me3ikan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σε ολους! Ειμαι νεος στο insomania και σας παρακαλω πολυ να ακουσετε προσεκτικα το προβλημα μου. Χρειάζομαι να ανοίξω επιγοντως καποιες θυρες. Ξέρω πως γίνεται αυτο και ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι ολα σωστα. Το θεμα ειναι πως δεν ανοιγουν αυτες οι ρημαδες οι θυρες και το www.canyouseeme.org λεει connection refused! Κλειστο το Antivirus και το Firewall (σε router και pc). Εχω OTE Conn-x 24 Mbps (αν και δεν πιανω ουτε την μιση ταχυτητα!). Μπορει καποιος να πει τι μπορει να φταιει; Θελω να ανοιξω μια οποιαδηποτε θυρα μεταξυ 1000-2000. Δεκτη και η βοηθεια μεσω TeamViewer!!!
SPANK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δώσε μας μια φωτογραφία απο το router πως εχεις ανοίξει τις ports να δούμε μήπως έχεις ξεχάσει κατι , και κλείσε το upnp σε περίπτωση που το έχεις ανοιχτό. Εγώ για να δοκιμάζω τις ports χρησιμοποιώ το PFPortChecker
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 επισης O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.
Sarandis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης, στο canyouseemee για να δείς αν είναι ανοιχτή η πόρτα πρέπει να τρέχεις και την εφαρμογή που την χρησιμοποιεί παράλληλα.
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 σωστος ο sarandis.το πιο ευκολο για να δεις αν ανοιξε ενα Port ειναι να το βαλεις στο Utorrent και να το εχεις ανοιχτο.
SPANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Έχεις δίκιο το ξέχασα οτι ο οτε ειχε αυτην την πρωτοποριακή λειτουργία Ας μας πει οτι φίλος μήπως το εχει απενεργοποιήσει και αν το πρόβλημα με τις ports συνείζει να υφίσταται
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Έχεις δίκιο το ξέχασα οτι ο οτε ειχε αυτην την πρωτοποριακή λειτουργία Ας μας πει οτι φίλος μήπως το εχει απενεργοποιήσει και αν το πρόβλημα με τις ports συνείζει να υφίσταται αργα το σκεφτηκε ο οτε.αφου υπαρχει πλεον το nat η υπηρεσια αυτη ειναι απλα αχρηστη συν οτι πολλες φορες αμα δεν ξερεις οτι υπαρχει τραβας τα μαλλια σου και αντε βγαλε ακρη.μονο ο οτε εχει τετοιες μπουρδες.κανεις αλλος.απορω αν το κανει για ασφαλεια η για να μην αφηνει ports για p2p και να γλυτωνει τιποτα.χαχα.
SPANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Για οτιδήποτε αλλο μπορεί να το κάνει αλλα δεν νομίζω οτι πραγματικά τον νοιάζει η ασφάλεια
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Για οτιδήποτε αλλο μπορεί να το κάνει αλλα δεν νομίζω οτι πραγματικά τον νοιάζει η ασφάλεια σωστος.το θεμα ειναι οτι μετα κοπανας το κεφαλι σου 2 ωρες στον τοιχο και λες ρε γαμοτο κανο port forward για P2p και για πχ vuze,mtorrent και δεν πετυχαινει.και λες εγω φταιω,το ρουτερ φταιει /η συνδεση φταιει?δεν μιλαω για αλλους που πανε να κανουν Port forward για να παιξουν καμερες απο μακρυα και τρελενονται που δεν πετυχαινει με τιποτα και λενε τι στο καλο φταιει μεχρι που στο τελος παιρνουν τηλ την οτενετ καιτο μαθαινουν.και το κακο ειναι οτι συνηθως οταν κανουν οι μισοι την ενεργοποιηση το ενεργοποιουν γιατι το βλεπουν σαν αυξημενη ασφαλεια αλλα μετα καταλαβαινουν τι ειναι.δεν ξερω στους πιο παλιους συνδρομητες αν απο default ηταν ανοιχτο η κλειστο.νομιζω πως ηταν ανοιχτο.αστα να πανε.μονο ο οτε.κανεις αλλος.πως σε βγαζει απο τα ρουχα σου
me3ikan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 εκλεισα το upnp και τιποτα. επισης η προστασια ΟΤΕ ειναι απενεργοποιημενη. Σας επισυναψα και την εικονα που δειχνει πως εκανα portforward!
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 remote ip Τι σου εχει απο default? Κανονικα θελει 0.0.0.0 η κενο τελειως. αν βαλεις συγκεκριμενη σημαινει οτι το Rule αυτο θα παιζει μονο οταν η κινηση ειναι αναμεσα στην δικια σου Ip και αυτην που εγραψες να το πω με απλα λογια.
me3ikan Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 poulino δεν κανω πλακα αλλα και με κενο Remote IP παλι τπτ! Δεν μου λες, οταν μου ειπατε να τρεχω και την εφαρμογη παραλληλα οταν κανω την δοκιμη τι να κανω δλδ; Εγω απλά βαζω το DarkComet-RAT (αν το εχεις ακουστα) να κανει Listening στην θυρα 1604. Το κανω σωστα; Αλλιως τι αλλο να φταιει ρε γαμωτο;! Επισης, να πω οτι εχω την εντυπωση οτι το canyouseeme καταλαβαινει πως εκανα forward αλλα κατι πηγε στραβα. Οταν πληκτολογησω αλλη θυρα μου λεει connection timed out! αντι για connection refused! Επιπλεον, οταν γραψω 139 που την χρησιμοποιει το συστημα λεει Success!
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 δοκιμασε το 1604 να το βαλεις στο mtorrent μετα ανοιξε το mtorrent και τρεξε το canyouseeme.αν σου πει success ειναι ανοιχτη αλλιως δεν ειναι.την 139 την εχεις κανει Port forward?εκτος αν θελει 0.0.0.0 αντι για κενο που δεν το κοβω.δοκιμασε αυτο με το mtorrent
me3ikan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Oχι δεν εχω ανοιξει την 139 επισης και με το μTorrent παλι τπτ η 1604. και με 0.0.0.0 στο Remote IP!Και καμια αλλη θυρα δν ανοιγει
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 α.ανοιξε το Port σε Tcp και Udp. β.ο οτε αν εχεις κλεισει την αυξημενη ασφαλεια σιγουρα δεν κοβει κατι αλλο. γ.προσεχε με τα firewall σε router και στο Pc γιατι εκει παει το μυαλο μου. δ.σιγουρα το Pc σου εχει την Ip 192.168.1.3 που βλεπω στο port forward rule?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα