Bimmermeister Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα,έχω το κουτί Coolermaster HAF 932 και αγόρασα την Corsair Hydro H80,γιατί με την H100 θα έχανα τον επάνω μεγάλο ανεμιστήρα στο HAF και θα έμπαινε το διπλό ψυγείο με τους 4 ανεμιστήρες οπότε θα είχα και μια μεγάλη απώλεια σε airflow. Ήταν σωστή κίνηση?Ξέρω ότι η H100 σαν ψύκτρα είναι καλύτερη ούτως η άλλως αυτήν θα αγόραζα αρχικά αλλά αγόρασα την H80 για να μην θυσιάσω τον επάνω ανεμιστήρα.
Navu Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί, αν έβαζες την υδρόψυξη στην οροφή, θα κοβόντουσαν τα δικαιώματα στο airflow?
stm00192 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα που έκανες ήδη την αγορα .. οτι και να σου πουμε εμεις θα αλλαξει κατι??
Bimmermeister Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα που έκανες ήδη την αγορα .. οτι και να σου πουμε εμεις θα αλλαξει κατι?? Ναι,πείτε μου.
pabou13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Kαι εγω αυτην εχω και μ'εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Κατ'εμε καλα εκανες και την πηρες, η Η100 ειναι αρκετα μεγαλυτερη, κανει περισσοτερο θορυβο για μια διαφορα της ταξης 2-3 βαθμων με την Η80. Συν του οτι η Η80 μου επηρεαζει ελαχιστα το airflow. Οτι καλυτερο για μενα απο μερια αποδοσης και χωρου
stm00192 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ουτε λάθος ήταν αλλά ουτε και σωστό... καλη η Η80 αλλα η Η100 θα σου έδινε αυτό το κατι παραπάνω... σε πιο extreme καταστάσεις... Απλα η λογική με την οποία διαλεξες δεν έχει και πολυ βάση ... το airflow σου δεν θα χαλούσε με την Η100 το μονο μειον θα ήταν οτι θα έπρεπε να καταργήσεις το πάνω 22αρι κατι το οποίο δνε θα ηταν και κατι το τραγικο... Τωρα που την πηρες όμως την Η80 κατσε με αυτή μια χαρά λύση ειναι και αυτή!!
Bimmermeister Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ουτε λάθος ήταν αλλά ουτε και σωστό... καλη η Η80 αλλα η Η100 θα σου έδινε αυτό το κατι παραπάνω... σε πιο extreme καταστάσεις... Απλα η λογική με την οποία διαλεξες δεν έχει και πολυ βάση ... το airflow σου δεν θα χαλούσε με την Η100 το μονο μειον θα ήταν οτι θα έπρεπε να καταργήσεις το πάνω 22αρι κατι το οποίο δνε θα ηταν και κατι το τραγικο... Τωρα που την πηρες όμως την Η80 κατσε με αυτή μια χαρά λύση ειναι και αυτή!! Με επηρέασαν και οι γνώμες από το ΠΛΑΙΣΙΟ....αλλά και πάλι δεν είμαι και "Ο Extreme Overclocker" που θα έχει κόμπλεξ αν η Cpu του τρέχει στα 4 αντί τα 4,2GHz....
Navu Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Του makreting το κάγκελο γίνεται... CPUs, OC, airflows, dual-radiators (με 4 fans παρακαλώ...), HAFs, MAFs, BAFs, (άνθρωπο)θυσίες ανεμιστήρων και 1000 κέρατα μέσα. Μπάχαλο! Τρέχουν οι δύσμοιροι χρήστες από 'δω, τρέχουν από 'κει, ρωτάνε τον έναν, ρωτάνε τον άλλο, ρωτάνε τους γιαλαντζί experts στα διάφορα "μεγάλα μαγαζά", ψάχνουν στα φόρα, συγκεντρώνουν πάμπολλες πληροφορίες (το 95% των οποίων είναι από άχρηστες μέχρι ανεφάρμοστες για το δικό τους σύστημα) και το τελικό αποτέλεσμα ποιό είναι? Είναι μνμτα του τύπου: "τα αγόρασα! είναι καλά? έκανα καλά?". @ts Επειδή μόνον εσύ ξέρεις τι θέλεις να φτιάξεις, που θέλεις να το πας με ένα RIG και πόσα αντέχει η τσέπη σου, φρόντισε να υιοθετήσεις μία πιο προοδευτική προσέγγιση αναφορικά με το θέμα "What's best for my PC and my pocket?". Πολύ φιλικά, Ε.
sosta1925 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 η h100 εκτος απο τις 3 σκαλες που έχει πάνω η ψύκτρα του επεξεργαστη εχει και αισθητήρα αναλογα με τη θερμοκρασια να ανεβάζει αυτόματα τις στροφες των ανεμιστήρων;ή δουλευει αποκλειστικα χειροκίνητα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα