Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα πω κι εγω τη γνωμη μου.

Λοιπον το πιο φθηνιαρικο IPS panel ειναι αρκετα και αισθητα καλυτερο απο το ακριβοτερο TN Panel. Fact που δεν εξαρταται απο το ματι του καθενος. Οι διαφορες ειναι οντως σημαντικες.

Δευτερον επειδη μιλαμε για οθονη υπολογιστη, δηλαδη για κοντινη αποσταση και πολλες ωρες χρησης ταυτοχρονα, δεν βλεπω λογο να παιζει κανεις με τα ματια του οταν τα IPS panel ειναι πλεονσε υπερπροσιτες τιμες για τον μεσο καταναλωτη. Καποτε οκ ηταν πανακριβα και απευθυνονταν μονο σε επαγγελματιες.

Τριτον αναφορικα με το design, θαρρω οτι ειναι απτους τελευταιους παραγοντες που πρεπει να λαμβανουμε υποψιν στην αγορα οθονης. Ας πουμε θεωρω πολυ σημαντικοτερη (περαν των οσων ανεφερα ηδη) την εργονομια μιας οθονης. Τι να το κανω να ειναι κουκλα και να μη στριβει, να μην εχει pivot να μην αλλαζει γωνια ανυψωσης η οριζοντια? Προτιμω ενα πιο λιτο-τυπικο-επαγγελματικο ντιζαιν που θα μου προσφερει τα παραπανω. Και οι dell τα διαθετουν αυτα τα χαρακτηριστικα.

Tελος, ας προσθεσω το after sales support της Dell που πολλοι το θεωρουν σημειο αναφορας και ελαχιστοι εχουν εκφρασει αρνητικη αποψη.

Για μενα αν ο ts "βγαινει" με μπατζετ γυρω στα 220, εχει μονοδρομο μπροστα του, την u2412. Απο κει και περα κανει περικοπες και παει σε u2312/u2311.

Δημοσ.

Τριτον αναφορικα με το design, θαρρω οτι ειναι απτους τελευταιους παραγοντες που πρεπει να λαμβανουμε υποψιν στην αγορα οθονης. Ας πουμε θεωρω πολυ σημαντικοτερη (περαν των οσων ανεφερα ηδη) την εργονομια μιας οθονης. Τι να το κανω να ειναι κουκλα και να μη στριβει, να μην εχει pivot να μην αλλαζει γωνια ανυψωσης η οριζοντια? Προτιμω ενα πιο λιτο-τυπικο-επαγγελματικο ντιζαιν που θα μου προσφερει τα παραπανω. Και οι dell τα διαθετουν αυτα τα χαρακτηριστικα.

Σου απαντηθηκε και το ερώτημα για το τιλτ που ξέχασα να σου απαντησω πριν!! ^_^

+1 solar

Δημοσ.

Nα πω κι εγω τη γνωμη μου.

Λοιπον το πιο φθηνιαρικο IPS panel ειναι αρκετα και αισθητα καλυτερο απο το ακριβοτερο TN Panel. Fact που δεν εξαρταται απο το ματι του καθενος. Οι διαφορες ειναι οντως σημαντικες.

Εδώ μην είσαι τόσο απόλυτος. Δεν διακρίνουν όλοι μεγάλες διαφορές. Μερικοί δεν διακρίνουν καν, αλλα ας το αφήσουμε αυτό.

Εάν τα χρειάζεσαι αυτά που λες, προφανώς είναι σημαντικότερα από το design. Aν δεν τα χρειάζεσαι όχι. Εγώ πχ. την οθόνη δεν την έχω κουνήσει ποτέ έστω και ελάχιστα.

Κατά τα άλλα συμφωνούμε απολύτως.

Δημοσ.
Εάν τα χρειάζεσαι αυτά που λες, προφανώς είναι σημαντικότερα από το design. Aν δεν τα χρειάζεσαι όχι. Εγώ πχ. την οθόνη δεν την έχω κουνήσει ποτέ έστω και ελάχιστα.

Σε λυπάμαι πραγματικα που δεν έχεις διαβάσει ποτε pdf η word document με την οθόνη σε κατακόρυφη θέση.... δεν ξέρεις τι χάνεις ούτε το πόσο βολικό ειναι!!! :P :fear:

Δημοσ.

Άρα μιλάμε για τις 2 Dell, άντε να δούμε τι θα βρω. Από εκεί και πέρα, βλέπω πως υπάρχει καθολική τάση προς ips. Εγώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω δει, αλλά από τη στιγμή που είναι έτσι ζωντανά τα χρώματα και ξέροντας τον εαυτό μου, σίγουρα θα μου αρέσει. Οπότε αύριο κοιτάω αν μπορέσω να κάνω σύγκριση και στη συνέχεια να την παραγγείλω... μάλλον την 24αρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...