Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάνω από τα 8GB πιστεύω ότι είναι τεχνικά άχρηστα εάν δε δουλεύει το PC για επεξεργασία εικόνας ή βίντεο...

Καλύτερα με τα 80 να πάρεις έναν SSD...

τις μισες τις εχει.

αρα παει για 40€. και με 40 ssd δεν περνεις ακομη.

τεχνικα οπως αναφερεις μπορει να μην του χρειαζονται, αλλα απο τη στιγμη

που τις βρηκε φθηνες γιατι οχι;

ειναι και ενα αποθημενο καταναλωτισμου. μην ξεχνας πριν απο

ενα χρονο 45€ κοστιζαν τα 2g ddr2 στα 800Mhz.

Δημοσ.

Διαφορά απο τα 1333 στα 1600 δεν θα δεις όπως λέει και ο φίλος ThReSh.

oftopic-----------> temeteron στις ραπτομηχανές κάνεις τιμή με 16% ? (Μυτιλήνη)
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση καθαρά από περιέργεια;

Τι στο καλό κάνετε και χρειάζεστε 16Gb Ram?

απλά μου τα έκανε δώρο η msystems και τα πήρα... σκέφτομαι σοβαρά να πουλήσω τα 8 για 35-40 ευρώ αλλά ούτε και έτσι λύνω το οικονομικό μου πρόβλημα :)

είναι όντως άχρηστα, και video να έκανα δεν νομίζω ότι θα ήθελα πάνω από 6 (μια μονταζιέρα που έστησα το 2009 ακόμα πετάει με 6 σε triple channel)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου. Κανω εδω την ερωτηση μου για να μην ανοιξω καινουριο θεμα. Εχω 4 giga ram και θελω να βαλω και αλλα 4 giga ram. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να αγορασω ακριβως τι ιδιες? Αυτες που εχω τωρα ειναι αυτες.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553912

Η τιμη τους ειναι ακομα τσιμπιμενη και το σκεφτομαι πολυ να δωσω τοσα χρηματα (οταν τις ειχα αγορασει κανανε 110 βεβαια)

Λοιπον περιμενω τις γνωμες σας!

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου. Κανω εδω την ερωτηση μου για να μην ανοιξω καινουριο θεμα. Εχω 4 giga ram και θελω να βαλω και αλλα 4 giga ram. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να αγορασω ακριβως τι ιδιες? Αυτες που εχω τωρα ειναι αυτες.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553912

Η τιμη τους ειναι ακομα τσιμπιμενη και το σκεφτομαι πολυ να δωσω τοσα χρηματα (οταν τις ειχα αγορασει κανανε 110 βεβαια)

Λοιπον περιμενω τις γνωμες σας!

Ποσταρε μητρικη + επεξεργαστη ...

Δημοσ.

γιατί είναι το κλασικό default option στην μητρική, το αλλάζεις manually...

αυτο το πραγμα με τις ηλιθιες μητρικες δε το χω καταλαβει ποτε.

εστηνα κατι pc Καποτε,και παω να τις αλλαξω απο το 1333 σε 1600,και παταω το + και κατεβαινουν στα 1066(πρωτο fail)

και σα λογικος ανθρωπος παταω το + 2-3 φορες ωστε να παει κυκλικα απο το 1066 στο 800,μετα στο 1866 και μετα στο 1600

και ο ηλιθιος ο κινεζος που σχεδιασε τη μητρικη,αποφασισε και διεταξε οτι με το που οι μνημες ακουμπησουν τα 1866 Mhz να κανει αυτοματα Overclocking τον επεξεργαστη...

και εψαχνα μετα με τις ωρες γιατι βγαζει overclocking failure οταν bootaρει...

Δημοσ.

αν ειναι να δωσεις αλλα 110 ευρω για ραμ παρε καινουρια μητρικη καλυτερα. με ddr3 και βαλε 8gb ddr3 .αμα πουλησεις και τη μητρικη κανα 50ρικο βγαινεις κερδισμενος.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση Ντιναρα. Βασικα με ενδιαφερει να προσθεσω μνημη και οχι να αλαξω σε DDR3. Επιδει για να προσθεσω + 4 giga απο τις ιδες μνημες θελω 80 ευρω, σκεφτικα να εβαζα + 2 γιγα δλδ + 2 ram απο 1 gb το καθενα με σκοπο να εχω 6 giga συνολο, θα λειτουργουσε ενταξει το pc? Η απλα πρεπει οπωσδηποτε να βαλω τις ιδιες ακριβως? Ευχαριστω!

Με λιγα λογια, για να προσθεσω μνημη τι πρεπει να κοιταξω? Τα ειναι ιδια MHZ? Ιδια Clock Cycle? Ιδιο μεγεθος?

Δημοσ.

προφανώς και γίνεται, το έκανα προχθές, σε Ζ68 mobo...

απλά φρόντισε όχι μόνο να πάρεις τις ίδιες αλλά να είναι και το ίδιο version (aka revision), διότι αλλιώς δεν θα είναι εγγυημένο ότι θα παίξουν σωστά...

πχ ver2.12 ή ver8.16

Τhresh εμένα ίδιο rev, ίδια μάρκα, ίδιο voltage μέχρι και ίδιο χρώμα στις ψύχτρες δεν συνεργάστηκε

Ανάλογα την Mobo πάει.

Οι ίδιες μνήμες σε άλλη mobo μπούταραν κανονικά

Δημοσ.

Ναι γαμώτο. Πλήρωσα μετά σετ 16GB για να μπουτάρει

Είχα κάνει bios update

Είχα δοκιμάσει να βάλω καρφωτά timings τάσεις κλπ αλλά εκεί μουλάρι :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...