sifounas1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 τι πρεπει να κατεβασω απο την acer για ενα laptop aspire 5738 που ετρεχε vista home premium 32bit και τωρα τρεχει win 7 ultimate 64 bit για να εμφανιζονται στη οθονη οι ενδειξεις οταν ανεβαζω την ενταση ανοιγω το wifi κτλ?
sifounas1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 τι πρεπει να κατεβασω απο την acer για ενα laptop aspire 5738 που ετρεχε vista home premium 32bit και τωρα τρεχει win 7 ultimate 64 bit για να εμφανιζονται στη οθονη οι ενδειξεις οταν ανεβαζω την ενταση ανοιγω το wifi κτλ? εδω κανεις?
ss13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 εδω κανεις? Βλέπεις κανένα κίτρινο ερωτηματικό στην Διαχείριση Συσκευών ;
sifounas1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Βλέπεις κανένα κίτρινο ερωτηματικό στην Διαχείριση Συσκευών ; οχι αλλα οι ενδειξεις αυτες δεν εμφανιζονται στην οθονη λειτουργουν ομως κανονικα
ss13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 οχι αλλα οι ενδειξεις αυτες δεν εμφανιζονται στην οθονη λειτουργουν ομως κανονικα Κοίτα και στο δικό μου που είχε xp pro ( λειτουργούσε κανονικά , εμφανιζόταν και στην οθόνη η ένδειξη ) , τώρα που έβαλα τα win 7 ultimate 32 bit ( δε μου εμφανίζει την ένδειξη αλλά όπως και στο δικό σου λειτουργούν όλα ) για μπες εδώ http://www.laptop-software.com/acer-software/acer-aspire-57385738g5738z5738zg-windows-7-64-bit-drivers/ και κατέβασε το LaunchManager Dritek Acer LaunchManager Application 3.0.00 4.3 MB να δούμε αν θα λυθεί !!
sifounas1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα και στο δικό μου που είχε xp pro ( λειτουργούσε κανονικά , εμφανιζόταν και στην οθόνη η ένδειξη ) , τώρα που έβαλα τα win 7 ultimate 32 bit ( δε μου εμφανίζει την ένδειξη αλλά όπως και στο δικό σου λειτουργούν όλα ) για μπες εδώ http://www.laptop-so...64-bit-drivers/ και κατέβασε το LaunchManager Dritek Acer LaunchManager Application 3.0.00 4.3 MB να δούμε αν θα λυθεί !! ok θα το δοκιμασω το βραδυ και τα ξαναλεμε
sifounas1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ok θα το δοκιμασω το βραδυ και τα ξαναλεμε το προβλημα λυθηκε οχι απο το παραπανω αλλα την ιδια εφαρμογη απο το επισημο της acer ευχαριστω!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα