Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι, η 5870 είναι (λιγο) καλύτερη από την 6870 αλλά γι αυτή τη διαφορά είσαι διατεθειμένος να πάρεις μεταχειρισμένη κάρτα στην ίδια τιμή της καινούριας; (για κάποιο λόγο που μόνο οι κάτοχοι της 5870 ξέρουν, τόσο τις πουλάνε, μπορεί και παραπάνω).

Για το 3d γενικά δεν έχω και την καλύτερη άποψη, άσε που είναι πάρα πολλά τα λεφτά αυτά για tn panel. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις 24αρα dell με ips και 16:10, 1920 Χ 1200 ανάλυση.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι γνωμη εχετε για τη παρακατω συνθεση με Ι5 2500κ cpu? Σκεφτομαι οτι μια αλλη επιλογη ειναι να χρησιμοποιησω μια παλια οθονη αρχικα (μεχρι να βρω τα χρηματα να παρω αλλη) και εναν παλιο σκληρο δισκο.

Οσο για καρτα γραφικων εχω ακουσει αυτη η ενσωματωμενη του 2500κ ειναι αρκετα δυνατη!

.......

.........

Nαι, η 5870 είναι (λιγο) καλύτερη από την 6870 αλλά γι αυτή τη διαφορά είσαι διατεθειμένος να πάρεις μεταχειρισμένη κάρτα στην ίδια τιμή της καινούριας; (για κάποιο λόγο που μόνο οι κάτοχοι της 5870 ξέρουν, τόσο τις πουλάνε, μπορεί και παραπάνω).

Για το 3d γενικά δεν έχω και την καλύτερη άποψη, άσε που είναι πάρα πολλά τα λεφτά αυτά για tn panel. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις 24αρα dell με ips και 16:10, 1920 Χ 1200 ανάλυση.

Μ αρεσει η λογικη σου , τη βρισκω σωστη..! οποτε 3D panel ..no! ρικσε μια ματια στην παρακατω συνθεση να μου πεις πως τη βλεπεις..

post-231295-0-71007200-1330529017_thumb.jpg

Δημοσ.

Τα γραφικά του i5 είναι όντως μια χαρα αλλά για παιχνίδια δεν κάνουν.

Στη σύνθεσή σου δεν βλέπω κάρτα γραφικών, δεν μου αρέσει το 2 x 2 στις μνήμες (αφού έχεις μια 4αρα kingston βάζεις άλλη μια και σου μένουν δυο slot κενά) και τροφοδοτικό σ αυτά τα λεφτά παίρνεις καλύτερο. Επίσης την ίδια δουλειά κάνεις και με φτηνότερο mobo, δεν θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω αυτό. Κατά τα άλλα όπως διαπιστώνεις και μόνος σου, πρέπει το μπάτζετ να ανέβει 150 ευρώ για να κάνουμε διαφορά.

Μια πρόταση:

+ αυτήν την κάρτα γραφικών: http://www.skroutz.gr/s/343118/Sapphire-Radeon-HD6870-1GB.html

και αυτήν την οθόνη: http://www.skroutz.gr/s/383513/LG-IPS235V.html

post-228313-0-36155000-1330529561_thumb.jpg

Δημοσ.

Τα γραφικά του i5 είναι όντως μια χαρα αλλά για παιχνίδια δεν κάνουν.

Στη σύνθεσή σου δεν βλέπω κάρτα γραφικών, δεν μου αρέσει το 2 x 2 στις μνήμες (αφού έχεις μια 4αρα kingston βάζεις άλλη μια και σου μένουν δυο slot κενά) και τροφοδοτικό σ αυτά τα λεφτά παίρνεις καλύτερο. Επίσης την ίδια δουλειά κάνεις και με φτηνότερο mobo, δεν θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω αυτό. Κατά τα άλλα όπως διαπιστώνεις και μόνος σου, πρέπει το μπάτζετ να ανέβει 150 ευρώ για να κάνουμε διαφορά.

Μια πρόταση:

+ αυτήν την κάρτα γραφικών: http://www.skroutz.gr/s/343118/Sapphire-Radeon-HD6870-1GB.html

και αυτήν την οθόνη: http://www.skroutz.gr/s/383513/LG-IPS235V.html

οι 1600αρες μνημες δεν ειναι καλυτερες σε επιδοσεις? γιατι να μην επιλεξω να βαλλω αυτες? και επισης μεχρι 8gb ram καλα θα ειναι το συστημα πιστευω για μια 2ετια-3ετια..

Τωρα για καρτα γραφικων αγοραζω και πιο μετα .. νομιζω η ενσωματωμενη του 2500κ κανει καλη δουλεια η οχι?

τη συνθεση απο πιο καταστημα την εκανες?

Δημοσ.

οι 1600αρες μνημες δεν ειναι καλυτερες σε επιδοσεις? γιατι να μην επιλεξω να βαλλω αυτες? και επισης μεχρι 8gb ram καλα θα ειναι το συστημα πιστευω για μια 2ετια-3ετια..

Στην πράξη δεν έχουν διαφορές. Κατά τα άλλα είναι καλύτερα να εχεις ελεύθερα τα 2 slots όχι μόνο για την επεκτασιμότητα αλλά και για να μη ζορίζεται χωρίς λόγο ο controller. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις καμία διαφορά ανάμεσα σε 1333 και 1600. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα για το μηχάνημά μου αν ήμουν στη θέση σου.

Τωρα για καρτα γραφικων αγοραζω και πιο μετα .. νομιζω η ενσωματωμενη του 2500κ κανει καλη δουλεια η οχι?

Μα σου απάντησα. Για παιχνίδια δεν κάνει. Κατά τα άλλα, ναι είναι πολύ καλή. Αν πας σε τέτοια λύση θα περιμένεις να πάιξεις παιχνίδια όταν πάρεις κάρτα γραφικών.

τη συνθεση απο πιο καταστημα την εκανες?

Από το msystems. Ακούγονται τα καλύτερα λόγια γι αυτό το κατάστημα, ειδικά για το aftersales support του. Αν είσαι θεσσαλονίκη νομίζω ότι καλύτερη λύση είναι το πλαίσιο.

Δημοσ.

οκ για τις μνημες ..! δεκτον! δε γνωριζω διαφορες οποτε δε μπορω να εχω και σωστη αποψη.

Για τη καρτα γραφικων το καταλαβαινω οτι για καποιο διαστημα μεχρι να παρω μια δυνατη οτι δε θα παιζω games .. αλλα νομιζω ειναι προτιμοτερο να φτιαχτει ενα συτημα σιγα σιγα μα καλο υλικο, και να ειναι μεσα στο πλαισιο των χρηματων που διαθετουμε , απο οτι να γινει κατι προχειρο και μετα απο ενα χρονο να το μετανιωσουμε..

Δημοσ.

Τώρα θα πω και γω με τη σειρά μου ότι μου αρέσει το σκεπτικό σου. :rolleyes:

Ποιό ακριβώς είναι το kingston dimmaκι που έχεις? Mπορείς να δώσεις λινκ?

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25848&cat=4&sub=244&pmanuf=207&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

Να ρωτησω αν η αγορα καλυτερης ψυκτρα για τον επεξεργαστη θα ηταν καλη επιλογη για να εχει λιγοτερο θορυβο..(εμπειρια απο amd stock ψυχτρα= χαλια μαυρα,την αντεκατεστησα παλαιοτερα με v8 coolermater) και καλυτερο 0/c που ισς χρειαστει σε 2-3 χρονακια.

ή ο 2500κ εχει πολυ καλη στοκ στο box του και δε χρειαζεται...? ^_^

Δημοσ.

Χάλια δεν είναι η στοκ. Θα την έλεγα αξιοπρεπή και με ικανοποιητικά επίπεδα θορύβου. Αν είναι μόνο και μόνο για τον θόρυβο δεν νομίζω ότι αξίζει η αλλαγή. Κατά τα άλλα αν θέλεις να κάνεις o/c πάρε aftermarket.

Δημοσ.

Χάλια δεν είναι η στοκ. Θα την έλεγα αξιοπρεπή και με ικανοποιητικά επίπεδα θορύβου. Αν είναι μόνο και μόνο για τον θόρυβο δεν νομίζω ότι αξίζει η αλλαγή. Κατά τα άλλα αν θέλεις να κάνεις o/c πάρε aftermarket.

ok..ποια προτεινεις γυρω στα 20-30ευρω?

Με ενδιαφερει να μην ακουγεται κιχ και σε φουλ load του υπολογιστη.. ξεχασα να το αναφερω πριν. Επισης ενα καλο κουτι θα κανει καλυτερη επαγωγη θορυβου η οχι απολυτα? με το commander θα ειμαι ok? :huh:

Επισης το τροφοδοτικο πιστευω πρεπει να εχει καβατζα watt για να μη ζοριζεται και κατα συνεπεια να μην ακουγεται.. σωστα?

Επισης βγηκε ενα νεος ι5 , ειναι αυτος Intel Core i5 2550K Quad Core

Εχει διαφορες αισθητες απο τον 2500κ ή τιποτα σπουδαιο?

Δημοσ.

ok..ποια προτεινεις γυρω στα 20-30ευρω?

Με ενδιαφερει να μην ακουγεται κιχ και σε φουλ load του υπολογιστη..

Δεν σου φαίνεται υπερβολική απαίτηση με 20-30 ευρώ να μην ακούγεται κιχ? Δεν έχω να σου προτείνω κάποια.

Επισης ενα καλο κουτι θα κανει καλυτερη επαγωγη θορυβου η οχι απολυτα? με το commander θα ειμαι ok? :huh:

Τις περισσότερες φορές ναι. Θα είναι και ακριβότερο όμως. Εγώ με το v4 είμαι οκ από θόρυβο. Ειδικά με το μπάτζετ που διαθέτεις δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πας σε άλλο κουτί.

Επισης το τροφοδοτικο πιστευω πρεπει να εχει καβατζα watt για να μη ζοριζεται και κατα συνεπεια να μην ακουγεται.. σωστα?

Έχει πολλά watt καβάτζα τα τροφοδοτικό που σου πρότεινα. Περίπου 220 (σε full load και με την 6870 πάνω). Τα επαγγελματικά αθόρυβα τροφοδοτικά είναι εκτός του μπάτζετ σου. Δεν θα το ακούς το corsair, μια χαρά είναι.

Επισης βγηκε ενα νεος ι5 , ειναι αυτος Intel Core i5 2550K Quad Core

Εχει διαφορες αισθητες απο τον 2500κ ή τιποτα σπουδαιο?

100MHz παραπάνω (τίποτα δηλαδή), χωρίς ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και 20 ευρώ ακριβότερος. Γενικά κακή επιλογή και ειδικά στην περίπτωσή σου αποκλείεται

Δημοσ.

Στα 30 ακριβώς πας για αυτή ή σε αυτή.

Για την πρώτη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, για την δεύτερη έχω ακούσει τα καλύτερα. Για μένα, για 2€ διαφορά πας για τη 212.

Για λίγο πιο οικονομικά, όχι ακριβώς ότι καλύτερο για oc και με ελαφρώς περιορισμένες επιλογές στους ανεμιστήρες πας εδώ.

Πάντως, όποια απ τις 3 και να πάρεις θα είναι σαφώς πιο ήσυχη απ την stock, θα σου δώσει τη δυνατότητα για ήρεμο oc (οι 2 πρώτες ειδικά) και σε περίπτωση που θελήσεις τους βάζεις 1 ή 2 πιο ήσυχα fans και είσαι κανόνι.

Δημοσ.

φιλε εισαι απαιχτος! με καλυψες σε ολα !

Σκεφτομουν να βαλω την V8 ψυχτρα , αλλα ειδα δεν ειναι συμβατη με 1555 ή λαθος καταλαβα.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-V8-RR-UV8-XBU1-GP.htm

Για τον ι5 2400s με μολις 65W καταναλωση τη γνωμη εχεις?

Στα 30 ακριβώς πας για αυτή ή σε αυτή.

Για την πρώτη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, για την δεύτερη έχω ακούσει τα καλύτερα. Για μένα, για 2€ διαφορά πας για τη 212.

Για λίγο πιο οικονομικά, όχι ακριβώς ότι καλύτερο για oc και με ελαφρώς περιορισμένες επιλογές στους ανεμιστήρες πας εδώ.

Πάντως, όποια απ τις 3 και να πάρεις θα είναι σαφώς πιο ήσυχη απ την stock, θα σου δώσει τη δυνατότητα για ήρεμο oc (οι 2 πρώτες ειδικά) και σε περίπτωση που θελήσεις τους βάζεις 1 ή 2 πιο ήσυχα fans και είσαι κανόνι.

Πολυ καλη τη βρισκω τη προταση σου! thanks!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...