Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με τη μνήμη του netbook μου. Ενώ διαγράφω κάποιο πρόγραμμα και ελευθερώνεται χώρος στο δίσκο, μετά από λίγο μου τρώει τη μνήμη του σκληρού. Θα μπορούσε κανείς να δώσει λύση? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με τη μνήμη του netbook μου. Ενώ διαγράφω κάποιο πρόγραμμα και ελευθερώνεται χώρος στο δίσκο, μετά από λίγο μου τρώει τη μνήμη του σκληρού. Θα μπορούσε κανείς να δώσει λύση? Ευχαριστώ.

Πιο μοντέλο είναι και τι antivirus έχεις ; :rolleyes:

Δημοσ.

ειναι asus 1005ha και χρησιμοποιω το panda internet security 2012.

Τι προγράμματα έχεις επάνω ; Πήγαινε να απελευθερώσεις την εκκίνηση του λειτουργικού με Start - Run

msconfig - Εκκίνηση ( startup ) - αποεπιλέγεις τα κουτάκια πλην του antivirus - Ok - θα σου

πει να κάνεις επανεκκίνηση , θα την κάνεις και θα βελτιωθεί , xp έχει ; :rolleyes:

Δημοσ.

Xp έχει. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Έκανα ό,τι μου είπες και μέχρι στιγμής δεν μου τρώει χώρο.

Ωραία , τι προγράμματα έχεις ; :rolleyes:

Δημοσ.

Ολα θελεις να σου τα πω? Υποπτευεσαι οτι ευθυνεται καποιο προγραμμα?

Για να σε ρωτάμε κάποιος λόγος υπάρχει , μπορεί ναι !! :eek:

Δημοσ.

Ok. Eχω: free youtube to mp3 converter, windows live essentials, mozilla firefox 10.0.2, power iso, safari, winamp, kmp player, winrar archiver και το speccy.

Με όλα αυτά που έχεις δε γίνεται να μην κολλήσει , mozilla μην χρησιμοποιείς ( τρώει κολλήματα ) , ο

chrome είναι καλύτερος , επίσης κάνεις ό,τι λέει το video

http://www.youtube.com/watch?v=tn7_wuvqRK8

αλλά στο cleanup επιλέγεις και το κουτάκι που λέει Compress driver to save disk space - για

κάνε αυτά που σου είπα !! :rolleyes:

Δημοσ.

Thanks, εκτέλεσα τις εντολές σου και πλέον σταθεροποιήθηκε η κατάσταση. Όσο για τον browser τον άλλαξα ήδη.

Πόσο χώρο έχει ο δίσκος ; Κενό εννοώ !! :eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...