Tilemaxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Απ' ότι διαβάζω σε ξένα sites, υπάρχουν παράπονα για το απλουστευμένο και πιο casual gameplay του KZ3, σχεδόν στα όρια του COD. Αυτό ήθελα να το αποφύγω, γι' αυτό εν τέλει με τη βοήθεια των παιδιών διάλεξα το 2. Επίσης, έχει βγεί patch για το 2 που διορθώνει κάποια πράγματα στον χειρισμό. Cortan, δύσκολο να βρείς κανονικές εκδόσεις πλέον, εμένα προσωπικά δεν με πολυενοχλεί αν και η χαμηλότερη ποιότητα του πλαστικού κάνει μπάμ (μέχρι και το manual είναι σε ασπρόμαυρο χαρτί), αλλά εντάξει.
JohnVani18 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 @Tilemaxx Με το τελευταίο patch το έπαιξα (1.29) και μου φάνηκε αδικαιολόγητα κακός ο χειρησμός προσωπικά. Για μένα πάντως είναι κρίμα να μην παίξεις το 3 γιατί θυμίζει CoD (όπως είπα δεν ξέρω αν μοιάζουν, δεν έχω παίξει CoD στο PS3). @PDS13 Αυτό το βαρύ για μένα προσωπικά είναι μεγάλο μείον, κάνει το παιχνίδι δύσκολο χωρίς λόγο. Εγώ συμπαθώ το 3 λόγω gameplay, διαφορετικά και τα δύο είναι καταπληκτικά.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δεν με βλέπω να παίρνω το 3, δεν είμαι μεγάλος fan του είδους απλά ήθελα ένα FPS με ρεαλιστικό χειρισμό και δυνατό story/campaign. Και μάλλον το 2 είναι πολύ ανώτερο σε αυτούς τους τομείς.
JohnVani18 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Να ξέρεις το story του 2 θα σε αφήσει κατά ένα ποσοστό στη μέση. Το 3 αρχίζει ακριβώς εκεί που τέλιωσε το 2.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καλά, βλέπουμε. Ας πέσει το KZ3 στα 15€ και θα το πάρω αργότερα.
cortaN@ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καλά, βλέπουμε. Ας πέσει το KZ3 στα 15€ και θα το πάρω αργότερα. Ναι αυτό είναι το καλύτερο. Καλό shooter στο ps3 είναι και το αρχαίο Resistance 1. Και λογικά θα είναι και πολύ φθηνό τώρα. Δεν ξέρω αν το έχεις δει. @cortaN@ Κι εσύ αντιπαθείς τα platinum ε? 3 έχω εγώ και το σκέφτομαι πολύ άσχημα να τα ξεφορτωθώ και να βρώ τις κανονικές εκδόσεις, αλλά είναι σχετικά παλιά και είναι κάπως δύσκολο να τα βρώ.. Ναι δε μου αρέσουν προσωπικά. Δε θυμάσαι όταν είχα παραγγείλει από σένα το The Thing για xbox1 (άλλο ένα παιχνίδι που έπαιξα μέσω BC στο 360 - το είχα ξεχάσει ), σε είχα ρωτήσει αν είναι η κανονική έκδοση και όχι η Platinum. Στο ps3 αυτή τη στιγμή δικά μου έχω: Uncharted 1,2, Motorstorm:Pacific Rift, Heavy Rain (αν και το είχα παίξει παλαιότερα), Prince of Persia Trilogy HD, Resistance 1. Έχω δανειστεί και μερικά άλλα όπως το Killzone 2. Θέλω να αγοράσω κάποια που έχω βάλει στο μάτι, αλλά είναι ψιλοακριβά ακόμα. Π.χ. little big planet 2. Ξέρει κανένας αν το Ni No Kuni θα βγει τελικά?? Αυτό με ψήνει πολύ.. Ένα άλλο που με ψήνει είναι το Folklore. Το έχει δει κανένας σας? H αλήθεια είναι πως όντας κάτοχος 360, δεν βρίσκω και πολλά παιχνίδια να χαρώ έξτρα στο ps3. Δεν ξέρω αν το έχεις πάθει και συ αντίστροφα Tilemaxx.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 To lbp2 το βρισκεις γυρω στα 20e. Το forklore το ειχα παιξει λιγο ,ηταν πολυ ομορφο εκεινη την εποχη.Ειναι πολυ παλιο. Μπορεις να πας και σε psn games.Πχ flower,super stardust hd.Επισης το wipeout ειναι εξαιρετικο.Valkyria chonicles.Eιναι πολλα τελος παντων.Θα τα δεις και μονος σου με το καιρο.
cortaN@ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 To lbp2 το βρισκεις γυρω στα 20e. Το forklore το ειχα παιξει λιγο ,ηταν πολυ ομορφο εκεινη την εποχη.Ειναι πολυ παλιο. Μπορεις να πας και σε psn games.Πχ flower,super stardust hd.Επισης το wipeout ειναι εξαιρετικο.Valkyria chonicles.Eιναι πολλα τελος παντων.Θα τα δεις και μονος σου με το καιρο. FLower το έχω δει ήδη. To Valkyria Chronicles είναι στα προσεχώς Από τα 2 Atelier, ποιο θα πρότεινες? Κλείνω προς το να τα πάρω με τη σειρά, αλλά αν έβγαινε το Ni No Kuni ίσως προτιμούσα αυτό. Τί γίνεται με αυτό? Και άσχετο. Ενδιαφέρεται κανένας για το Prince of Persia Trilogy? Θέλω να το δώσω
Tilemaxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 H αλήθεια είναι πως όντας κάτοχος 360, δεν βρίσκω και πολλά παιχνίδια να χαρώ έξτρα στο ps3. Δεν ξέρω αν το έχεις πάθει και συ αντίστροφα Tilemaxx. Φυσικό είναι, λίγο πολύ όλα τα AAA multiplatform τα είχα παίξει στο 360 και τώρα που έχω μόνο PS3 επικεντρώνομαι στα exclusives του, ΑΛΛΑ οι εμπειρίες που είχα με το MGS4, το U2, και το Heavy Rain (εκτός του GOW3, Infamous που τα βάζω λίγο πιο κάτω στη σειρά προτίμησης μου, και το GT5 που αντίστοιχο υπάρχει και στο 360), συνολικά μέσα σε λίγους μήνες, υπερκαλύπτουν άνετα οτιδήποτε έπαιξα στο 360 απο το 2008 που το αγόρασα μέχρι το 2011 που το πούλησα. Πραγματικά αυτά τα παιχνίδια είναι μία κατηγορία μόνα τους, εκτός ανταγωνισμού. Χωρίς υπερβολή, αξίζει η αγορά PS3 μόνο γι' αυτά τα 3 games.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Από τα 2 Atelier, ποιο θα πρότεινες? Κλείνω προς το να τα πάρω με τη σειρά, αλλά αν έβγαινε το Ni No Kuni ίσως προτιμούσα αυτό. Τί γίνεται με αυτό? Και άσχετο. Ενδιαφέρεται κανένας για το Prince of Persia Trilogy? Θέλω να το δώσω Δεν ξερω τι παιζει με το Ni No Kuni καθολου.Ουτε για Atelier μπορω να σου απαντησω.Μη νομιζεις και εγω παρόλο που εχω μια μονο κονσολα,εχω πολλα παιχνιδια που δεν εχω παιξει για αυτη και πολλα που περιμενουν
cortaN@ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξερω τι παιζει με το Ni No Kuni καθολου.Ουτε για Atelier μπορω να σου απαντησω.Μη νομιζεις και εγω παρόλο που εχω μια μονο κονσολα,εχω πολλα παιχνιδια που δεν εχω παιξει για αυτη και πολλα που περιμενουν Πάντως αυτό με τη Sony να μην κάνει import τα παιχνίδια του ps3 είναι απαράδεκτο. Τώρα πες μου πως τα χώνω πάλι στην Sony! Eσύ ποια έχεις δει/παίξει για ps3? Μέχρι τώρα?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως αυτό με τη Sony να μην κάνει import τα παιχνίδια του ps3 είναι απαράδεκτο. Τώρα πες μου πως τα χώνω πάλι στην Sony! Eσύ ποια έχεις δει/παίξει για ps3? Μέχρι τώρα? Eνταξει ρε συ,αυτο εχει να κανει και με την ζητηση.Παλιοτερα δεν θα το συζητoυσαμε καν.Εχουν αλλαξει τα δεδομενα δυστυχως χαρη στην αγαπημενη σου MS(παρτα!) Αν ηταν fps θα ερχοταν Πω τι μου λες τωρα.Θυμαμαι ειχα κανει μια λιστα για πoια εχω τερματησει και ειχα 50+,αλλα πολλα απλα τα ειχα αφησει.Εχω στην ακρη infamous 2,mass effect 2,FF13,GT5 που το εχω αφησει.Δυσκολα να σου γραψω τι εχω παιξει/δοκιμασει,ειναι παρα πολλα
cortaN@ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Φυσικό είναι, λίγο πολύ όλα τα AAA multiplatform τα είχα παίξει στο 360 και τώρα που έχω μόνο PS3 επικεντρώνομαι στα exclusives του, ΑΛΛΑ οι εμπειρίες που είχα με το MGS4, το U2, και το Heavy Rain (εκτός του GOW3, Infamous που τα βάζω λίγο πιο κάτω στη σειρά προτίμησης μου, και το GT5 που αντίστοιχο υπάρχει και στο 360), συνολικά μέσα σε λίγους μήνες, υπερκαλύπτουν άνετα οτιδήποτε έπαιξα στο 360 απο το 2008 που το αγόρασα μέχρι το 2011 που το πούλησα. Πραγματικά αυτά τα παιχνίδια είναι μία κατηγορία μόνα τους, εκτός ανταγωνισμού. Χωρίς υπερβολή, αξίζει η αγορά PS3 μόνο γι' αυτά τα 3 games. Για Heavy Rain συμφωνώ. Το συγκαταλέγω άνετα στα top3 της γενιάς αυτής. Εγώ ιδιαίτερη εμπειρία είχα με το Lost Odyssey. Το έχεις δει? Δηλαδή το top 3 μου είναι μέχρι τώρα 1. Lost Odyssey 2. Heavy Rain 3. Mass Effect 1. Και από πολύ κοντά το Alan Wake. Επίσης τα 2 portal. Πολύ ωραίες εμπειρίες. A! Και επίσης μου άρεσε πολύ το Mafia II. Το MGS4 δεν το χω δει. Το Uncharted 2 πολύ όμορφο συμφωνώ. Αλλά όχι να μου αλλάξει τα δεδομένα. Ένα πολύ πολύ όμορφο action/shooter. Aπό racing μου άρεσε πάρα πολύ το PGR4. Πιο πολύ και από Forza 3/4. Σαν arcade. Επίσης καλή φάση είναι και το Μotorstorm: Pacific Rift. Πολύ γέλιο. Eνταξει ρε συ,αυτο εχει να κανει και με την ζητηση.Παλιοτερα δεν θα το συζητoυσαμε καν.Εχουν αλλαξει τα δεδομενα δυστυχως χαρη στην αγαπημενη σου MS(παρτα!) Αν ηταν fps θα ερχοταν Πω τι μου λες τωρα.Θυμαμαι ειχα κανει μια λιστα για πoια εχω τερματησει και ειχα 50+,αλλα πολλα απλα τα ειχα αφησει.Εχω στην ακρη infamous 2,mass effect 2,FF13,GT5 που το εχω αφησει.Δυσκολα να σου γραψω τι εχω παιξει/δοκιμασει,ειναι παρα πολλα Ναι αλλά μετά εμένα μου τη λέγατε πως έχει αρχίσει να βγάζει rpg το ps3 και γω rpg δεν βλέπω! Το Tales of Graces ήρθε ?? Καλά και εγώ έχω αφήσει πολλά. Και το FF13 δεν το τερμάτισα. Δεν τα τερματίζω όλα. Δε γίενται. Mass Effect 2, πρέπει να παίξεις το 1 για να έχεις σφαιρική εικόνα. Καλύτερα παίξε την τριλογία όταν πάρεις 360
Tilemaxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Lost Odyssey όχι, δεν είμαι fan του είδους, αν και θα αγοράσω το remake του FFX όταν βγεί γιατί το είχα λιώσει στο PS2. MGS4 επιβάλλεται να το αγοράσεις, τα λόγια είναι περιττά. Το Uncharted 2 αρχικά νόμιζα οτι θα είναι πολύ απλοϊκό σαν παιχνίδι (εκτός των γραφικών), αλλά τελικά έκανα λάθος. Είναι άνετα system seller για μένα, όχι πάνω απο το MGS4 πάντως. Motorstorm; Είμαι πιο πολύ fan του simulation που προσφέρει το Gran Turismo, αν και αυτά τα παιχνίδια είναι καθαρά για arcade καταστάσεις. Μπορεί να τσιμπήσω το πρώτο Μotorstorm του 2006 που θα έχει πλέον κάνα δεκάρι €, ίσως και παρακάτω.
cortaN@ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Lost Odyssey όχι, δεν είμαι fan του είδους, αν και θα αγοράσω το remake του FFX όταν βγεί γιατί το είχα λιώσει στο PS2. MGS4 επιβάλλεται να το αγοράσεις, τα λόγια είναι περιττά. Το Uncharted 2 αρχικά νόμιζα οτι θα είναι πολύ απλοϊκό σαν παιχνίδι (εκτός των γραφικών), αλλά τελικά έκανα λάθος. Είναι άνετα system seller για μένα, όχι πάνω απο το MGS4 πάντως. ΤΟ MGS4 παίζει να μ αρέσει γιατί από ό,τι έχω δει είναι story driven. Το FFX δε θα είναι remake. HD θα είναι. Μία από τα ίδια δηλαδή. Εφόσον το είχες λιώσει στο ps2, δε χρειάζεται να το ξαναπαίξεις ρε σύ. Ίδιο παιχνίδι με λίγο καλύτερα γραφικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα