zourkas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Αν συγγράψει κάποιος ένα ebook σχετικά με το Poker,το διαβάσουν κάποιοι και ύστερα άμα παίξουν Poker, εθιστούν και χάσουν τα λεφτά τους θα φταίει ο συγγραφέας? :/ Λογικά δεν πιστεύω γιατί δεν υπάρχει έτοιμη συνταγή επιτυχίας στο poker...Θέλω την γνώμη σας!! Ευχαριστώ !!
isay Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Άμα φτιάξω ένα φυλλάδιο και γράφω «Άντε πήδα απο την Ακρόπολη», θα φταίει ο αυτόχειρας επειδή δεν εχει κριτική σκέψη. Ευτυχώς/δυστυχώς ο κόσμος ειναι γεμάτος χαϊβάνια. Η γνώμη μου: Λεφτα ΔΕΝ βγαίνουν απο το παιχνίδι αλλά βγαίνουν αν πουλάς προϊόντα/υπηρεσίες γύρω απο το παιχνίδι. Είναι τυχαίο που υπάρχουν χιλιάδες μέρη και τρόποι οπου μπορείς να παίξεις ποκερ;
c0prse_grinder Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 για να βγαλεις λεφτα απο το ποκερ πρεπει να παιξεις με μεγαλο stack και να ξερεις ποτε να σταματησεις. στρατηγικες σιγουρα υπαρχουν ναι αλλα απ'τη στιγμη που στο παινχιδι αυτο τρως κηδειες απο το 2%, οι στρατηγικες δεν λεν και πολλα στην τελικη φαση. οσο και να προσπαθησεις να ελαχιστοποιησεις τον παραγοντα τυχη.. αυτος θα ειναι ΠΑΝΤΑ εκει
newtech Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Αν συγγράψει κάποιος ένα ebook σχετικά με το Poker,το διαβάσουν κάποιοι και ύστερα άμα παίξουν Poker, εθιστούν και χάσουν τα λεφτά τους θα φταίει ο συγγραφέας? :/ Λογικά δεν πιστεύω γιατί δεν υπάρχει έτοιμη συνταγή επιτυχίας στο poker...Θέλω την γνώμη σας!! Ευχαριστώ !! Οχι βεβαια.. Δεν υπαρχει καμια συνταγη επιτυχιας φιλε μου. Αφου ειναι παιχνιδι με χρηματα.. ο καθενας κανει τα κουμαντα του.. εσυ αν γραψεις ενα βιβλιο δεν θα του πεις.. παιξε και χασε 100ευρω... γενικα θα γραφεις.. τωρα αν ο αλλος κατσει και παιζει 10ωρα σε tables 2/4 δεν του φταει κανεις! Ολα ειναι θεμα BANK MANAGMENT.
c0prse_grinder Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Κοιτα.. τα βιβλια που σου μαθαινουν τα odds αναλογα τους ποσους παικτες και τα λοιπα ειναι χρησιμα και οντως μειωνουν κατα ενα βαθμο το ρισκο (πχ: ξερεις οτι και ΑΑ να χεις αν παιζεις με 4-5 ατομα και δεν κανεις σωστο raise ωστε να μεινουν ενας το πολυ δυο, οι πιθανοτητες να τους περασεις του ασσους ειναι πολυ μικρη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα