Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητό τηλέφωνο το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια γι αυτό έχω ένα απλό καρτοκινητό από τη vodafoe.

Έχω την εντύπωση ότι η κάρτα κρατάει απαράδεκτα λίγο.

Πρόσφατα ανανέωσα πχ με μια 10ευρώ κάρτα και δε νομίζω ότι έχω μιλήσει ιδιαίτερα.

Το απιστευτότερο, ενώ δεν χρησιμοοπίησα το τηλέφωνο καθόλυο τις τελευταίες 2-3 μέρες ξαφνικά μου έρχεται SMS ότι η κάρτα μου έπεσε κάτω από 1 ευρώ ... από το πουθενά.

Χθες αυτό που έκανα είναι να δοκιμάσω το android στο παλιό και ταπεινό μου HTC HD.

Data traffic δε παίζει να είναι το πρόβλημα καθώς ήταν κλειστό το data.

Πραγματικά δε καταλαβαίνω.

Λέω να πάρω κανα άλλο καρτοκινητό.

----

PS

Α, και κάτι άλλο...

Η διατήρηση του αριθμού σε νέα σύνδεση ισχύει και για τα καρτοκινητά αν αλλάξω πχ από καρτοκινητό vodafone σε πρόγραμμα Cosmote ?

Δημοσ.

Η διατήρηση του αριθμού ισχύει παντού, μην ανησυχείς για αυτό.

Δεν ξέρω τι εννοείς ότι πέφτει υπερβολικά γρήγορα η κάρτα, αλλά γενικά στα καρτοκινητά οι χρεώσεις είναι πολύ υψηλές, για αυτό συνήθως όσοι έχουν καρτοκινητά παίρνουν κάποιο/α πακέτο/α κλήσεων. Αν έχεις κανένα android πρόχειρο, βάλε ένα app που να κάνει καταγραφή κλήσεων με ώρα κάτι διάρκεια και μετά με βάση τον τιμοκατάλογο της voda υπολόγισε αν χρεώθηκαν σωστά οι κλήσεις που έκανες.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει συνδρομές Vodafone Live(aka Welcome Tones, Livescores etc);

Μήπως λαμβάνεις χρεώσιμα μηνύματα από άλλες εταιρείες;

Πάρε το 13830 και ρώτησε να μάθεις.

Δημοσ.

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει συνδρομές Vodafone Live(aka Welcome Tones, Livescores etc);

Μήπως λαμβάνεις χρεώσιμα μηνύματα από άλλες εταιρείες;

Πάρε το 13830 και ρώτησε να μάθεις.

Όχι δεν έχω ενεργοπποιήσει τιποτα ούτε λαμβάνω τίποτα. επίσης το μήνυμα μου ήρθε ενώ η συσκευή ήταν idle επί 2 μέρες, δε θα με προβλημάτιζε αν μου ερχόταν μετά από ένα τηλεφώνημα όπου το υπόλοιπο θα έπεφτε κάτω από 1 ευρώ.

Μάλλον θα κοιτάξω για κανα μικρό πακετάκι μιας και θα ήθελα να αλλάξω σε κανα φθηνό Android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...