Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,έχω τις μνήμες Corsair Vengeance 8GB(2x4GB) 1600MHz 8-8-8-24 και θέλω να βάλω άλλο ένα ίδιο κιτ για να έχω 16GB Ram.Αυτή τη στιγμή τρέχουν κανονικά στα 1600MHz με timings 8-8-8-24 και 1,50v.Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να δουλέψουν και τα 16GB(4x4GB) στα 1600MHz με timings 8-8-8-24?Η θα πρέπει να χαμηλώσω τον συγχρονισμό στα 1333MHz?

Η μητρική μου είναι η Asus Crosshair Iv Formula.

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς και γίνεται, το έκανα προχθές, σε Ζ68 mobo...

απλά φρόντισε όχι μόνο να πάρεις τις ίδιες αλλά να είναι και το ίδιο version (aka revision), διότι αλλιώς δεν θα είναι εγγυημένο ότι θα παίξουν σωστά...

πχ ver2.12 ή ver8.16

Δημοσ.

προφανώς και γίνεται, το έκανα προχθές, σε Ζ68 mobo...

απλά φρόντισε όχι μόνο να πάρεις τις ίδιες αλλά να είναι και το ίδιο version (aka revision), διότι αλλιώς δεν θα είναι εγγυημένο ότι θα παίξουν σωστά...

πχ ver2.12 ή ver8.16

Ωραίος...Thanks!!!!!

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,έχω τις μνήμες Corsair Vengeance 8GB(2x4GB) 1600MHz 8-8-8-24 και θέλω να βάλω άλλο ένα ίδιο κιτ για να έχω 16GB Ram.Αυτή τη στιγμή τρέχουν κανονικά στα 1600MHz με timings 8-8-8-24 και 1,50v.Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να δουλέψουν και τα 16GB(4x4GB) στα 1600MHz με timings 8-8-8-24?Η θα πρέπει να χαμηλώσω τον συγχρονισμό στα 1333MHz?

Η μητρική μου είναι η Asus Crosshair Iv Formula.

σε ASROCK Z68 δεν έχω πρόβλημα στα 1600 MHZ πρόσεξε μόνο αυτό που σου λέει ο Bimmermeister B)

• Super Moderators
Δημοσ.

μάλλον εμένα εννοούσε και συγκεκριμένα αυτό με τα revisions/version, όλα τα dimms να έχουν το ίδιο...

Δημοσ.

ThReSh αν το αλλάξω με το χέρι η CPU πάει στα 3445 (ή 3435, δεν θυμάμαι).

Μικρή αλλαγή, δεν την θεωρώ καν overclock, αλλά επειδή ποτέ μα πότε δεν ασχολήθηκα με τον χώρο, αξίζει να πάω τις μνήμες στα 1600 ή κινδυνεύω να έχω θέματα σταθερότητας ή οτιδήποτε άλλο?

Thnx

Δημοσ.

μάλλον εμένα εννοούσε και συγκεκριμένα αυτό με τα revisions/version, όλα τα dimms να έχουν το ίδιο...

γράψε λάθος...... ThReSh ήθελα να πω. { να έχουν ίδιο version } διαφορές δεν βλέπεις :wacko: .

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση καθαρά από περιέργεια;

Τι στο καλό κάνετε και χρειάζεστε 16Gb Ram?

όταν είσαι σε φάση να φτιάξεις νέο pc και βρεις προσφορά το πακέτο 80 ευρώ...ε δεν το σκέφτεσαι καν , B)

Δημοσ.

Πάνω από τα 8GB πιστεύω ότι είναι τεχνικά άχρηστα εάν δε δουλεύει το PC για επεξεργασία εικόνας ή βίντεο...

Καλύτερα με τα 80 να πάρεις έναν SSD...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...