Προς το περιεχόμενο

Use a Dynamic DNS Service στο Netgear dgn1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, επειδη θελω να στησω εναν ftp server ενα παιδι απο εδω με ειπε να χρεισιμοποιησω Dynamic DNS Service αλλα οταν ανοιγω την σελιδα του ρουτερ μου με αυτη την επιλογη βλεπω αυτα:

Service Provider

Host Name

User Name

Password

στα οποια πρεπει να βαλω κατι αλλα δεν ξερω τι..!

Καμια ιδεα?

Δημοσ.
Σύμφωνα με το manual του router σου, το πεδίο Service Provider δεν είναι ένα απλό άδειο textbox που πληκτρολογείς μόνος σου οποιονδήποτε πάροχο Dynamic DNS υπηρεσιών, αλλά μία drop-down λίστα από όπου διαλέγεις από συγκεκριμένους μόνο που προφανώς υποστηρίζει το firmware του router. Επίσης, το manual έχει οδηγίες συμπλήρωσης των υπόλοιπων πεδίων για ένα υποθετικό παράδειγμα χρήσης με την υπηρεσία DynDNS (www.dyndns.org). Εξαρτάται βέβαια και από την υπηρεσία Dynamic DNS στην οποία έχεις ανοίξει account, αλλά η λογική δε θα πρέπει να είναι πολύ διαφορετική από το DynDNS...
Δημοσ.

Χμμμμ... Δεν καταλαβα και πολυ καλα να σου πω την αληθεια τι πρεπει να βαλω στα κενα...

Παντως ναι στην πρωτη επιλογη του Service Provider εχει απο μονο του www.dyndns.org

Στα αλλα ομως τι κανω?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, επειδη θελω να στησω εναν ftp server ενα παιδι απο εδω με ειπε να χρεισιμοποιησω Dynamic DNS Service αλλα οταν ανοιγω την σελιδα του ρουτερ μου με αυτη την επιλογη βλεπω αυτα:

Service Provider

Host Name

User Name

Password

στα οποια πρεπει να βαλω κατι αλλα δεν ξερω τι..!

Καμια ιδεα?

service provider πχ dyndns.com

πας στην σελιδα αυτη.φτιαχνεις account για να μπαινεις στο site px [email protected] kai password 1234412312

μετα οταν μπεις μεσα φτιαχνεις ενα Host px [email protected]

μετα στο ρουτερ host name βαζεις το [email protected] και Username /password αυτα που εχεις βαλει στο site Του dyndns για να κανεις login.

Δημοσ.

service provider πχ dyndns.com

πας στην σελιδα αυτη.φτιαχνεις account για να μπαινεις στο site px [email protected] kai password 1234412312

μετα οταν μπεις μεσα φτιαχνεις ενα Host px [email protected]

μετα στο ρουτερ host name βαζεις το [email protected] και Username /password αυτα που εχεις βαλει στο site Του dyndns για να κανεις login.

Οκ πες με χαζο αλλα δεν βρισκω πουθενα πως να κανω ενα host.. Η τουλαχιστον for free... Eκτος αν δεν γινεται...

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα static ip το λεω εκ πειρας διοτι μετα απο λιγο καιρο αναλογα με την χρηση μπορει να σου διακοψουν τον λογαριασμο...

Δημοσ.

δεν εχω δει ποτε να εχουν διακοψει λογαριασμο.το μονο που εχω δει ειναι αν κανεις συχνα Update Το dyndns σε περιπτωσεις παραξενων ρουτερ η πολλαπλων αποσυνδεσεων κτλ κτλ να πεφτει warning

Δημοσ.

Εγω το εχω παθει με το dyndns....και ετσι εβαλα static και βρηκα την υγεια μου και με βολεψε πολυ,ειδικα αμα εχεις nas server σου λυνει τα χερια

Δημοσ.

ανοιγεις τον Filezilla απο καποιο αλλο pc εκτος δικτυου εχεις κανει και port forward πχ την 21 που ειναι ο Ftp και μπαινεις.

Δηλαδη πρεπει να υπαρχει κ ο Filezilla κ στο αλλο pc? Αλλιως δεν μπαινει...? Μια δοκιμη δεν μπορω να κανω με το δικο μου pc η με το laptop?

Δημοσ.

Δηλαδη πρεπει να υπαρχει κ ο Filezilla κ στο αλλο pc? Αλλιως δεν μπαινει...? Μια δοκιμη δεν μπορω να κανω με το δικο μου pc η με το laptop?

Αμα θα το κανεις με pc τοτε κανε οτι σου λεει ο poulinos,εγω νομιζα οτι ηθελες να κανεις κατι με αλλο μηχανημα

Δημοσ.

Εγω το εχω παθει με το dyndns....και ετσι εβαλα static και βρηκα την υγεια μου και με βολεψε πολυ,ειδικα αμα εχεις nas server σου λυνει τα χερια

δεν μου εχει τυχει.μερικα nas βεβαια παιζουν και αλλιως απο το net.οπως ηταν το netgear stora.ενα ονομα εδινες και μαλλον αυτο ενημερωνε το site της netgear με την ip.

Θα μπει και με απλο ftp.απο το δικο σου επειδη εισαι μεσα απο το δικτυο θα πρεπει να βαλεις proxy για να φαινεται οτι εισαι απεξω.

Αμα θα το κανεις με pc τοτε κανε οτι σου λεει ο poulinos,εγω νομιζα οτι ηθελες να κανεις κατι με αλλο μηχανημα

με pc να δινει access σε αρχεια μαλλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...