Προς το περιεχόμενο

Killzone 2 ή 3;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω να αγοράσω ένα shooter για την συλλογή μου, και βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Βλέπω οτι το Killzone 2 έχει πολύ ανώτερα reviews, και επίσης οτι το campaign/story του είναι ανώτερο του 3. Απο την άλλη βιαβάζω οτι το KZ3 υπερτερεί σε γραφικά/gameplay/online.

Ποιό απο τα δύο να προτιμήσω εν τέλει; Παρακαλώ απαντήσεις με όσο το δυνατόν περισσότερα επιχειρήματα γίνεται.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκοπεύω να αγοράσω ένα shooter για την συλλογή μου, και βρίσκομα ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Βλέπω οτι το Killzone 2 έχει πολύ ανώτερα reviews, και επίσης οτι το campaign/story του είναι ανώτερο του 3. Απο την άλλη βιαβάζω οτι το KZ3 υπερτερεί σε γραφικά/gameplay/online.

Ποιό απο τα δύο να προτιμήσω εν τέλει; Παρακαλώ απαντήσεις με όσο το δυνατόν περισσότερα επιχειρήματα γίνεται.

Αν έχεις ps move ή 3D TV συνιστώ να πας σε Killzone 3.

Δημοσ.

Σκοπεύω να αγοράσω ένα shooter για την συλλογή μου, και βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Βλέπω οτι το Killzone 2 έχει πολύ ανώτερα reviews, και επίσης οτι το campaign/story του είναι ανώτερο του 3. Απο την άλλη βιαβάζω οτι το KZ3 υπερτερεί σε γραφικά/gameplay/online.

Πήγαινε σε Killzone 2.

Στο amazon.co.uk έχει πολύ καλές τιμές, ειδικά σε used.

Ακόμα και στα γραφικά είναι πολύ κοντά με το 3.

Σε όλα τα υπόλοιπα καλύτερο το 2. Online δεν έχω ασχοληθεί, δεν ξέρω να σου πω.

Δημοσ.

Το Kilzone 3 γενικά έχει καλύτερο ΑΑ απ' ότι διαβάζω, αλλά γενικά οι διαφορές στα γραφικά είναι μεγάλες; Με το framerate τι παίζει;

Δημοσ.

Kοιτα το 3 εχει διαφορες σε γραφικα σε πολλους τομεις.Textures,ΑΑ,μεγαλυτερους χωρους κτλ.,αλλα το K2 εχει καλυτερη ατμοσφαιρα για μενα.

Παρε το K2 που ειναι φθηνο,και παρε καποια στιγμη και το 3.(ειδικα αν σκοπευεις ποτε να παρεις 3dtv ή Move).

Δημοσ.

Το Kilzone 3 γενικά έχει καλύτερο ΑΑ απ' ότι διαβάζω, αλλά γενικά οι διαφορές στα γραφικά είναι μεγάλες; Με το framerate τι παίζει;

Framerate πάνω κάτω τα ίδια. Δεν έχω απόλυτη άποψη γιατί το Killzone 3 το είχα νοικιάσει και δεν το έχω τερματίσει για να έχω λόγο για όλο το παιχνίδι. AA έχει καλύτερη τεχνική AA, αλλά δε σημαίνει πως το Killzone 2 υπολείπεται πολύ.

Κάποια textures στο 3, ειδικά σε γωνίες είναι χαμηλότερης ανάλυσης από κάποια άλλα που βρίσκονται μπροστά σου. Δηλαδή που και που υπάρχει μία ανισορροπία στα textures. Σε polygon counts είναι μία από τα ίδια. Σε lightning, αναδεικνύεται περισσότερο το lightning στο 2 λόγω του ότι του ταιριάζει περισσότερο το volumetric fog. Επίσης το 3 έχει διαφορετικό artstyle από το 2. Σε κάποιους αρέσει περισσότερο του 2, σε κάποιους η πιο φωτεινή παλέττα του 3.

Γενικά είναι κοντά τα 2 παιχνίδια για μένα.

Κάνε αυτό που σου είπε ο PDS13.

Δημοσ.

PDS13-Cortan = εγγύηση :P Μόλις παρήγγειλα το KZ2 στα 12€. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

Από πού το παρήγγειλες?

Δώσε link!

Δημοσ.

Από πού το παρήγγειλες?

Δώσε link!

http://www.activate.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1561&category_id=85&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

Έχω πάρει πολλές φορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, μέσα σε 1-2 εργάσιμες στο έχουν φέρει.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα ΚΖ3, όχι λόγω γραφικών κλπ, αλλά καθαρά για το gameplay.

Το 2 είναι πάρα πολύ άθλιο, πραγματικά θα σε κουράσει και θα δυσκολευτείς πάρα πολύ χωρίς λόγο.

Στο 3 το διόρθωσαν σημαντικά, με άλλα λόγια αν παίξεις ΚΖ3 και μετά βάλεις ΚΖ2, ακόμα και στο easy θα χάνεις λόγω χειρησμού.

Πάντως σίγουρα αξίζει να έχεις και τα 2 στη συλλογή σου.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα ΚΖ3, όχι λόγω γραφικών κλπ, αλλά καθαρά για το gameplay.

Το 2 είναι πάρα πολύ άθλιο, πραγματικά θα σε κουράσει και θα δυσκολευτείς πάρα πολύ χωρίς λόγο.

Στο 3 το διόρθωσαν σημαντικά, με άλλα λόγια αν παίξεις ΚΖ3 και μετά βάλεις ΚΖ2, ακόμα και στο easy θα χάνεις λόγω χειρησμού.

Πάντως σίγουρα αξίζει να έχεις και τα 2 στη συλλογή σου.

Οι περισσοτεροι λενε το αναποδο.Οτι το Killzone 3 χαλασε και CODοποιηθηκε.

Δημοσ.

http://www.activate.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1561&category_id=85&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

Έχω πάρει πολλές φορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, μέσα σε 1-2 εργάσιμες στο έχουν φέρει.

Kοίτα γιατί σε ρώτησα.

Είχα δανειστεί το παιχνίδι από φιλαράκι και το έχω παίξει μέχρι τέλους και με την άνεσή μου.

Θα ήθελα να το έχω στη συλλογή μου.

Αλλά έχω μία αποστροφή προς τους platinum τίτλους, δε μου αρέσουν τα εξώφυλλα, κτλ, αυτό το κιτρινιασμένο.

Καθαρά προσωπική αποστροφή επειδή είμαι και συλλέκτης. Θεωρώ εντελώς νορμάλ για κάποιον να προτιμήσει μία φθηνή platinum έκδοση, κανένα πρόβλημα. Απλά σκέφτηκα μήπως το βρήκες φθηνό, καινούριο στα 12 ευρώ και στο αυθεντικό case.

Γιατί το ψάχνω στη non-platinum έκδοση και δυσκολεύομαι.

Τελικά λέω να το παραγγείλω κάποια στιγμή από amazon.co.uk και σε used κατάσταση.

Καλοπαίχνιδο πάντως!

Δημοσ.

@PDS13

Κοίτα, μόλις το έβαλα και είδα weapons training, κι εγώ είπα "CoD" και εκνευρήστικα.

CoD σε PS3 δεν έχω παίξει και δεν μπορώ να πώ κάτι με σιγουριά.

Πάντως στο 2 γυρνάς με το δεξί αναλογικό και κάνει δέκα ώρες, μέχρι να γυρίσεις σε έχουν φάει.

Ακόμα και τη ταχύτητα να αυξήσεις, πάλι αργά γυρνάει και μετά παίρνει φόρα και ξεφεύγει.

Αυτό είναι που με ξενέρωσε στο 2. Στο 3 δεν είχα τέτοιο θέμα.

@cortaN@

Κι εσύ αντιπαθείς τα platinum ε?

3 έχω εγώ και το σκέφτομαι πολύ άσχημα να τα ξεφορτωθώ και να βρώ τις κανονικές εκδόσεις, αλλά είναι σχετικά παλιά και είναι κάπως δύσκολο να τα βρώ..

Δημοσ.

Κοίτα, μόλις το έβαλα και είδα weapons training, κι εγώ είπα "CoD" και εκνευρήστικα.

CoD σε PS3 δεν έχω παίξει και δεν μπορώ να πώ κάτι με σιγουριά.

Πάντως στο 2 γυρνάς με το δεξί αναλογικό και κάνει δέκα ώρες, μέχρι να γυρίσεις σε έχουν φάει.

Ακόμα και τη ταχύτητα να αυξήσεις, πάλι αργά γυρνάει και μετά παίρνει φόρα και ξεφεύγει.

Αυτό είναι που με ξενέρωσε στο 2. Στο 3 δεν είχα τέτοιο θέμα.

Το 2 ειχε σαφως πιο βαρυ χειρισμο,αλλα αυτο αρεσε στους COD haters παρα πολυ.Δεν συμπαθω περισσοτερο καποιο απο τα 2,απλα εκανα το ποστ για να υπαρχει μια καλυτερη εικονα για το τι δινουν τα 2 παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...