι με βολεύει απεριόριστα το site του. Μακράν το καλύτερο. Όταν μπαίνω στο vision studio π.χ με πιάνει ζαλάδα. Άσε που καλή η ποικιλία αλλά ακόμα καλύτερα να υπήρχε και διαθέσιμη. @val: Σ εχω ξαναρωτήσει: Τι έχεις πάθει με το pci-e 3.0? Και μάλιστα σε ένα σύστημα που δεν θα μπει καν κάρτα γραφικών? Αλλά ακόμα και να έμπαινε δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα.. Απορία το έχω αν έκανες ποτέ ποστ πάνω από μισή γραμμή.
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το παιδι είναι απο αθήνα οποτε εγώ θα τον έστλνα προς mssystems μερια!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μαζί σου αλλά δεν βλέπω ποικιλία κουτιών στο msystems. Τουλάχιστον δεν είδα κάτι καλύτερο από το silencio.
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 http://www.msystems.gr/index.php?category=1224&product=13091 Λιγο ακριβότερο αλλά τον παιρνει στο budget!!
val007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 εχεις ξαναρωτησει για εμενα ποιο ειναι pal? Διαβάζουμε όλο το θέμα pal visionstudio εχει Corsair Carbide 400R τιμη 91 ευρω
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Και για να μην μιλάω στον αέρα εδώ η προταση μου.. εχεις ξαναρωτησει για εμενα ποιο ειναι pal? visionstudio εχει Corsair Carbide 400R τιμη 91 ευρω Ναι αλλά το θέμα έινια οτι το παιδί είναι αθήνα θέλει το μηχάνημα σναρμολογημένο και γρηγορα παραδομένο!! Δυστυχώς σε αυτο το τομέα πλέον το vision δεν είναι και ότι καλύτερο!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 STM με μόλις 130 ευρώ παραπάνω έβγαλα σύνθεση με i7 και Force gt 120GB. Οπότε δεν μπορώ να συμφωνήσω. Επίσης δεν βλέπω ούτε στη δικιά σου σύνθεση ψύκτρα. H δικιά μου πρόταση: + το τροφοδοτικό του stm που το ξέχασα.
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 http://www.msystems.gr/index.php?category=2021&product=12253 http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=12300 Κατά τα αλλά έχουμε ποιοτικότερο τροφοδοτικό αν και λίγο too much (μπορει να κποπει κανενα 30αρακι αμα μπει το CX600).. σαφώς καλύτερο κουτι.. μεγαλύτερο σκληρό και φυσικά την αξιοπιστια της mssystems σε αντιθεση με το απαραδεκτο πλεον πλαισιο!!
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 STM με μόλις 130 ευρώ παραπάνω έβγαλα σύνθεση με i7 και Force gt 120GB. Οπότε δεν μπορώ να συμφωνήσω. Επίσης δεν βλέπω ούτε στη δικιά σου σύνθεση ψύκτρα. H δικιά μου πρόταση: + το τροφοδοτικό του stm που το ξέχασα. Παναγίτσα μου .. ειδαν thermalfake τα ματια μου ή μου φάνηκε?? Ειναι κριμα τετοιο σύστημα σε τοσο αθλιο κουτι!! Και συνεχίζω να επιμένω ότι η Intel μας κλέβει στην κυριολεξια με τα λεφτα που ζηταει για τον 2600 .. και προσωπικά δεν μαρεσει να με κοροιδεύουν οι εταιρείες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα