caveneo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα εκεί που ήμουν κανονικά στα windows 7 μου βγάζει μήνυμα το smart security της ESET πως έχει βρει ιό TSR Boot Virus και πως δεν μπορεί να τον αφαιρέσει. Λίγο που έψαξα στο νετ άλλοι λένε πως είναι false positive και άλλοι πως είναι υπαρκτό πρόβλημα. Εγώ σκέφτομαι μήπως επειδή έχω και ubuntu 11.10 και έχω περάσει το EasyBCD και μέσω αυτού του προγράμματος πρόσθεσα στη λίστα εκκίνησης των Windows το ubuntu, το βλέπει πως κάτι πειράχτηκε στο mbr και σου λέει κάτι δεν πάει καλά. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον το ίδιο;
ss13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα εκεί που ήμουν κανονικά στα windows 7 μου βγάζει μήνυμα το smart security της ESET πως έχει βρει ιό TSR Boot Virus και πως δεν μπορεί να τον αφαιρέσει. Λίγο που έψαξα στο νετ άλλοι λένε πως είναι false positive και άλλοι πως είναι υπαρκτό πρόβλημα. Εγώ σκέφτομαι μήπως επειδή έχω και ubuntu 11.10 και έχω περάσει το EasyBCD και μέσω αυτού του προγράμματος πρόσθεσα στη λίστα εκκίνησης των Windows το ubuntu, το βλέπει πως κάτι πειράχτηκε στο mbr και σου λέει κάτι δεν πάει καλά. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον το ίδιο; Αν θες φτιάξε ένα cd http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk http://www.youtube.com/watch?v=wQ4DBs-ORR0 ελέγχοντας το σύστημα σου !!
Vegastar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μην ανησυχείς , το έβγαλε και σε μένα είναι false positive. Έκανα ένα search στο Google με αποτελέσματα των τελευταίων 24 ωρών (http://tinyurl.com/6o8kgwo) και βρήκα αυτό http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=2022059 Η ESET το ανακάλυψε και έβγαλε καινούριο virus signature... Και παιδέυομαι από το πρωί σαν ... μη πώ τώρα
caveneo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μακάρι ρε φίλε να είναι έτσι. Αναμένουμε. Αλλά καλού κακού θα κάνω αυτό που είπε ο ss13 just in case. Πολύ τέλειο εργαλείο το rescue disc της Kaspersky. Δεν βρήκε τίποτα πάντως το κακόβουλο.
ss13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μακάρι ρε φίλε να είναι έτσι. Αναμένουμε. Αλλά καλού κακού θα κάνω αυτό που είπε ο ss13 just in case. Πολύ τέλειο εργαλείο το rescue disc της Kaspersky. Δεν βρήκε τίποτα πάντως το κακόβουλο. Καλό αυτό που δε βρέθηκε κάτι , έχε το καβάτζα για άλλους ελέγχους , γιατί δεν βάζεις άλλο αντιβιοτικό να γλυτώσεις από τον δαίμονα ;
caveneo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Με το ESET είμαι γενικά ευχαριστημένος. Και το αγοράζω κάθε χρόνο. Τώρα στραβά τυχαίνουν και στις καλύτερες εταιρείες.
ss13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Με το ESET είμαι γενικά ευχαριστημένος. Και το αγοράζω κάθε χρόνο. Τώρα στραβά τυχαίνουν και στις καλύτερες εταιρείες. Όλα πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν συν ό,τι καλύτερα free παρά να πληρώνεις για antivirus τέτοιες εποχές !!
caveneo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 10€ το χρόνο δίνω για το ESET Smart Security.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Να δω πόσοι ακόμα θα την πατήσετε με το υπέροχο eset.
caveneo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το πρόβλημα διορθώθηκε. Συμβαίνουν αυτά. Ας ήταν τα προβλήματα όλα στο μέγεθος του αναφερόμενου. Εσύ τι προτείνεις για antivirus;
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Αν πλήρωνα, Kaspersky. Κατά τα άλλα avast free εδώ και χρόνια, ανέπαφος.
caveneo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά από ό,τι φαίνεται είναι όπως γουστάρει ο καθένας. Γιατί και εγώ είχα το Avast όταν ήμουν φοιτητής και είχα κολλήσει ένα κάρο ιούς. Τώρα τι να σου πω. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ESET. Όπως βολεύεται ο καθένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα