manifesto_gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους.θελω να ζητησω τη βοηθεια σας.εδω και δυο μερες,συνδεω το iphone 4 (5.0.1) με το laptop μου (windows 7 64bit) και δε μου το αναγνωριζει..ουτε στον υπολογιστη μου,ουτε στο itunes,ουτε σαν υλικο προς εγκατασταση..δεν φορτιζει κλπ κλπ παντα στο λαπτοπ,διοι στην πριζα ειναι ολα οκ.ενα επανεηκαταστησει το itunes,αλλα τπτ..παρακαλω μια βοηθεια.σκεφτομαι να κανω hard restore το iphone αλλα χωρις backup,δεν το ρισκαρω!! (συγνωμη εαν δημοσιευσα σε λαθος πεδιο..) Sent from my iPhone using Insomnia
x_vagos_x Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Πριν κάνεις hard restore δοκίμασε πρώτα α) σε άλλη θύρα USB, β) με άλλο καλώδιο σύνδεσης, γ) απεγκατάστησε iTunes και ξαναπέρνα το, δ) φτιάξε νέο account στα Windows και πέρνα το iTunes στο νέο account... Άσε το restore τελευταίο. Επίσης, δες αν έχει περαστεί στο Programs & Features από Control Panel κάποιος uninstallable driver. Βγάλτον κι αυτόν μαζί με το iTunes στο γ) και δ). Περιμένουμε νεότερα.
manifesto_gr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Την εκανα τη μ...α μου.. Εκανα restore,το itunes μου εβγαλε error 21,1603 και τωρα εχει κολλησει στο error 1600.Δουλευω με το iReb R5,εχω μπει σε recovery,εχω μπει σε DFU αλλα το καταραμενο 1600error ειναι ακομα εκει..(Προσπαθω να κανω restore ξανα σε 5.0.1).Εχει κανεις καμια γνωμη??
manifesto_gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παίδες,κατάφερα,απο dfu να πάω σε recovery και απο κει,exit recovery.ολα καλά,το τηλεφωνο δουλευει και δεν έχω χάσει τίποτα.η σύνδεση βέβαια με pc ,ανύπαρκτη..οπότε πήγα να κανω f Restore απο της ρυθμίσεις τηλεφώνου.και εκεί που κανω επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων,μου βγάζει το σήματακι με τις κύκλικες γραμμές που σημαίνει,wait..και εκεί κολλάει..η γραμμές τρέχουν αλλα όσο και να το αφήσω,δεν έχει αποτέλεσμα.και τωρα το safari και το cydia,δεν ανοίγουν..θα με τρελαίνει!!πως να κανω αυτό το restore για factory 5.0.1??και να βγάλω και το cydia!!να το πάω στο Γερμανό?? Sent from my iPhone using Insomnia
georgeadams Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Όταν κάνεις επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων μέσα από το μενού του iPhone, διαγράφεται το κομμάτι που αποθηκεύονται τα δεδομένα σου. ΑΛΛΑ μαζί διαγράφεται και το Cydia και διάφορα εργαλεία που έχουν μπει μαζί με το jailbrake και τα οποία φορτώνονται κατά την εκκίνηση. Τώρα το τηλέφωνο προσπαθεί άδικα να τα φορτώσει αλλά αυτά έχουν σβηστεί. Γι' αυτό έχει κολλήσει εκεί...
manifesto_gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 ναι αλλα πως μπορω να τα εξαφανισω απο το μενου τελειος?Την επαναφορα δεδομενων και ρυθμισεων δεν την ολοκληρωνει..Κολαει..Την επαναφορα ρυθμισεων,την εκανε μια χαρα παρολαυτα..Τι να πω..Εαν παω Γερμανο,λετε να παιχτει προβλημα που θα δουν το Cydia?Επισης,βρηκα αυτο http://www.iphone-sos.gr/ .Αξιζει να παω η τσαμπα τα χρηματα μου??
manifesto_gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Τελικα αλλαξα pc,δεν το αναγνωριζε ουτε ο αλλος Η/Υ,παρολαυτα,το εθεσα dfu mode και μεσω itunes του εκανα το recovery το οποιο στο δευτερο pc δουλεψε μια χαρα..Πλεον,το iPhone το αναγνωριζουν και τα 2 pc!Οποτε για μενα το προβλημα λυθηκε!Σας ευχαριστω ολους!!Ευτυχως και με το icloud ειχα κανει backup οποτε,ολα κομπλε πλεον. Υ.Γ. Πως την επαθα?Περασα μεσω του source dmytro το usbhdd η καπως ετσι.Με το που το ανοιξα,το τηλεφωνο επαψε να εχει ανταποκριση με το itunes.Απλα το αναφερω!Σε περιπτωση που παθει καποιος το ιδιο..
KRmaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, να ξέρεις πάντως οτι υπάρχει και το www.ifastrepair.gr. Είχα και εγώ κάτι προβλήματα και με εξυπηρέτησαν άψογα. Τελικά όμως το έβγαλα το jailbreak γιατι μου δημιουργούσε προβλήματα και στις κλήσεις.
iMarilina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Παίδες,κατάφερα,απο dfu να πάω σε recovery και απο κει,exit recovery.ολα καλά,το τηλεφωνο δουλευει και δεν έχω χάσει τίποτα.η σύνδεση βέβαια με pc ,ανύπαρκτη..οπότε πήγα να κανω f Restore απο της ρυθμίσεις τηλεφώνου.και εκεί που κανω επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων,μου βγάζει το σήματακι με τις κύκλικες γραμμές που σημαίνει,wait..και εκεί κολλάει..η γραμμές τρέχουν αλλα όσο και να το αφήσω,δεν έχει αποτέλεσμα.και τωρα το safari και το cydia,δεν ανοίγουν..θα με τρελαίνει!!πως να κανω αυτό το restore για factory 5.0.1??και να βγάλω και το cydia!!να το πάω στο Γερμανό?? Sent from my iPhone using Insomnia restore / setup as new. ΠΟΤΕ δεν κάνουμε μέσα από το τηλέφωνο reset settings όταν ειμαστε jailbreak. Τελικα αλλαξα pc,δεν το αναγνωριζε ουτε ο αλλος Η/Υ,παρολαυτα,το εθεσα dfu mode και μεσω itunes του εκανα το recovery το οποιο στο δευτερο pc δουλεψε μια χαρα..Πλεον,το iPhone το αναγνωριζουν και τα 2 pc!Οποτε για μενα το προβλημα λυθηκε!Σας ευχαριστω ολους!!Ευτυχως και με το icloud ειχα κανει backup οποτε,ολα κομπλε πλεον. Υ.Γ. Πως την επαθα?Περασα μεσω του source dmytro το usbhdd η καπως ετσι.Με το που το ανοιξα,το τηλεφωνο επαψε να εχει ανταποκριση με το itunes.Απλα το αναφερω!Σε περιπτωση που παθει καποιος το ιδιο.. Και ότι περνάς να προσέχεις να είναι συμβατά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα