naruto14 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 το πσ2 φατ και οχι το σλιμ που εχω απο την πισω πλευρα εχει ενα καπακι το οποιο το βγαζεισ και μεσα εχει χορο για εναν σκληρο δισκο!!! Α ναι σωστά το θυμάμαι αυτό με τα φατ!
Acepower Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 @papageorge007 Γίνεται να παίξεις παιχνίδια από τον εσωτερικό σκληρό αλλά να ξέρεις ότι θα χρειαστείς και έναν PS2 Network adapter για να συνδέσεις τον σκληρό που θα βάλεις στο bay του fat.
kjtzemis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 το πσ2 φατ και οχι το σλιμ που εχω απο την πισω πλευρα εχει ενα καπακι το οποιο το βγαζεισ και μεσα εχει χορο για εναν σκληρο δισκο!!! ααα γιαυτο τον λογο ηταν η συγκεκριμενη θεση?λεω και εγω τι σκατα ειναι αυτο το πραγμα? δεν ειχα ασχοληθει και πολυ γιατι ημουν μικρος και δεν ασχολιουμουνα με τετοια παρα μονο πως θα μπορεσω να παιξω καποιο παιχνιδι τωρα τελευταια χρονια που ξεκινησα και ασχολουμε περισσοτερο γυρω απο μια κονσολα ειχα ξεχασει να ασχολειθω με το ps2 γιατι το ειχα ξεχασμενο μεσα στην ντουλαπα.
cortaN@ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 δεν με καταλαβες δεν μιλαω για εξωτερικο αλλα για εσοτερικο σκληρο δισκο!!! Υποστηρίζει συγκεκριμένους εσωτερικούς σκληρούς δίσκους. Μπορείς να το ψάξεις εύκολα στο google ή στη wikipedia. Θα χρειαστείς όμως όπως είπε και ο άλλος φίλος, έναν network adapter ώστε να μπορείς να τρέχεις τα παιχνίδια από τον σκληρό δίσκο. Τον οποίο net adapter μπορείς να τον βρεις στο ebay ή στο amazon.co.uk κτλ Και φυσικά πρέπει να το έχεις hackάρει/τσιπάρει πρώτα.
papageorge007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 μπορειτε να μου πειτε καπιο λινκ για να δο τον network adapter???
papageorge007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 ενταξη καθιστε προτα να παρω το πσ2 και μετα βλεπουμαι...πειτε μου κανα λινκ ακομα για καινουριο πσ2...την ευρωπαικη εκδοση(pal)
MariosPap95 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Αν ενδιαφερεσαι ακομα(!) το εχει ενας φιλος μου με καρτα μνημης 8mb, τσιπαρισμενο, με πολλα παιχνιδια. PM ME. (Τιμη γυρω στα 40€)
papageorge007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 ενδιαφερομαι!επειδη σκεφτομαι και για ενα ps3 fat 80gb μεταχειρισμένο που είδα πείτε μου υπάρχει περίπτωση να μου βγάλει YLOD?κανεις;
konpat Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Για το θέμα με το πσ2 μπορείσ να κάνεις ότι έκανα και εγώ.Να βρεις ένα ατσιπάριστο ps2 ,έναν network adaptor απο ebay ,έναν σκληρό δίσκο atapi seagate(ταιριάζει τέλεια ,αποφυγε wd θέλει μετατροπές στον αντάπτορα) , κάρτα μνήμης για να αποθηκεύσεις το πρόγραμμα mcboot (αυτό κάνει όλη τη δουλειά γιατι περιέχει κάποια προγραματάκια όπως το hdloader με το οποίο μπορείς να φωρτώνεις παιχνίδια αποθηκευμένα στο σκληρό ,θα το βρεις με ένα ψαξιματάκι στο google ,καθώς και οδηγίες για να το περάσεις στην κάρτα μνήμης, )και το swap magic3.6 και πάνω(το χρειάζεσαι για α περάσεις το mcboot από φλασάκι αφου το κατεβάσεις στην κάρτα μνήμης).Εχοντας όλα αυτά θα έχεις ένα πσ2 που θα μπορείς να αποθηκεύσεις παιχνίδια σε iso μορφή (από γνήσια δισκάκια ή ....) .Εγώ για παράδειγμα ειχα φτιάξει 3 τέτοια πσ2 Στο ένα είχα βάλει έναν 80αρι σκληρο ,στο άλλο έναν 250αρι και στο τρίτο έναν 320αρι και τα γέμισα με παιχνίδια .Από τη στιγμή που ήταν στο σκληρό δεν ξαναχρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τα dvd των παιχνιδιών.Αξίζει πραγματικά τον κόπο μιας και το πσ2 είχε πολλά παιχνίδια διαμάντια. Όσο για το πσ3 ,εγω δεν θα έπαιρνα φατ και ειδικά μεταχειρισμένο.
papageorge007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 οκ...το θεμα να κλεισει απο καποιον modderator.......ευχαριστω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις