Boltaz Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 αγόρασα τον OCZ agility 3 60GB και του πέρασα τα windows...τώρα του ξαναέκανα φορμάτ αλλά τώρα όταν φορτώνει τα windows υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση από ότι πριν....Τι φταίει και αργεί τόσο στο loading??? επίσης έχω και συνδεδεμένο έναν WD green 500gb και έναν εξωτερικό WD 1,5 TB Δοκιμασες να μπουταρεις μονο με τον ssd χωρις τους αλλου δισκους ? Εκτος οτι αργει να μπουταρει βλεπεις να υπαρχει αλλο προβλημα ?
Michaelfg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δοκιμασες να μπουταρεις μονο με τον ssd χωρις τους αλλου δισκους ? Εκτος οτι αργει να μπουταρει βλεπεις να υπαρχει αλλο προβλημα ? το έχω δυο μέρες και μπουτάρει χωρίς τους δίσκους και πάει σφαίρα....τι φταίει τώρα?????
Boltaz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 το έχω δυο μέρες και μπουτάρει χωρίς τους δίσκους και πάει σφαίρα....τι φταίει τώρα????? Βαλε πρωτα τον εσωτερικο να δεις αν αργει να μπουταρει και μετα δοκιμασε τον εξωτερικο ... Αν αργει με το εσωτερικο αλλαξε θεση sata στην μητρικη (δες το manual της μητρικης) , αν αργει ο εξωτερικος αλλαξε θεση usb / drivers μητρικης ... *Δοκιμασε αλλα usb/sata καλωδια ...
Michaelfg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 δοκίμασα με τον εξωτερικό και δεν έχω κάποιο πρόβλημα....οπότε μάλλον ο εσωτερικός τον μπλοκάρει!τα καλώδια τα άλλαξα πάντως....Από εκεί και πέρα θα δοκιμάσω να τον βάλω στο τελευταίο port τον εσωτερικό μπας και γίνει τίποτα!μήπως χρειάζεται να κάνω καμία αλλαγή στο BIOS??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 κάποιος bios update? checkαρε τα change logs τους
Michaelfg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 έκανα ένα bios update που με βγαλε το πρόγραμμα της gigabyte @bios...τα change logs τι είναι ακριβώς???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 το τι φτιάχνει, αλλάζει, προσθέτει το νέο bios...
Michaelfg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 κάτσε γιατί μπερδεύτηκα....τι να κάνω τώρα???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 για να ρωτάς υποθέτω ότι συνεχίζεται το πρόβλημα... αν δεν είμαστε μπροστά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά...
Michaelfg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δεν καταλαβαίνω τι με είπες να κάνω...change logs τι είναι????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 είναι η λίστα αλλαγών που μπορεί να έχει ο κατασκευαστής στις πληροφορίες του bios που κατεβάζεις...
Michaelfg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 από εκεί ποια ρύθμιση πρέπει να αλλάξω???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 δεν ξέρω κι απέξω τις ρυθμίσεις στο bios της μητρικής σου θεωρητικά πάντως δεν θα έχει αλλάξει κάτι, απλά στα προηγούμενα posts σου έλεγα να κοιτάξεις στο site για σιγουριά... σε ποια ports έχεις τους δίσκους? συγκεκριμένα...
Michaelfg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 έχω στο port 1 τον SSD και στο 7 τον HDD... η μητρική έχει και 2 ακόμα θύρες Sata άσπρες που από κάτω γράφει Gsata
martinoff Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 disk priority στο bios ? στο παλιό είχες win ? αν ναι καθάρισε mbr και το partition 100Mb στο hdd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα