Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγόρασα τον OCZ agility 3 60GB και του πέρασα τα windows...τώρα του ξαναέκανα φορμάτ αλλά τώρα όταν φορτώνει τα windows υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση από ότι πριν....Τι φταίει και αργεί τόσο στο loading??? επίσης έχω και συνδεδεμένο έναν WD green 500gb και έναν εξωτερικό WD 1,5 TB

Δοκιμασες να μπουταρεις μονο με τον ssd χωρις τους αλλου δισκους ?

Εκτος οτι αργει να μπουταρει βλεπεις να υπαρχει αλλο προβλημα ?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασες να μπουταρεις μονο με τον ssd χωρις τους αλλου δισκους ?

Εκτος οτι αργει να μπουταρει βλεπεις να υπαρχει αλλο προβλημα ?

το έχω δυο μέρες και μπουτάρει χωρίς τους δίσκους και πάει σφαίρα....τι φταίει τώρα?????

Δημοσ.

το έχω δυο μέρες και μπουτάρει χωρίς τους δίσκους και πάει σφαίρα....τι φταίει τώρα?????

Βαλε πρωτα τον εσωτερικο να δεις αν αργει να μπουταρει και μετα δοκιμασε τον εξωτερικο ...

Αν αργει με το εσωτερικο αλλαξε θεση sata στην μητρικη (δες το manual της μητρικης) , αν αργει ο εξωτερικος αλλαξε θεση usb / drivers μητρικης ...

*Δοκιμασε αλλα usb/sata καλωδια ...

Δημοσ.

δοκίμασα με τον εξωτερικό και δεν έχω κάποιο πρόβλημα....οπότε μάλλον ο εσωτερικός τον μπλοκάρει!τα καλώδια τα άλλαξα πάντως....Από εκεί και πέρα θα δοκιμάσω να τον βάλω στο τελευταίο port τον εσωτερικό μπας και γίνει τίποτα!μήπως χρειάζεται να κάνω καμία αλλαγή στο BIOS??

• Super Moderators
Δημοσ.

για να ρωτάς υποθέτω ότι συνεχίζεται το πρόβλημα...

αν δεν είμαστε μπροστά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά...

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι η λίστα αλλαγών που μπορεί να έχει ο κατασκευαστής στις πληροφορίες του bios που κατεβάζεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ξέρω κι απέξω τις ρυθμίσεις στο bios της μητρικής σου :rolleyes:

θεωρητικά πάντως δεν θα έχει αλλάξει κάτι, απλά στα προηγούμενα posts σου έλεγα να κοιτάξεις στο site για σιγουριά...

σε ποια ports έχεις τους δίσκους? συγκεκριμένα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...