Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά, όποιος είδε τον τίτλο και κατάλαβε.. μπορεί να βοηθήσει.. Ο Google, δεν έχει βοηθήσει.. Σκέφτηκα ΙΣΩΣ κάποιος από εσάς με την οποιαδήποτε συσκευή Android σας, να το έχετε πετύχει και να το φτιάξατε! Μιλάμε ο μοναδικός τρόπος να φτιαχτεί (κάτι Golden card ζητάει) είναι η ψυχεδέλεια η ίδια. Και για πιο Stable ερώτηση (αν και δεν νομίζω να χρειάζεται, γιατί αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει είναι αυτός που το βλέπει και το αναγνωρίζει): Ενώ έχω Rootάρει, και παίζω με Revolutionary installed.. Όταν πάω με UnrEVOked να κουμπώσω και την Custom Rom στο HTC Desire, μου εμφανίζει αυτό το Error (Backup CID is missing) και δεν βρίσκω τρόπο να το προσπεράσω με καμία παναγία. ΑΝ κάποιος γνωρίζει κάτι.. θα του ήμουν ευγνώμων. HTC Desire edited: HBOOT 6.93.1002 2.2 Froyo Υ.Γ: ΔΕΝ το έβαλα στο HTC Desire Topic, γιατί είναι ANDROID φύσεως το θέμα και τυχαίνει σε ΠΟΛΛΕΣ συσκευές! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2012 από Koritsi_Gia_PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 καλα ρε, δεν μου ειπες οτι το εφτιαξες το κινητο; remind me...το Hboot δεν σου αλλαξε σε 0.93 οταν περαστηκε η froyo; παρεμεινε στο προβληματικο 0.80 ? θα τη βρουμε τη λυση...ανυπομονη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ρε συ Alex από μεριάς Root το έφτιαξα (που αν θυμάσαι καλά ούτε αυτό γινόταν, και με Froyo δεν γινόταν αλλά το κατάφερα με Revolutionary). Το έγραψα το HBOOT παραπάνω.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το HBOOT.. Ρε πραγματικά, όλο το τετραήμερο κ__βαράω.. θα έπρεπε τουλάχιστον το κινητό να το είχα φτιάξει! Πρέπει να δώσω το GPS πίσω, και πρέπει να βάλω μια καταραμένη Crom, να κουμπώσω και ένα GPS να πηγαίνω στη δουλειά μου.. Τι μπλέξιμο.. Λεφτά.. τρέξιμο.. service.. αγγελίες.. αλλαγές.. IMEI.. updates.. HBOOT.. φλωριές και ακόμα καλά δεν είμαι.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΡΙΟ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μια χαρά γινόταν revolutionary με froyo, αλλά όχι με eclair και σίγουρα όχι με το 0.80 hboot. Αφού μπήκε το 93 σου έδωσε τουλάχιστον αυτό το ελεύθερο. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν το desire μου είχε 0.93.1000 η αν είχε αυτό που λες εσύ. θα προσπαθήσω να βρω μήπως έχω κρατήσει τίποτα η τι μπορώ να βρω σχετικά με το δικό σου. Βέβαια...προκειμένου να κάνεις τη δουλειά σου, έστω προσωρινά, μπορείς να περάσεις κανονικά κάποια προγράμματα πλοήγησης, μέχρι να βρούμε λύση για custom Rom. Patience is a virtue! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητή και Σταθερή Τηλεφωνία. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ. Επισης τροποποιησα και λιγο τον τιτλο για να ειναι πιο περιγραφικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα