Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποια ειναι καλυτερη απο τις 2?

Καμία. Η dell το panel της lg φοράει. Όποια σ αρέσει περισσότερο.

Κοίτα, αυτή δεν έχει ips πανελ και ως εκ τούτου υστερεί σε χρωματική απόδοση από τις προαναφερόμενες. Επίσης είναι πανάκριβη. Κατά τα άλλα έχει άψογη σχεδιάση και είναι πολύ ελαφριά και λεπτή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ηξερα οτι με 200€ παιρνεις ips panel. :devil:

Μεγαλο μειον που δεν ειναι 1200, αλλα 1080.

Προτιμω 16:10.

είχε βγει σε προσφορά την προηγούμενη βδομάδα το U2412m στα 215 euro, 1920x1200 e-IPS

Δημοσ.

να ρωτησω. η καρτα μου ειναι λιγο παλια ειναι η nvidia 9800gt. αν αγορασω την οθονη θα μπορω να βλεπω HD ταινιες?. δεν νομιζω να εχω προβλημα ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Παιδιά για αυτή εδώ τι λέτε ?

http://www.plaisio.g...onitor-21-5.htm

Είναι κούκλα πάντως.

είχε βγει σε προσφορά την προηγούμενη βδομάδα το U2412m στα 215 euro, 1920x1200 e-IPS

Να πούλαγα κάνα 100άρικο τη δικιά μου και να χτύπαγα μία αν υπάρξει προσφορά;

Αν δεν βρω καλώδιο...

Υ.Γ.: Α ρε Apple, μας πέθανες με την κατάργηση του Target Display Mode.

Χωρίς υπερβολή θα έδινα μέχρι και 400€ για να είχα το Mac και σαν οθόνη PC.

Δημοσ.

να ρωτησω. η καρτα μου ειναι λιγο παλια ειναι η nvidia 9800gt. αν αγορασω την οθονη θα μπορω να βλεπω HD ταινιες?. δεν νομιζω να εχω προβλημα ετσι δεν ειναι?

Νομίζω αυτό έχει να κάνει με τον επεξεργαστή και όχι με την κάρτα γραφικών. Δηλαδή αν δεν έχεις δυνατό επεξεργαστή δεν μπορείς να βλέπεις Full HD ταινίες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω αυτό έχει να κάνει με τον επεξεργαστή και όχι με την κάρτα γραφικών. Δηλαδή αν δεν έχεις δυνατό επεξεργαστή δεν μπορείς να βλέπεις Full HD ταινίες.

δεν ισχύει ακριβώς αυτό, αν η κάρτα υποστηρίζει DXVA ή και Cuda όπως στην περίπτωση της 9800GT δεν υπάρχει πρόβλημα για full hd ακόμα και με αδύναμους επεξεργαστές...

Δημοσ.

δεν ισχύει ακριβώς αυτό, αν η κάρτα υποστηρίζει DXVA ή και Cuda όπως στην περίπτωση της 9800GT δεν υπάρχει πρόβλημα για full hd ακόμα και με αδύναμους επεξεργαστές...

Τι ακριβώς είναι αυτά που ανέφερες? Πρώτη φορά τα ακούω! Αν είναι έτσι πάλι καλά. Πάντως εγώ με τα specs από το pc μου (δες υπογραφή) όταν βάζω 1080p παρατηρώ ένα κόλλημα εκτός άμα τρέχω την ταινία με cyberlink power dvd. Ακόμα και με VLC κολλάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...