Προς το περιεχόμενο

Killzone 2 ή 3;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει χρονος και για το MS1.Θα παιξω το ΜΕ2 στο ps3 αφου το εχω ηδη:P

Tales of graces?Mη μου βαζεις κι αλλα σε παρακαλω:P

Eχω 22-25 παιχνιδια που εχω σε μια λιστα για να αγορασω καποια στιγμη,χωρις να υπολογιζω αυτα που βγαινουν απο δω και περα:P

ΤΟ MGS4 παίζει να μ αρέσει γιατί από ό,τι έχω δει είναι story driven.

Παρε την HD συλλογη και μετα παιξε το 4.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το είχα τερματίσει όμως το FFX, είχα κολλήσει κάπου και μετά είχα παρατήσει το gaming για κάποιο διάστημα. Οπότε θα το ξανααγοράσω.

Επίσης θα τσιμπήσω την DMC HD Collection, DMC1 και 3 ίσως τα καλύτερα action games όλων των εποχών.

Δημοσ.

Kοίτα γιατί σε ρώτησα.

Είχα δανειστεί το παιχνίδι από φιλαράκι και το έχω παίξει μέχρι τέλους και με την άνεσή μου.

Θα ήθελα να το έχω στη συλλογή μου.

Αλλά έχω μία αποστροφή προς τους platinum τίτλους' date=' δε μου αρέσουν τα εξώφυλλα, κτλ, αυτό το κιτρινιασμένο.

Καθαρά προσωπική αποστροφή επειδή είμαι και συλλέκτης. Θεωρώ εντελώς νορμάλ για κάποιον να προτιμήσει μία φθηνή platinum έκδοση, κανένα πρόβλημα. Απλά σκέφτηκα μήπως το βρήκες φθηνό, καινούριο στα 12 ευρώ και στο αυθεντικό case.

Γιατί το ψάχνω στη non-platinum έκδοση και δυσκολεύομαι.

Τελικά λέω να το παραγγείλω κάποια στιγμή από amazon.co.uk και σε used κατάσταση.

Καλοπαίχνιδο πάντως![/quote']

Κοιτα που νομιζα οτι μονο εγω ειχα "προβλημα" με τα platinum!εχω 3 platinum (uncharted1,2 και mgs4) η συσκευασια τους ειναι αθλια και οπως ειπες και εσυ δεν μαρεσει να βλεπω το κιτρινιασμενο πλαισιο στο εξωφυλο!

Δημοσ.

Το δικό μου MGS4 είναι imported απο ΗΠΑ, και εκεί τα Platinum λέγονται Greatest Hits. Μπορώ να πώ οτι η ποιότητα της θήκης του παιχνιδιού είναι ίδια με ενός "κανονικού" τίτλου.

ps3_mgs4greatest.jpg

Δημοσ.
Το δικό μου MGS4 είναι imported απο ΗΠΑ' date=' και εκεί τα Platinum λέγονται Greatest Hits. Μπορώ να πώ οτι η ποιότητα της θήκης του παιχνιδιού είναι ίδια με ενός "κανονικού" τίτλου.

[/quote']

Ναι ετσι ωραια ειναι η θηκη δεν "χαλαει" και την εικονα που εχει το εξωφυλο, οχι σαν τα platinum με το γελιο γκρι κουτι και με το κιτρινο πλαισιο που για μενα χαλαει την εικονα!

Δημοσ.

Το δικό μου MGS4 είναι imported απο ΗΠΑ, και εκεί τα Platinum λέγονται Greatest Hits. Μπορώ να πώ οτι η ποιότητα της θήκης του παιχνιδιού είναι ίδια με ενός "κανονικού" τίτλου.

ps3_mgs4greatest.jpg

Όντως φαίνεται καλύτερο εδώ.

Και πάλι βέβαια προτιμώ το κανονικό, αλλά δεν είναι τόσο αντιαισθητικό με αυτή την κιτρινίλα και την πλατίνα γύρω γύρω.

Δημοσ.

Όντως φαίνεται καλύτερο εδώ.

Και πάλι βέβαια προτιμώ το κανονικό, αλλά δεν είναι τόσο αντιαισθητικό με αυτή την κιτρινίλα και την πλατίνα γύρω γύρω.

Moυ αρεσε περισσοτερο παντως το ευρωπαικο cover.

mgseuro.jpg

Δημοσ.

εγω το εχω στον Multiman !!!!!!

Χαχαχαχά!

Εγώ στηρίζω τους developers και είμαι συλλέκτης παιχνιδιών.

Αλλά τα πληρώνω φθηνά και used.

H μεγαλύτερη τιμή που έχω πληρώσει game είναι 40 ευρώ και αυτό έγινε μόλις 2 φορές.

Τα περισσότερα που αγοράζω, τα αγοράζω σε τιμές 5 ~ 20 ευρώ.

Πιστεύω πως 20 ευρώ είναι το ψυχολογικό όριο για αγορά παιχνιδιού.

Δημοσ.

Χαχαχαχά!

Εγώ στηρίζω τους developers και είμαι συλλέκτης παιχνιδιών.

Αλλά τα πληρώνω φθηνά και used. .

Πιστεψε με αν ειχε σωστη πολιτικη η Σονυ θα το εκανα αυτο και γω (ειναι το σημειο που συμφωνω μαζι σου και δεν μιλαω μονο για b/c) οπως εχω κανει σε αρκετες περιπτωσεις στο πισι παλαιοτερα.

Αλλα............... μην αρχιζουμε τα γνωστα

Δημοσ.

Εντάξει κιόλας μην τρελαθούμε, 12€ για ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς σαν το KZ2 δεν είναι καθόλου πολλά...

Δημοσ.

Εντάξει κιόλας μην τρελαθούμε, 12€ για ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς σαν το KZ2 δεν είναι καθόλου πολλά...

Δεν είναι πολλά αλλά σκέψου είναι παιχνίδι αρκετά παλιό. Εγώ όπως έχω αναφέρει και σε άλλο post πιστεύω πως καινούργια παιχνίδια για ps3 θα έπρεπε να είχαν 40 ευρώ, ενώ για xbox 360 τουλάχιστον 5 ευρώ φθηνότερα (λόγω διαφορετικού format).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...