Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά, δεν ήξερα σε ποιο θέμα να το γράψω οπότε το έγραψα εδώ όπου αναφέρονται στα πιο γενικά θέματα. Έχω λοιπόν τα windows 7 κι ενώ μπορώ σε διάφορα pads να γράφω ελληνικά και να διαβάζω σε ορισμένες εφαρμογές όταν γράφω ελληνικά και τα αποθηκεύω, ανοίγοντας τα μετά μου τα βγάζει κινέζικα. Π.Χ φτιάχνω ένα πρόγραμμα χρησιμοποιώντας το visual studio π.χ ή το dreamweaver, ή το Rational Rose κι ενώ προγραμματίζοντας μου εμφανίζονται τα ελλνικά μετά που ανοίγω τις εκάστοτε εφαρμογές μου τα βγάζει κινέζικα. Άλλο ένα κλασσικό παράδειγμα είναι οι υπότιτλοι ανοίγοντας τους με το notepad. Για να διαβάσει κάποια εφαρμογή υπότιτλους πρέπει να κάνω μια διαδικασία ανοίγοντας το αρχείο με το word του office σε encoding greek windows αν θυμάμαι καλά αποθηκεύοντας σε μορφή utf-8........ Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζω, όποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Να αναφέρω ότι έχω ψάξει και τις γλώσσες του συστήματος, έχω κατεβάσει καινούρια greek fonts. Η κάνω κάτι λάθος ή κάτι μου έχει διαφύγει.

Σας ευχαριστώ παιδιά προκαταβολικά, αυτό το φόρουμ είναι από τα πιο ποιοτικά φόρουμς που υπάρχει στην ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...