lepaterious Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα!Προσφατα αγορασα ενα iphone απο γνωστη αλυσιδα και μου δημιουργηθηκε η εξης απορια κοιταζοντας το τηλεφωνο ηθελα να δω της διαφορες με το fake βρηκα αρκετες αλλα θα ηταν ωραιο εδω στο φορουμ να υπηρχε thread που να δειχνει της διαφορες απο τα κινεζικα με το αληθινο ετσι ωστε καποιοι να μπορουν να αποφευγουν την εξαπατηση απο διαφορους που το πουλανε σαν καινουργιο και αυθεντικο.Δηστυχως δεν εχω το fake ωστε να κανω μονος μου αναλυτικο post.
kage Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 η καμερα μονο κανει μπαμ τα υπολοιπα αν δεν τα ξερεις δεν τα καταλαβαινεις με την 1η. Υπαρχει και εκδοση fake που το μονο που κανει ειναι να δειχνει οτι δεν εχει μπαταρια και να κλεινει... οπου δειτε καποιον με κινητο στο χερι και να σας τα δεινει οσο οσο απλα μην ασχοληθειτε οτι μλκ και να πει..κατα 90% ειναι φακε http://www.youtube.com/results?search_query=fake+iphone+4s&oq=fake+iphone+4s&aq=f&aqi=g10&aql=&gs_sm=3&gs_upl=238l2436l0l2643l13l12l0l3l3l0l242l1044l3.5.1l9l0
Haldol Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εάν έχεις πιάσει στα χέρια σου το αληθινό, θα καταλάβεις εάν κάποιο είναι ψεύτικο αμέσως. Και αν όχι από την ίδια τη συσκευή, σίγουρα από το λογισμικό της.
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 τι να πώ τα φακε απλά έχουν λογισμικό που σέρνεται και το touch απλά είναι απαράδεκτο..
Runner25 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 απο τι τιμη που το δινει ο αλλος καταλαβαινεις αν ειναι αυθεντικο. τα προιοντα αππλε ως γνωστον δυσκολα χανουν την αξια τους οποτε τι να λεμε τωρα για το μπινε που θα σε ποιασει στο δρομο και θα σου πουλησει το 4 πχ 50 ευρω τη στιγμη που τωρα κανει 350 μαλλον τα θελει και αυτος που το αγοραζει διατηρωντας φρουδες ελπιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα