Προς το περιεχόμενο

Ξεπερνούν τις 450.000 οι εφαρμογές του Android σε 300 εκατομμύρια συσκευές

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον αριθμό ορόσημο των 450.000 εφαρμογών στο Adnroid Market ανακοίνωσε σήμερα η Google μέσα από ανάρτηση στο blog της, στα πλαίσια των παρουσιάσεων νέων συσκευών στην έκθεση MWC της Βαρκελώνης.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο εφαρμογές μεταφορτώνονται κάθε μήνα από τους χρήστες Android συσκευών. Επίσης παρατηρείται σύμφωνα πάντα με τη Google ραγδαία αύξηση κατά 250% των νέων ενεργοποιήσεων Android smartphones και tablets χρόνο με το χρόνο. Ενεργοποιούνται περίπου 850.000 συσκευές καθημερινά, εκτινάσσοντας το συνολικό αριθμό των συσκευών στα 300 εκατομμύρια.

androidstand.jpg

Link.png Site: googlemobile.blogspot.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία, οι εφαρμογές στο market τριπλασιάστηκαν μέσα σε ένα χρόνο (πράγμα λογικό αφού άρχισαν να ασχολιούνται όλο και περισσότεροι με το android). Η πλειοψηφία αυτών αφορά πορδές, ρεψίματα και συνθήματα Ολυμπακού και Παναθηναϊκού. Από τις υπόλοιπες, χρησιμοποιούμε τις γνωστές 10-20 εφαρμογές και όλες τις άλλες τις κατεβάζουμε απλά για να τις ξανασβήσουμε. Η είδηση τελικά ποια είναι;

Η "ειδηση" αφορα τον αριθμο των διαθεσιμων εφαρμογων στο market.

Χρησιμες/αχρηστες αυτο ειναι στη διακριτικη ευχερεια του καθε χρηστη. Το ιδιο ισχυει σε ολα τα λειτουργικα εξαλλου, ξεκινωντας απο DOS, προχωροντας στα windows, ios, android κλπ. Εν ολιγοις δεν βλεπω καποιο point στο ποστ σου, μιλας για κατι γνωστο αν οχι αυτονοητο στον χωρο της πληροφορικης -οτι δηλαδη μεχρι να καταληξεις σε μια εφαρμογη που θα σε εξυπηρετει θα περασεις 1-2-32 crap εφαρμογες πρωτα-.

Η "ειδηση" αφορα τον αριθμο των διαθεσιμων εφαρμογων στο market.

Χρησιμες/αχρηστες αυτο ειναι στη διακριτικη ευχερεια του καθε χρηστη. Το ιδιο ισχυει σε ολα τα λειτουργικα εξαλλου, ξεκινωντας απο DOS, προχωροντας στα windows, ios, android κλπ. Εν ολιγοις δεν βλεπω καποιο point στο ποστ σου, μιλας για κατι γνωστο αν οχι αυτονοητο στον χωρο της πληροφορικης -οτι δηλαδη μεχρι να καταληξεις σε μια εφαρμογη που θα σε εξυπηρετει θα περασεις 1-2-32 crap εφαρμογες πρωτα-.

Ακριβώς. To point μου είναι για ποιο λόγο η "είδηση" αυτή πέρασε απευθείας στα Νέα και δεν έμεινε στο lobby να θαφτεί μαζί με όλες τις υπόλοιπες αυτονόητες ειδήσεις. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει;

• Super Moderators

Ακριβώς. To point μου είναι για ποιο λόγο η "είδηση" αυτή πέρασε απευθείας στα Νέα και δεν έμεινε στο lobby να θαφτεί μαζί με όλες τις υπόλοιπες αυτονόητες ειδήσεις. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει;

Συνήθως οι ειδήσεις που γράφονται από μέλη της διαχείρισης δημοσιεύονται κατ' ευθείαν στην ενότητα "Νέα" και όχι στην ενότητα "Ειδήσεις-Lobby".

Άλλωστε, όπως και να το κάνουμε, οι αριθμοί πάντα εντυπωσιάζουν... :)

Εχω ηδη δημοσιευσει 3 εφαρμογες με ειδησεογραφικες πηγες απο σελιδες μου οποτε κατι προσφερουμε κι εμεις και δωρεαν...

Τον αριθμό ορόσημο των 450.000 εφαρμογών στο Adnroid Market ανακοίνωσε σήμερα η Google μέσα από ανάρτηση στο blog της, στα πλαίσια των παρουσιάσεων νέων συσκευών στην έκθεση MWC της Βαρκελώνης.

καλά ρε γιατί εγώ νόμιζα πριν 4-5 μήνες ότι ήταν περίπου 1εκ και κάτι παραπάνω... xaxax

είπα και εγώ ρε, γιατί αμα μπεις στο AM υπάρχουν κατηγορίες που έχουν μόνο 3-4 σελίδες με εφαρμογές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...