thumpi-chan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 παιδια, το τραγουδακι που ελεγε ειμαι βλακας, ειμαι βλημα, ειμαι βλιτο ο καημενος, μου μιλανε και τα χανω κλπ ηταν απο τη φρουτοπια η απο καμια λιλιπούπολη ?
efoula Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 ax ax ti wraia palies glikes paidikes anamniseis!!! kserete ti allo mou arese para poli? thimaste mia tainia pou htan ena koritsaki kai anoige ena kouti kai epezan paramithia? me ton rouxla,ton sebastiano,kai thn melia? den mporw na thymithw me tipota ton titlo an mporei kapoios as boithisei
louben Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 ax ax ti wraia palies glikes paidikes anamniseis!!!kserete ti allo mou arese para poli? thimaste mia tainia pou htan ena koritsaki kai anoige ena kouti kai epezan paramithia? me ton rouxla,ton sebastiano,kai thn melia? den mporw na thymithw me tipota ton titlo an mporei kapoios as boithisei Η σειρα λεγονταν"του κουτιου τα παραμυθια" Ειχε και το γνωστο τραγουδι: "Φα διεση ο φιογκος και ο ρουχλας ειναι λα Ο σεβαστιανος κινειται στη γραμμη του σι Και στο μι τραγουδαει παραμυθια η μελια" Το θυμηθηκες τωρα????
robotn2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Παιδια βοηθεια...Μπορει καποιος να μου δωσει τον ΑΚΡΙΒΗ αγγλικο τιτλο του ''Ο Σαιμον και ο μυστικος σιδηροδρομος'' ή κάποιο link για να βρω στοιχεια? Ψαχνω πολυ καιρο τωρα και κλασσικα οταν θελεις κατι πολυ...Ευχαριστω προκαταρτικα..και προκαταβολικα εννοειται
Apostolishatz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Από Τρίτη 2-10-07 κάθε πρωϊ στις 8.30 στην ΕΤ-1 ο "Θησαυρός της Βαγίας". Θυμίζω:Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή,πρωτοπροβλήθηκε το 1989(ή1990) και κράτησε(αν βρήκα σωστές πληροφορίες)μόνο 9 επεισόδια Υπόθεση:Μια παρέα παιδιών που παραθερίζουν στην Αίγινα(μαζί με γονείς) έρχεται τυχαία σε επαφή με την κυρία Μαρία,γριά πια,που έζησε τα χρόνια της Κατοχής.Από τις διηγήσεις της μαθαίνουν για κάποιο κιβώτιο με λίρες που εξαφανίστηκε(ή το έκλεψε ο Γερμανός που της είχε επιτάξει το σπίτι).Και το κυνήγι του θησαυρού αρχίζει...
vasoula78 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 τελικα παιχτηκαν 46 επεισοδια κυκλοφορουν σε γνωστα site...
lokman79 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Epishs thimatai kaneis na mou pei titlo gia mia paidikh seira me hthopoious (logika afstralianhs/neo-zilandikhs paragwghs) me kati paidia se ena leoforeiou pou petouse.. k pou epsaxnan mia xrysh salamandra.. kati tetoio) ο αγγλικός τίτλος είναι "Professor Poopsnagle's Steam Zeppelin," και σωστά θυμάσαι είναι αυστραλιανής παραγωγής. Όσο έχω ψάξει, δεν υπάρχει σxεδόν τίποτα από επεισόδια εκεί έξω... πάντως αν υπάρχουν οι τίτλοι αρχής στο YouTube, και μάλιστα στα αγγλικά, όλο και κάτι θα υπάρχει... (καλό ψάξιμο). επίσης, αν και πολλοί το ανέφεραν, κανείς δεν είπε τον τίτλο... αν θυμάμαι καλά, ο τίτλος εκείνου του cartoon που λέτε dead zone, ήταν "The Spiral Zone"... ακόμα θυμάμαι τους Zone Riders
dexter84 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Παιδιά καλησπέρα.. Υπήρχε μια σειρά με πρωταγωνιστές μια παρέα παιδιών τα οποία έψαχναν ένα θησαυρό...Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ο θησαυρός είχε σχέση με κάτι παλιούς Κοζάκους κ ότι τα παιδιά ψάχνανε γι'αυτόν σε κάτι σπηλιές ή κάνοντας καταδύσεις..Η σειρά πρέπει να ήταν ρώσικη ή τσέχικη ή κάτι τέτοιο....Θυμάται κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.