Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 3-4 μέρες ο Windows Explorer στα Vista κάθε λίγο και λιγάκι μου κρασάρει. Ειδικά όταν ανοίγω έναν οποιοδήποτε φάκελο είτε για να αντιγράψω/μετακινήσω/διαγράψω ή και να δω. Δοκίμασα επαναφορά συστήματος και πάλι τα ίδια, να τρέξω έναν πλήρη έλεγχο με το antivirus που έχω αλλά τίποτα, έκανα και έναν έλεγχο με το CCleaner αλλά πάλι τζίφος. Το μόνο που απομένει είναι να δοκιμάσω με το dvd των Vista να κάνω repair αλλά πρώτα πρέπει να το πάρω από τον φίλο μου που το έχει. Καμία άλλη γνώμη για το τι μπορεί να παίζει; Έψαξα και στο google αλλά δεν βρήκα και πολλά για βρεθεί λύση.

Δημοσ.

Εδώ και 3-4 μέρες ο Windows Explorer στα Vista κάθε λίγο και λιγάκι μου κρασάρει. Ειδικά όταν ανοίγω έναν οποιοδήποτε φάκελο είτε για να αντιγράψω/μετακινήσω/διαγράψω ή και να δω. Δοκίμασα επαναφορά συστήματος και πάλι τα ίδια, να τρέξω έναν πλήρη έλεγχο με το antivirus που έχω αλλά τίποτα, έκανα και έναν έλεγχο με το CCleaner αλλά πάλι τζίφος. Το μόνο που απομένει είναι να δοκιμάσω με το dvd των Vista να κάνω repair αλλά πρώτα πρέπει να το πάρω από τον φίλο μου που το έχει. Καμία άλλη γνώμη για το τι μπορεί να παίζει; Έψαξα και στο google αλλά δεν βρήκα και πολλά για βρεθεί λύση.

Τι υπολογιστή έχεις ; Δοκίμασε άλλον browser , π.χ chrome να δούμε τι παίζει , το vista και explorer

είναι εφιαλτικός συνδιασμός :devil: , έλενξε τον δίσκο με το

http://www.hdsentinel.com/

να δούμε την υγεία του δίσκου !! :eek:

• Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασε άλλον browser , π.χ chrome να δούμε τι παίζει , το vista και explorer

Στο windows explorer αναφερεταιwink.gif

Oταν κρασαρει, στη συνεχεια επανερχεται μονος του? Στον event viewer υπαρχει καποιο error ή καποια σχετικη πληροφορια?

Δημοσ.

Ναι, μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανέρχεται μόνος του.

Έχω το Soluto και παρακολουθώ πότε έχει κρασάρει.

Δοκιμάζω τώρα και με το Tune Up Utilities μπας και στρώσει αλλά δε το κόβω.

Μάλλον θα πάω για φορμάτ σε λίγες μέρες.

Δημοσ.

αυτο το φαινομενο συνέβαινε πολυ συχνα στα vista οταν τα ειχα.πραγματικα δεν ηξερα τι εφταιγε!ακομα και με φορματ μετα απο κανα 2 μηνες το ξανάκανε εεε τσαντιστικα εβαλα windows 7 και απο τοτε δεν ξαναεμφανιστηκε το θεμα ποτε.εξακολουθει βεβαια να αποτελει μυστήριο.

Δημοσ.

Εδώ και 3-4 μέρες ο Windows Explorer στα Vista κάθε λίγο και λιγάκι μου κρασάρει. Ειδικά όταν ανοίγω έναν οποιοδήποτε φάκελο είτε για να αντιγράψω/μετακινήσω/διαγράψω ή και να δω.

Ωχχχ...

Κατεβασε αυτο http://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_trial.php ειναι trial...

Εγκατεστησε το, τρεχ' το και ποσταρε μας σε μορφη screenshot, την αρχικη του καρτελα/οθονη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...