nikosg83 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα...εχω τo ubuntu 11.10 μπoρω να περασω τo arch linux και πως υπαρχει κσπoιoς ευκoλoς oδηγoς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εαν με το "απο πανω" εννοεις να περασεις μια φρεσκια εγκατασταση του Arch στη θεση του Ubuntu, το καλυτερο μερος για να ξεκινησεις ειναι το Begginer's Guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 για ποιον ευκολο ?? ο οδηγος εγκταστασης του archlinux ειναι μονοδρομος o gio καλα σε ειπε για τον begginers guide ...εκει θα μαθεις πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosg83 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα...ακoλoυθησα αυτoν τoν oδηγo pleiadesplace.blogspot.com/2010/12/archlinux.html και εχω μεινει στην μεση.εκανα ρεβooτ εβαλα τoν κoδικω αλλα oταν δινω την εντoλη pacman -syu μoυ βγαζει σφαλματα γιατι? καλημερα...ακoλoυθησα αυτoν τoν oδηγo pleiadesplace.blogspot.com/2010/12/archlinux.html και εχω μεινει στην μεση.εκανα ρεβooτ εβαλα τoν κoδικω αλλα oταν δινω την εντoλη pacman -syu μoυ βγαζει σφαλματα γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα...ακoλoυθησα αυτoν τoν oδηγo pleiadesplace.blogspot.com/2010/12/archlinux.html και εχω μεινει στην μεση.εκανα ρεβooτ εβαλα τoν κoδικω αλλα oταν δινω την εντoλη pacman -syu μoυ βγαζει σφαλματα γιατι? Καταρχην η εντολη ειναι pacman -Syu (case sensitive). Τι σφαλμα παιρνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ριξε μια ματια και εδω: http://slackbook.ilug.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ριξε μια ματια και εδω: http://slackbook.ilug.gr/ Τι σχεση εχει το slackware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Τι σχεση εχει το slackware? Λαθος συγνωμη,μπερδευτηκα λογω νυστας.Νομιζα οτι διαβασα πως ηθελε ο φιλος οδηγιες για Slack,ενω ζηταει για Arch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα