Hal9000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Με επίκεντρο τον όμορφο σχεδιασμό και τη λήψη πολύ καλών φωτογραφιών, η HTC παρουσίασε επίσημα πριν λίγο μια νέα σειρά android smartphones, το One X, το One S και το One V. Με σκοπό να γίνει το ένα και μοναδικό smartphone που θα χρειαστείτε, η μοναδική κάμερα που θα χρειάζεστε, όπως είπε ο πρόεδρος της HTC, Peter Chou. Το κορυφαίο smartphone της σειράς είναι το One X που απέχει αρκετά απ' ότι γνωρίζαμε σήμερα για την HTC αφού φέρνει εξαιρετικό σχεδιασμό αλλά και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Ειδικά για την κατασκευή, το One X αποτελείται από ένα ενιαίο κομμάτι πολυκαρβανικού πλαστικού, το ίδιο υλικό που βρίσκουμε και στο Lumia 800 της Nokia. Το "special" one smartphone της HTC είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο της εταιρείας το οποίο διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5GHz, ευγενική "χορηγία" της Nvidia και του Tegra 3 chipset το οποίο γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία μεταξύ των κατασκευαστών. Επίσης η HTC χρησιμοποιεί για δεύτερη φορά σε Android smartphone της, οθόνη 4.7' ιντσών με HD ανάλυση 1280x720 και Gorilla Glass ενώ η τεχνολογία που βασίζεται είναι η Super LCD2 με πολύ καλές γωνίες θέασης όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο με την πρώτη επαφή που είχαμε με τη συσκευή. Το μικρό βάρος, η ποιότητα καταστκευής αλλά και το λεπτό πάχος της συσκευής, το κάνουν σύμφωνα με τα δικά μας γούστα αρκετά φορητό και μάλιστα αρκετά καλύτερο σ' αυτό τον τομέα από το HTC Titan. Από πλευράς λογισμικού υπάρχει η παρουσία της έκδοσης 4.0 του HTC Sense, του γραφικού περιβάλλοντος που ενσωματώνει η HTC πάνω από το Ice Cream Sandwich και το οποίο διαθέτει νέα χαρακτηριστικά τα οποία δένουν πολύ όμορφα με τις τεχνολογικές εξελίξεις που υπάρχουν στην κάμερα ή στις επι μέρους εφαρμογές όπως το Μusic Hub και το People's Hub. Μεγάλη προσοχή έχει δoθεί στην κάμερα των 8megapixel η οποία διαθέτει "έξυπνο" LED flash με 5 διαφορετικά επίπεδα έντασης και ένα module διπλού κλείστρου το οποίο επιτρέπει για πρώτη φορά την ταυτόχρονη εγγραφή βίντεο 1080p και τη λήψη φωτογραφιών. Μέγιστο διάφραγμα f2.0 και φακός εστιακής απόστασης 28 χιλιοστών για τη λήψη ευρειών φωτογραφιών συμπληρώνουν το κομμάτι της λήψης φωτογραφιών με το HTC One X για το οποίο είναι ενδεικτικό ότι μετά την επίσημη παρουσίαση υπήρχαν συγκριτικά παραδείγματα σε σχέση με το iPhone 4s. Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά * Μοντέλο : HTC One X * Επεξεργαστής : 1.5 Ghz τετραπύρηνος NVIDIA Tegra 3 * Οθόνη : 4.7' HD(1280 x 720) Super LCD 2 με Gorilla Glass * Αποθηκευτικός χώρος : 32gb * Μνήμη : 1GB * Κάμερα : 8mp με LED (f2.8 aperture, 28mm Wide Angle Lens) και δυνατότητα εγγραφής 1080p video * Κάμερα (εμπρόσθια) : 1.3mp * Βάρος : 130 γραμμάρια * Μπαταρία : 1800mah * Άλλα : GPS, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n, NFC, Beats Audio, DLNA Το HTC One X αναμένεται τον Απρίλιο όταν και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο μεγαλύτερο launch συσκευής της HTC ενώ η τιμή θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. http://www.youtube.com/watch?v=pcuNI2MOB8g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ ομορφο κινητο,με δυο διαφορετικα χρωματα,ασπρο κ γκρι,αλλα no removable battery και no sd! Κριμα,θα ηταν η ιδανικη επιλογη,σ'αυτο που ψαχνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Πάρα πολύ όμορφο κινητό και με πολύ καλά χαρακτηριστικά.Θα κοντράει άνετα το galaxy s3 πιστεύω και το optimus 4x μαζί με το d1 της huawei.Στην τιμή να δούμε πως θα τα πάει αν και όλα τα παραπάνω κινητά 50 πάνω 50 κάτω θα είναι στην ίδια κλίμακα τιμών.Εκτορ τα 32gb που έχει είναι πολύ καλά και ας μην πέρνει sd κάρτα.Εδω πουλάει το nexus με τα 16gb.Η μη αφαιρούμενη μπαταρία δεν είναι πρόβλημα γιατί και να κολλήσει το κινητό υπάρχει τρόπος να γίνει reboot. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Πάρα πολύ όμορφο κινητό και με πολύ καλά χαρακτηριστικά.Θα κοντράει άνετα το galaxy s3 πιστεύω και το optimus 4x μαζί με το d1 της huawei.Στην τιμή να δούμε πως θα τα πάει αν και όλα τα παραπάνω κινητά 50 πάνω 50 κάτω θα είναι στην ίδια κλίμακα τιμών.Εκτορ τα 32gb που έχει είναι πολύ καλά και ας μην πέρνει sd κάρτα.Εδω πουλάει το nexus με τα 16gb.Η μη αφαιρούμενη μπαταρία δεν είναι πρόβλημα γιατί και να κολλήσει το κινητό υπάρχει τρόπος να γίνει reboot. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App Η sd με ενοχλει γιατι εχω καπου στα 80gb σε sd,συν το γεγονος οτι στη Κυπρο εχουμε πανακριβο data κ πολυ αργες συνδεσεις! Για τη μη αφερουμενη μπαταρια,θα εχου προβλημα αυτοι που θελουν τεραστιο χρονο αυτονομιας κ συνηθως εχουν μια εξτρα μπαταρια μαζι τους! Εγω 600+ ευρω δεν δινω,για να μην εχω τα βασικα πραγματα που βρησκεις κ σε συσκευες των 30ευρο! Και αν σκεφτονται να τα κανουν ολα iphone,να μας το που να μην περιμενω αδικα κ να παρω ενα sgs2 να βρω την υγεια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Η ανώτερη ποιότητα της συσκευής δεν έρχεται χωρίς κάποιο τίμημα. Unibody θέλεις; Ε, δε γίνεται να είναι μια συσκευή unibody και ταυτόχρονα να έχεις αφαιρούμενη μπαταρία. Εντάξει, ίσως μία SD slot να μπορούσε να μπει, αλλά λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά θα τη χρειαστούν. Γι αυτούς τους συγκεκριμένους σίγουρα δε θα είναι σωστή επιλογή αυτό το smartphone. Οι συσκευές με SD slot συνήθως έχουν και περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο. Αυτές που δεν προσφέρουν κάτι τέτοιο, συνήθως έχουν πολλά περισσότερα GBs ενσωματωμένα. Μη- αφαιρούμενη μπαταρία; Who cares? Και εδώ, λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά θα χρειαστούν δεύτερη μπαταρία. Εάν συμβιβάζονται με ημί-μετρα, υπάρχουν ωραιότατες εξωτερικές μπαταρίες (κάποια στιγμή θα πάρω μία για το iPhone μου). Εάν δε θέλουν κάτι τέτοιο, ισχύει ότι και πιο πάνω: για τους συγκεκριμένους δεν είναι σωστή επιλογή αυτό το smartphone. Μέγεθος; Μεγάλο για μένα, ιδανικό (ή ακόμα και μικρό) για άλλους. Εν τέλει, πέρα από τα αντικειμενικά κριτήρια (το «τι έχει» και το «τι δεν έχει»), το αν είναι καλό ή όχι ένα smartphone, είναι πάντα υποκειμενικό. Αυτό που ξέρω όμως, είναι ότι όταν διαλέγεις συσκευή, διαλέγεις απλά ποιο «πακέτο»... θυσιών ή παραχωρήεσων θέλεις να κάνεις. Δεν γίνεται κάποιο να είναι άριστο σε όλα τα πράγματα μαζί (τιμή, εμφάνιση, κατασκευή, μέγεθος, δύναμη, αυτονομία, φωτογραφική, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ). Όμορφη συκευή, σίγουρα πολύ καλή, (τελευταία αρκετές εταιρείες στρέφονται στην ποιοτική κατασκευή και αυτό είναι καλό), σίγουρα όχι και του γούστου μου όμως, λόγω μεγέθους και... Android. Καλημέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Περιμένετε να δείτε τι κινητό θα παρουσιάσει η Nokia. Θα σας φύγει το κεφάλι με το τι φωτογραφική θα έχει πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Περιμένετε να δείτε τι κινητό θα παρουσιάσει η Nokia. Θα σας φύγει το κεφάλι με το τι φωτογραφική θα έχει πάνω... χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για τα mpixels... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εμφανισιακά δεν μου άρεσε καθόλου! Γενικώς προτιμώ το HD2 & Desire HD σχεδιασμό οπού είναι πιο τετραγωνισμένα. Κατα τα άλλα καλό τουμπανάκι. Πιστεύω οι κατα τόπους Heavy Users (Angry birds, Talking Tom κτλ ) θα το τιμήσουν ιδιαιτέρως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Περιμένετε να δείτε τι κινητό θα παρουσιάσει η Nokia. Θα σας φύγει το κεφάλι με το τι φωτογραφική θα έχει πάνω... χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για τα mpixels... Μετά το live blogging, "ανεβαίνει" σε λίγα λεπτά πλήρης παρουσίαση από το Nokia keynote. Ένα μικρό hint: τόσα megapixels σε.... Symbian OS;! Τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ένα μικρό hint: τόσα megapixels σε.... Symbian OS;! Τι να πω... τπτ, ένα facepalm θα τα καλύψει όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ε ναι, ντάξει, χέστηκε η φοράδα για τα mpx αλλά σίγουρα θα είναι το καλύτερο φωτο-κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ε ναι, ντάξει, χέστηκε η φοράδα για τα mpx αλλά σίγουρα θα είναι το καλύτερο φωτο-κινητό Σίγουρα θα είναι, το θέμα είναι ποιός θα αγοράσει Symbian OS κινητό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Αυτοί οι τύποι στο myphone που έχουν στην υπογραφή τους όλα τα κινητά που είχαν και είναι όλα Νοκια, λες και είναι μέτοχοι.. Και βρίζουν τον Elop τον προδότη γιατί τους χάλασε την εταιρειάρα τους με τα wp. Αυτοί θα το πάρουν παρεδώσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Η ανώτερη ποιότητα της συσκευής δεν έρχεται χωρίς κάποιο τίμημα. Unibody θέλεις; Ε, δε γίνεται να είναι μια συσκευή unibody και ταυτόχρονα να έχεις αφαιρούμενη μπαταρία. Εντάξει, ίσως μία SD slot να μπορούσε να μπει, αλλά λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά θα τη χρειαστούν. Γι αυτούς τους συγκεκριμένους σίγουρα δε θα είναι σωστή επιλογή αυτό το smartphone. Οι συσκευές με SD slot συνήθως έχουν και περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο. Αυτές που δεν προσφέρουν κάτι τέτοιο, συνήθως έχουν πολλά περισσότερα GBs ενσωματωμένα. Μη- αφαιρούμενη μπαταρία; Who cares? Και εδώ, λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά θα χρειαστούν δεύτερη μπαταρία. Εάν συμβιβάζονται με ημί-μετρα, υπάρχουν ωραιότατες εξωτερικές μπαταρίες (κάποια στιγμή θα πάρω μία για το iPhone μου). Εάν δε θέλουν κάτι τέτοιο, ισχύει ότι και πιο πάνω: για τους συγκεκριμένους δεν είναι σωστή επιλογή αυτό το smartphone. Μέγεθος; Μεγάλο για μένα, ιδανικό (ή ακόμα και μικρό) για άλλους. Εν τέλει, πέρα από τα αντικειμενικά κριτήρια (το «τι έχει» και το «τι δεν έχει»), το αν είναι καλό ή όχι ένα smartphone, είναι πάντα υποκειμενικό. Αυτό που ξέρω όμως, είναι ότι όταν διαλέγεις συσκευή, διαλέγεις απλά ποιο «πακέτο»... θυσιών ή παραχωρήεσων θέλεις να κάνεις. Δεν γίνεται κάποιο να είναι άριστο σε όλα τα πράγματα μαζί (τιμή, εμφάνιση, κατασκευή, μέγεθος, δύναμη, αυτονομία, φωτογραφική, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ). Όμορφη συκευή, σίγουρα πολύ καλή, (τελευταία αρκετές εταιρείες στρέφονται στην ποιοτική κατασκευή και αυτό είναι καλό), σίγουρα όχι και του γούστου μου όμως, λόγω μεγέθους και... Android. Καλημέρα! Aυτο ειναι το θεμα,οτι δε το θελω unibody,αλλα να εχω προσβαση στη μπαταρια,να την αλλαζω ενκινηση κ οταν για τον οποιοδιποτε λογο αρχισει να παραδιδει πνευμα,να μην τρεχω στο σερβις και να μενω χωρις τηλεφωνο για 1 μηνα(εντος εγγυηση,γιατι εκτος συν εξτρα ευροπουλακια για το σερβις)! Οσο για την sd,οταν τα 32gb γεμισουν και θα τρεχω να ανεβαζω ολα τα υπολοιπα δεδομενα μου στα συννεφακια,που θα γεμισουν και αυτα και θα τρεχω να αγωραζω εξτρα gb,και να αναγκαζομε να κανω ακριβα πακεττα στις εταιριες κινητης τηλεφωνιας,για να μπορω απλα κ μονο να εχω προσβαση στα δεδομενα μου,οταν ειμαι εκτος σπιτιου.Αυτο ολο,εκτος οτι θα μου κοστιζει mb data,θα εχω κοστος κ στη καταναλωση ενεργιας,λογο της χρησης του 3G,με αποτελεσμα να μενω απο μπαταρια(που δεν αφαιρειται για να βαλω την εξτρα) ακομη πιο γρηγορα! Με αλλα λογια,εγω περιμενα και παρακολουθουσα το συγκεκριμενο κινητο για μηνες,και ηταν το κινητο που ειχα βαλει στο ματι για να το αποκτησω,παρα το μεγαλο κοστος που ηξερα οτι θα ειχε!Και ερχεται τωρα και μου παρουσιαζει ενα "iphone" με μεγαλυτερη οθονη κ android os! Ευχαριστω πολυ,αλλα εγω δε θελω iphone,αλλα μια android συσκευη με ολα τα καλουδια που μου προσφεραν οι συσκευες android μεχρι τωρα! 1.Δυνατοτητα επεκτασης του αποθηκευτικου χωρου μου(χωρις τη αναγκη των ιντερνικων συννεφακιων)μεσο της μικροσκοπικης και πολυ βολικης,για μεταφορα sd! 2.Aφερουμενη μπαταρια! 3.Δυνατοτητα χρησης πολλων διαφωρων roms! Οταν ερχεται και μου αφαιρει τους 2 απο τους 3,συμαντικοτερους λογους/διαφορες για να παρει καποιος highend android συσκευη και οχι iphone,δε νωμιζω οτι πρεπει να της τα ακουμπισω αδρα κ να της πω κ ευχαρηστω για το λειψο κινητο που μου πουλας! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2012 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Με την μπαταρια προβλεπεται να υπαρξουν πολλα παραπονα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα