Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hmmm ωραίο χρωματάκι για τον Αλέκο :P

ban him...

και ontopic, όταν σκουπίσει την αγορά η Νokia με κάτι τέτοιες κινήσεις/συσκευές θα ξεθάψω τα topic που κάποιοι γράφανε ότι ξόφλησε και διαλύεται

Δημοσ.

Έπρεπε επιτέλους να δείξει εκεί τη δύναμη του το wp7.

Εφόσον είναι τόσο ελαφρύ, πρέπει να χτυπήσει σε χαμηλές τιμές. Τα android αντίστοιχων τιμών είναι πολύ πίσω σε ότι αφορά ταχύτητα στα μενού και browsing.

Είναι και όμορφο, είναι και Nokia για αυτούς που είναι πιστοί οπαδοί τηλεφώνων Nokia, πιστεύω θα πάει πολύ καλά, μαζί και με το wp λειτουργικό.

Δημοσ.

Αν το κινητό κοστίσει τελική τιμή €220, μπορεί και να την παλέψει σε χρήστες όχι τρομερά απαιτητικούς, που θέλουν ένα όμορφο,ποιοτικό κινητό με ένα λειτουργικό συμμαζεμένο και εντυπωσιακό. Αν έψαχνα κινητό για την γυναίκα μου, θα ήταν από τις πρώτες επιλογές, ίσως και η πρώτη.

Δημοσ.

Έπρεπε επιτέλους να δείξει εκεί τη δύναμη του το wp7.

Εφόσον είναι τόσο ελαφρύ, πρέπει να χτυπήσει σε χαμηλές τιμές. Τα android αντίστοιχων τιμών είναι πολύ πίσω σε ότι αφορά ταχύτητα στα μενού και browsing.

Είναι και όμορφο, είναι και Nokia για αυτούς που είναι πιστοί οπαδοί τηλεφώνων Nokia, πιστεύω θα πάει πολύ καλά, μαζί και με το wp λειτουργικό.

Πολύ σωστά!

Με την apple να παίζει σε τιμές για "γαλαζοαίματους", τα WP μπορούν να κυριαρχήσουν στην αγορά των 200+- ευρώ άνετα. Τα high-end android, ταπεινή μου άποψη, δεν τα αγγίζει, αλλά στα low/mid - end έχει άσσο στο μανίκι, για τους λόγους που προείπε και ο flik.

Αν και είμαι μέγας υποστηρικτής του android, κακά τα ψέμματα, χρειάζεται να έχεις τούμπανο κινητό ή το πολύ πολύ να ασχολείσαι με custom firmware, για να δουλεύει εντελώς smooth.

Οι "normal" άνθρωποι, θα λατρέψουν ένα κινητό σαν το 610.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...