flik Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Θα πέσει ραγδαία η τιμή του σε λίγους μήνες, άρα θα συμβούλευεα όποιον ήθελε να το πάρει να περιμένει 3-6 μήνες, και να δει μετά σε ιντερνετικά μαγαζιά. Για όποιον έχει ένα μικρό πάθος για φωτογραφίες, και δεν θέλει να πάρει μια σοβαρή compact μηχανή, τότε είναι καλή περίπτωση ομολογουμένως.
Hal9000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Σύμφωνα με δελτίο τύπου, το PureView κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 25 Ιουνίου με τιμή €650-680 http://www.insomnia.gr/topic/449948-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-nokia-808-pureview-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Σύμφωνα με δελτίο τύπου, το PureView κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 25 Ιουνίου με τιμή €650-680 http://www.insomnia....BD%CE%B9%CE%BA/ Παίρνεις μια DSLr και είσαι αρχηγός!
privateer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μόλις έφτασε στο σπιτ... εεεε στα γραφεία του Insomnia
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Η ζηλεια μου είναι απερίγραπτη... εμενα παλι η αδιαφορια μου.
Voodooman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 εμενα παλι η αδιαφορια μου. Αδιαφορία...Όχι μόνο μπήκες στο topic, αλλά ποστάρισες κιόλας! Αν θα το ήθελα; Σίγουρα ναι. Αν θα το αγόραζα; Μάλλον όχι. Τελικά στο 808 δεν με χαλάει όύτε το symbian (που δεν είναι καθόλου κακό πλεόν), ούτε τα χαμηλά specs (που δεν είναι και χάλια), με χαλάει η εμφάνισή του. Δεν είναι όσο πρωτοποριακή του άξιζε, περιμένα κάτι στο στυλ του Ν8. Επίσης με ενοχλεί και η έλλειψη ρύθμισεων κλείστρου και διαφράγματος, για εμένα είναι πολύ σημαντικές και αυτός είναι ο ο μόνος λόγος που πιστεύω πως δεν μπορεί να τα βάλει με μία κορυφαία compact. Το σαλάκι μου πάντως τρέχει στο πάτωμα...
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Αδιαφορία...Όχι μόνο μπήκες στο topic, αλλά ποστάρισες κιόλας! Αν θα το ήθελα; Σίγουρα ναι. Αν θα το αγόραζα; Μάλλον όχι. Τελικά στο 808 δεν με χαλάει όύτε το symbian (που δεν είναι καθόλου κακό πλεόν), ούτε τα χαμηλά specs (που δεν είναι και χάλια), με χαλάει η εμφάνισή του. Δεν είναι όσο πρωτοποριακή του άξιζε, περιμένα κάτι στο στυλ του Ν8. Επίσης με ενοχλεί και η έλλειψη ρύθμισεων κλείστρου και διαφράγματος, για εμένα είναι πολύ σημαντικές και αυτός είναι ο ο μόνος λόγος που πιστεύω πως δεν μπορεί να τα βάλει με μία κορυφαία compact. Το σαλάκι μου πάντως τρέχει στο πάτωμα... υπαρχει περιπτωση να βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο ψηφιακη?οχι υπαρχιε περιπτωση να χρησιμευσουν τα 41mp εστω σε εναν χρηστη?οχι. αρα...τερμα μαρκετινγκ...
Voodooman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 υπαρχει περιπτωση να βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο ψηφιακη? Εξαρτάται από ποιά ψηφιακή εννοείς. Το 808 μέχρι στιγμής φαίνεται ότι βγάζει καλύτερες φωτό από οποιαδήποτε ψηφιακή μέχρι τα €300 περίπου. Και πολύ "φοβάμαι" ότι το 808 είναι ανησυχητικά κοντά στις κορυφαίες compact panasonic lumix και Canon G... υπαρχιε περιπτωση να χρησιμευσουν τα 41mp εστω σε εναν χρηστη? Σε όλους. Τα 41MP χρειάζονται όχι για να βγάλουν φωτό των 41MP, αλλά για να βγάλουν πεντακάθαρες φωτό στα 8 ή στα 5MP. Η μηχανή παίρνει την φωτό των 41MP, κρατάει τα πιο καθαρά από τα pixels και δίνει μία φωτό στα 8 ή στα 5, εσύ διαλέγεις. Μπορεί φυσικά να βγάλει και μία στα 41, αλλά κάτι τέτοιο όντως δεν χρειάζεται σε πολύ κόσμο. Πάντως όλοι επωφελούνται από τα 41MP του 808 και τον τρόπο που τα αξιοποιεί.
privateer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Αδιαφορία...Όχι μόνο μπήκες στο topic, αλλά ποστάρισες κιόλας! Αν θα το ήθελα; Σίγουρα ναι. Αν θα το αγόραζα; Μάλλον όχι. Τελικά στο 808 δεν με χαλάει όύτε το symbian (που δεν είναι καθόλου κακό πλεόν), ούτε τα χαμηλά specs (που δεν είναι και χάλια), με χαλάει η εμφάνισή του. Δεν είναι όσο πρωτοποριακή του άξιζε, περιμένα κάτι στο στυλ του Ν8. Επίσης με ενοχλεί και η έλλειψη ρύθμισεων κλείστρου και διαφράγματος, για εμένα είναι πολύ σημαντικές και αυτός είναι ο ο μόνος λόγος που πιστεύω πως δεν μπορεί να τα βάλει με μία κορυφαία compact. Το σαλάκι μου πάντως τρέχει στο πάτωμα... Απο θέμα εμφάνισης οι φωτογραφίες το αδικούν. Και κάθεται πολύ άνετα στο χέρι. Το symbian έχει βελτιωθεί πολύ σε θέματα ταχύτητας σε σημείο που όσοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει wp7/ios θα λένε ότι πετάει. Πάντως τις πρώτες 24h έχω κάνει 2 reset, ένα hard reset και φλασάρισμα με phoenix : Τώρα είμαι στο ψάξιμο γιατί δεν συνδέεται το wifi στο router (wpa2). Μου πετάει μύνημα Limited connectivity. Αναγκαστικά έβγαλα το password απο to router. P.S.: Υπάρχει κάποιος καλός free google reader και MSN/Gchat/FB messenger? Για το τελευταίο έβαλα το Nimbuzz αλλά έχει κρατήσει ακόμη το παλιό UI (διπλό κλίκ για επιλογή aka Symbian^1) και θα προτιμούσα κάτι πιο σύγχρονο
sigamhsoupw Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Αδιαφορία...Όχι μόνο μπήκες στο topic, αλλά ποστάρισες κιόλας! Επίσης με ενοχλεί και η έλλειψη ρύθμισεων κλείστρου και διαφράγματος, για εμένα είναι πολύ σημαντικές και αυτός είναι ο ο μόνος λόγος που πιστεύω πως δεν μπορεί να τα βάλει με μία κορυφαία compact. Το σαλάκι μου πάντως τρέχει στο πάτωμα... Για ακόμη μία φορά ξέρεις τί λες... Μην ξεχνάς όμως ότι το output των 41mpx σε συνδυασμό με τον huge σένσορα, τον super bright φακό και τη ρύθμιση του iso δεν θα σε αφήσουν στα κρύα του λουτρού... Εγώ θα το πάρω (όπως ίσως θυμάσαι) και μάλλον η bridge exr μου της οποίας το jog dial είναι σταματημένο στο Μ, θα καταλήξει σε αγγελία πώλησης. Tα αποτελέσματα που έχω δεί μέχρι στιγμής έχουν υπερνικήσει κάθε μου επιφύλαξη. Τα 5mpx του pureview κάνουν τα 16mpx της μηχανής μου να φαίνονται ιμπρεσσιονιστικός πίνακας. Δεν τιθεται καν θέμα συζήτησης για μηχανές μέχρι 300 ευρώ. privateer περιμένω(-ουμε?) review σύντομα.
Hal9000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Pureview rocks !! http://www.youtube.com/watch?v=nSgvoVouFvg
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εξαρτάται από ποιά ψηφιακή εννοείς. Το 808 μέχρι στιγμής φαίνεται ότι βγάζει καλύτερες φωτό από οποιαδήποτε ψηφιακή μέχρι τα €300 περίπου. Και πολύ "φοβάμαι" ότι το 808 είναι ανησυχητικά κοντά στις κορυφαίες compact panasonic lumix και Canon G... Σε όλους. Τα 41MP χρειάζονται όχι για να βγάλουν φωτό των 41MP, αλλά για να βγάλουν πεντακάθαρες φωτό στα 8 ή στα 5MP. Η μηχανή παίρνει την φωτό των 41MP, κρατάει τα πιο καθαρά από τα pixels και δίνει μία φωτό στα 8 ή στα 5, εσύ διαλέγεις. Μπορεί φυσικά να βγάλει και μία στα 41, αλλά κάτι τέτοιο όντως δεν χρειάζεται σε πολύ κόσμο. Πάντως όλοι επωφελούνται από τα 41MP του 808 και τον τρόπο που τα αξιοποιεί. εχω ψηφιακη που την αγορασα 250 ευρω,θες να ανεβασω φωτο να συγκρινουμε? τα 41Mp δεν χρειαζονται πουθενα,ειναι τελειως μαρκετινγκ αν εβγαινε το κινητο και ελεγε βγαζω πεντακαθαρες φωτογραφιες στα 8-10Mp σε σχεση με τα αλλα κινητα θα το καταλαβαινα,το να βγαινουν και να λενε 41Mp που ουτε οι πανακριβες DSLR δεν βγαζουν το θεωρω τελειως παραπλανητικο.
Voodooman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 εχω ψηφιακη που την αγορασα 250 ευρω,θες να ανεβασω φωτο να συγκρινουμε? Μην το κάνεις!.. τα 41Mp δεν χρειαζονται πουθενα,ειναι τελειως μαρκετινγκ αν εβγαινε το κινητο και ελεγε βγαζω πεντακαθαρες φωτογραφιες στα 8-10Mp σε σχεση με τα αλλα κινητα θα το καταλαβαινα,το να βγαινουν και να λενε 41Mp που ουτε οι πανακριβες DSLR δεν βγαζουν το θεωρω τελειως παραπλανητικο. Παραπλανητικό είναι κάτι που άλλα λέει και άλλα κάνει. Το 808 βγάζει φωτό στα 41 (άντε, καλά, στα 36) megapixels, άρα δεν είναι παραπλανητικά, υπάρχουν, είναι πραγματικά και είναι λειτουργικά. Δεν είναι διαφημιστικό κόλπο, πραγματικά βγάζει φωτό στα 41MP. Γιατί να πει ότι βγάζει φωτό στα 8mp, αφού βγάζει στα 41; Αλλά και τα 41 MP από μόνα τους είναι εύκολο να καταλάβεις που χειάζονται. Βαριέμαι να εξηγώ, απλά δύο λέξεις, zoom και crop. Το κινητό παύει να έχει ανάγκη από οπτικό και ψηφιακό zoom. sigamhsoupw, οπωσδήποτε η φωτεινότητα του φακού είναι επαρκής και οι φωτό του κινητού σε μέτριες συνθήκες φωτισμού είναι απίστευτες από όσο έχω δει. Αλλά όσο να'ναι οι ρυθμίσεις θα βοηθούσαν σε ειδικές περιπτώσεις και στη δημιουργική φωτογραφία. Αλλά και μόνο που αναφέρω τις λέξεις "δημιουργική φωτογραφία" και "κινητό" μαζί, αυτό από μόνο του δείχνει το επίτευγμα της nokia. Και φυσικά μου χρωστάς μία αγοραπωλησία, όταν το αγοράσεις και αφού το βαρεθείς, ξέρεις ποιός είναι πρώτος στην λίστα των υποψήφιων αγοραστών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα