Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Σημερα το πρωι καθως μιλουσα με συναδελφο (με ειχε παρει αυτος) μου ερχεται μηνυμα οτι το υπολοιπο στο λογαριασμο μου ειναι μηδενικο, ενω ειχα πριν την εισερχομενη κληση 2.5 ευρω. Ο φιλος έχει cosmote σύνδεση, ενω εγω vodafone καρτοκινητο. Πως εξηγειται αυτο???

Δημοσ.

Μήπως ήταν από κάτι άλλο η χρέωση και όχι από την εισερχόμενη κλήση και απλά συνέπεσε να γίνει την ώρα της εισερχόμενης;

Γνωρίζω για sms/mms που χρεώνεσαι την λήψη τους, αλλά όχι για κλήσεις ομιλίας.

Με μια κλήση στο 13830 θα σου λυθεί η απορία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άρα η χρέωσή σου δεν έχει καμία σχέση με την εισερχόμενη κλήση που αναφέρεις στον τίτλο. Απλά έτυχε να κάνει χρήση data η συσκευή σου τη στιγμή που μιλούσες...

Δημοσ.

Μήπως ήταν από κάτι άλλο η χρέωση και όχι από την εισερχόμενη κλήση και απλά συνέπεσε να γίνει την ώρα της εισερχόμενης;

Γνωρίζω για sms/mms που χρεώνεσαι την λήψη τους, αλλά όχι για κλήσεις ομιλίας.

Με μια κλήση στο 13830 θα σου λυθεί η απορία.

τωρα μολις μιλησα με την εξυπηρετηση... με χρεωσανε για Internet ενω ειχα διαθεσιμο υπολοιπο....

Συνεπώς η χρέωση συνέπεσε χρονικά με την κλήση, όπως σου είχα γράψει. ;)

Λες πως σε χρεώσαν Internet ενώ είχες διαθέσιμο "υπόλοιπο".

Σε τί υπόλοιπο αναφέρεσαι; Χρημάτων ή ΜΒ από κάποιο data bundle;

Σε ρωτάω γιατί σε Cosmote What's Up ενώ μόλις είχα ενεργοποιήσει 60MB από bonus, μου έφαγε όλη την κάρτα (3€ είχαν μείνει) για χρέωση μέσω του Daily Internet,

τα οποία δεν πιστώθηκα ούτε για αστείο.

Δημοσ.

Σε ρωτάω γιατί σε Cosmote What's Up ενώ μόλις είχα ενεργοποιήσει 60MB από bonus, μου έφαγε όλη την κάρτα (3€ είχαν μείνει) για χρέωση μέσω του Daily Internet,

τα οποία δεν πιστώθηκα ούτε για αστείο.

Offtopic.

Αυτό πώς έγινε; Αφού είχες 60Mb, έπρεπε να αρχίσουν να μειώνονται αυτά και όχι να χρεώνεσαι.!!! :shock:

Αλλά ακόμη και να μην είχες Mb προς χρήση, πόσα ακριβώς χρήματα από την κάρτα σού έφαγε; Υποτίθεται ότι με κάθε 1η σύνδεση στο internet, χρεώνεσαι € 1,00 (με τα καινούρια μέτρα που ισχύουν) και φυσικά σου 'σκάει' sms το οποίο αναφέρει την χρέωση, άρα και θα ήσουν ψιλιασμένος ότι κάτι παίζεται με το κερδισμένο data plan σου. :blink:

Δημοσ.

Σε αντίθεση με την Vodafone, στην Cosmote όταν ξεπερνάς τα 15ΜΒ ΠΟΧ της υπηρεσίας ιντερνετ με 1€ την ημέρα,

σε χρεώνει με 1€/ΜΒ και έτσι τα περίπου 3€ που είχα μέσα πήγαν στράφι.

Νόμιζα πως θα ίσχυε ότι και στην Vodafone, δηλαδή με το που φτάσω τα 15ΜΒ δεν χρεώνομαι κάτι extra για την υπόλοιπη ημέρα,

απλά χαμηλώνει η ταχύτητα.

Το SMS ήρθε αλλά ήταν αργά γιατί κατέβαζα update εφαρμογής από το market σε 3G+ δίκτυο....

Θεώρησα πως με το που φτάσω τα 15ΜΒ θα αρχισει να τραβάει στην χειρότερη από τα 60ΜΒ του bonus.

Αλλά δεν... μου είπαν πως τα 60ΜΒ θα τα είχα από την επόμενη μέρα...

Ό,τι να' ναι... Δεν το έκανα θέμα, απλά την πάτησα σαν πρωτάρης! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...