fon46 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 θέλω να πάρω ένα εκπτωτικο κουπόνι για αγορά από τη logitech,αλλά,δεν είχα λογαριασμό μέχρι τώρα.. θα έχω κάποιο πρόβλημα με το κουπόνι,επειδή είμαι νέο μέλος στο site της logitech; επίσης,με ποιον τρόπο πληρώνετε εσείς στις συναλλαγές σας με τη Logitech? θέλω με paypal..θα έχω παραπάνω χρέωση? όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει παρακαλώ
PARASwrite Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 δεν υπαρχει προβλημα. οταν ειναι να πληρωσεις με paypal και σου ανοιξει την σελιδα του paypal θα σου διξει την τελικη τιμη
fon46 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 δεν υπαρχει προβλημα. δεν υπάρχει πρόβλημα που είμαι νέο μέλος στο site της logitech;
PARASwrite Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 δεν υπάρχει πρόβλημα που είμαι νέο μέλος στο site της logitech; ναι, δεν εχει καποια σχεση αυτο!
fon46 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 ναι, δεν εχει καποια σχεση αυτο! ευχαριστώ πολύ φίλε μου υ.γ δε πιστεύω να τρολαριζεις?? χαχα χουμορ φιλε,χουμορ.
fon46 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ πολύ φίλε μου υ.γ δε πιστεύω να τρολαριζεις?? χαχα χουμορ φιλε,χουμορ. γίνετε να πληρώσω και με τη χρεωστική(πειραιως) ή δεν προτείνεται?
PARASwrite Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 γίνετε να πληρώσω και με τη χρεωστική(πειραιως) ή δεν προτείνεται? αν ειναι visa/master μπορεις τωρα απο τετοια site δεν νομιζω να κανουν μπαγαποδιες
fon46 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Το κουπονι απο που το παιρνεις? θα το αγοράσω από κάποιον που δε θέλει να το χρησιμοποιήσει.
HERTHAN Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 θα το αγοράσω από κάποιον που δε θέλει να το χρησιμοποιήσει. Ok απλα νομιζα οτι με την εγγραφη σου δινουν κουπονι.
Anubis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ελπιζω να το παρεις φτηνα...καποια απο τα παιδια εδω εδιναν οταν ειχαν..
fotis 65 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ελπιζω να το παρεις φτηνα...καποια απο τα παιδια εδω εδιναν οταν ειχαν.. κανε ενα λογαριασμό και θα σου δέσουν εκπτωτικο κουπονι (με email) 20% . εμενα μου στειλαν 50% και πήρα τα Ζ-5500 με τραπεζικό έμβασμα και αποστολή δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα