captainrodos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σας εχω ενα λαπτοπ αρκετα παλιο και δεν ανοιγη καθολου. . . δοκιμασα και με διαφορετικο φορτιστη και με χωρις μπαταρια και με μπαταρια αλλα τιποτα. . . το μονο σημαδι που μου διχνει ειναι μια στισ εκατο προσπαθειες παει να αναψει μονο το λαμπακι τις μπαταρια για μερικα δευτερολεπτα και παλι τιποτα. . . εχω δοκιμασει να βγαζω μια μια καρτα και να δοκιμαζω και παλι τιποτα. . . το εχω ανοιχτο καμια ιδεα πριν το πεταξω? thx
filip123go Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σας εχω ενα λαπτοπ αρκετα παλιο και δεν ανοιγη καθολου. . . δοκιμασα και με διαφορετικο φορτιστη και με χωρις μπαταρια και με μπαταρια αλλα τιποτα. . . το μονο σημαδι που μου διχνει ειναι μια στισ εκατο προσπαθειες παει να αναψει μονο το λαμπακι τις μπαταρια για μερικα δευτερολεπτα και παλι τιποτα. . . εχω δοκιμασει να βγαζω μια μια καρτα και να δοκιμαζω και παλι τιποτα. . . το εχω ανοιχτο καμια ιδεα πριν το πεταξω? thx Έτσι όπως τα λες, μάλλον η μητρική μας άφησε χρόνους :fear: Αν είναι να το πετάξεις βάλ το εδώ... Όλο και κάποιος θα το θέλει...
captainrodos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Έτσι όπως τα λες, μάλλον η μητρική μας άφησε χρόνους :fear: Αν είναι να το πετάξεις βάλ το εδώ... Όλο και κάποιος θα το θέλει... Μαλλον μητρικη λεσ ε? παντος απο περιεργεια ειδα τιμη της μπαταριας και επαθα πλακα. . . 110 λεει. . .πιο καλα καινουργιο
filip123go Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μαλλον μητρικη λεσ ε? παντος απο περιεργεια ειδα τιμη της μπαταριας και επαθα πλακα. . . 110 λεει. . .πιο καλα καινουργιο Εφόσον δεν ανοίγει καθόλου και έχεις ήδη δοκιμάσει άλλον φορτιστή δεν μπορείς να κάνει και πολλά Ποιο μοντέλο είναι...?
captainrodos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 ibm think pad r50 . . . ενταηει παλιος ειναι αλλα ελεγα μπας και. . .
filip123go Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Και τι έγινε που είναι παλιός..!! Αν έκανε την δουλειά που ήθελες δεν υπήρχε λόγος να τον αλλάξεις... Αν θες να το ψάξεις λίγο παραπάνω, λυσ τον ολόκληρο και τσέκαρε μήπως υπάρχει κανένας φουσκωμένος πυκνωτής πάνω στην mb..
captainrodos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Και τι έγινε που είναι παλιός..!! Αν έκανε την δουλειά που ήθελες δεν υπήρχε λόγος να τον αλλάξεις... Αν θες να το ψάξεις λίγο παραπάνω, λυσ τον ολόκληρο και τσέκαρε μήπως υπάρχει κανένας φουσκωμένος πυκνωτής πάνω στην mb.. Τον ανοιξα αυτη την στιγμη ειναι ανοιχτος διπλα μου δεν βλεπω κανεναν φουσκωμενο. . . και αν ειχε φουσκωμενο παλι motherboard δεν ηθελε? ναι δυστηχως μια χαρα εκανε την δουλεια του. . .
filip123go Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 και αν ειχε φουσκωμενο παλι motherboard δεν ηθελε? Όχι απαραίτητα....Ένας καλος ηλεκτρονικός θα μπορούσε να σου αλλάξει τους πυκνωτές...
captainrodos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Όχι απαραίτητα....Ένας καλος ηλεκτρονικός θα μπορούσε να σου αλλάξει τους πυκνωτές... γινεται και αυτο??? δεν το ηξερα, παντως δεν ειδα κανενα φουσκωμενο. . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα