lymbe33 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια καλησπερα, εχω αυτα τα ηχεια creative inspire t6100 5.1 τα οποια ειναι αυτα http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=4&subCatID=792&prodID=15774&prodName=Inspire%20T6100&subCatName=Multi-Channel%20Systems&CatName=Speaker+Systems&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_15774,VARSET=CategoryID:4...εδω και λιγες η μερες μου ανεβοκατεβαζουν την ενταση μονα τους..εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις του ηχου και δν βρισκω κατι...καποιος μπορει να βοηθησει?!!
trek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Mήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποιο volume management? Στις creative κάρτες ήχου, λέγεται svm. Στα realtek chips, αν θυμάμαι καλά, είναι μια παράμετρος για την ηχηρότητα. Kάτι κουλό που μου είχε συμβεί κάποτε, είχα ανοίξει κατα λάθος τις μακροεντολές στο ποντίκι και έπαιζε call of duty το pc, μόνο του Mου έσπασαν τα νεύρα, μέχρι να βρω, τι συμβαίνει!
nikosggg3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 φιλε εχω και εγω το ιδιο προβλημα αλλα με διαφορετικα ηχεια.Εχω Logitech 5.1. αυξομειωνεται η ενταση απο μονη της εδω λιγες μερες. δεν ξερω τι φταιει.
nikosggg3 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 σε κατι ξενα site διαβασα οτι πρεπει να φταει το Ποτενσιόμετρο(αυτο για τον ελενγο της εντασης). αν βρεις τη λυση πες το κ σε μας...
lymbe33 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 το εχω κοιταξει και εγω αυτο αλλα δεν εχω βρει λυση!!
nikosggg3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 βρηκες τιποτα lymbe?. εγω σκεφτομαι να αγορασω καινουργια!.. εχω απελπιστει.
nikosggg3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 λετε να εχει προβλημα η καρτα ηχου και οχι τα ηχεια?. παιζει αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα