Cool-Gamer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους.Συγγνώμη εάν γράφω σε λάθος τομέα το θέμα μου ή κάνω κάποια άλλη παράβαση:είμαι νέος στο forum.Λοιπόν έχω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Καταρχήν έχω internet μέσω wi-fi.To router είναι της ZTE και συγκεκριμένα το μοντέλο ZXV10 H108L. Τα ports για το cs1.6 είναι τα εξής : tcp _ 27020-27039 και udp _ 27000-27015 και 1200.Έχω το Eset Antivirus 5 Smart Security.Έχω windows 7 ultimate 64 bit 1) Για να ανοίξω τα ports διαλέγω τι τύπος είναι το καθένα ή σε όλα tcp και udp ? 2) Πως τα προσθέτω στο firewall των windows ? 3) Πως τα προσθέτω στο firewall του Eset ? (εάν χρειάζεται). ευχαριστώ εκ των προτέρων
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 σε πολλα ρουτε δεν σε αφηνει για tcp η udp και σου ανοιγει και τα 2 απο default. b.οταν πας στο firewall των windows διαλεγεις ποια προγραμματα να αφησεις να περασουν η κανεις add ports.αν και το θεωρω τρελλη υπερβολη να εχεις και Eset και firewall στα windows.λογικα ναι θα χρειαστει και στο Firewall tou eset. αν εχεις οτενετ πρεπει να απενεργοποιησεις και την αυξημενη ασφαλεια.για αρχη κλεισε ολα τα firewall μεχρι να δεις οτι παιζει σωστα στο www.canyouseeme.org μπορεις να δεις αν εχει ανοιξει ενα Port. επισης αν σε δυσκολεψει το Port forward toy zte μπορεις αμα εχει επιλογη να κανεις dmz και να τελειωνεις .
Cool-Gamer Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια. 1)Απεγκατέστησα το eset smart security και εγκατέστησα το eset nod32 για να μην αντιμετωπίζω προβλήματα με το firewall του antivirus. 2)Έκανα και add τα ports και exclusions στο firewall των windows και το απενεργοποίησα μετα για δοκιμή προσωρινά αλλά τίποτα.Κλειστά τα ports. 3)dmz?εξήγησε μου εάν μπορείς πώς να το κάνω και τη χρήση του. 4)διάλεξα στο port-forwading tcp αυτά που έπρεπε και udp τα άλλα που χρειάζονταν.Εάν έβαζα tcp και udp τι θα άλλαζε?
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια. 1)Απεγκατέστησα το eset smart security και εγκατέστησα το eset nod32 για να μην αντιμετωπίζω προβλήματα με το firewall του antivirus. 2)Έκανα και add τα ports και exclusions στο firewall των windows και το απενεργοποίησα μετα για δοκιμή προσωρινά αλλά τίποτα.Κλειστά τα ports. 3)dmz?εξήγησε μου εάν μπορείς πώς να το κάνω και τη χρήση του. 4)διάλεξα στο port-forwading tcp αυτά που έπρεπε και udp τα άλλα που χρειάζονταν.Εάν έβαζα tcp και udp τι θα άλλαζε? 1.καλα εκανες. 2.αστο κλειστο για αρχη. 3.ανοιγει ολα τα Ports για μια Ip.λογικα πρεπει να εχει dmz το ρουτερ. 4.βαλε και tcp kai udp για να μην ψαχνεις να δεις τι παιζει tcp τι Udp. 5.κανε print screen γιατι κατι μου λεει οτι κατι εχει για wan ip και εχεις βαλει λαθος εκει οπως ολοι 6.τι εταιρεια εχεις?αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια απο το site Της otenet.
Cool-Gamer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Καταρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου προσφέρεις. Ξαναπροσπάθησα και πάλι τίποτα. 1)Έχω Wind. 2)Πώς διαλέγω την επιλογή dmz? 3)Ορίστε μια εικόνα των επιλογών στο section του port-forward.Εάν μπορείς καθοδήγησέ με με αναλυτικές πληροφορίες.
Sarandis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Wan host start/end ip address κενα. wan start/end port 27020-27039 και τις υπολοιπες που θες σε 2ο rule. Lan host ip address βάζεις την ip του pc σου. lan host start/end port παλι 27020-27039. Για dmz πατας αριστερα που σου εχει την επιλογη, enable και ip του pc σου απλά χωρις πορτες κλπ.
Cool-Gamer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ και τους δύο πάρα πολύ. Ευτυχώς που υπάρχει και το insomnia. Εάν αντιμετωπίστε σε τίποτε πρόβλημα message me μήπως μπορώ να σας βοηθήσω για ανταπόδωση. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2012 από Cool-Gamer
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 με προλαβε ο sarandis.απλα το dmz σου ανοιγει φαντασου ολα τα Ports απο το 1 μεχρι το 65535.συνηθως το κανει καποιος οταν θελει να ανοιξει παρα πολλα Ports.αλλα αμα ειναι λιγα καλυτερα με Port forward.απλα στο Pc σου αν εχεις px ip 192.168.1.20 καλο θα ειναι για να μην υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η να παρεις αλλη απο τον dhcp να την δωσεις καρφωτα sto tcp ip της καρτας δικτυου σου.επισης μεγαλη βλακεια της zte που εχει βαλει wan host start ip address kai end ip address γιατι μπερδευει τον κοσμο τι ειχες κανει λαθος?ειχες βαλει κατι στο wan ip address η εβαλε λαθος Ip αντι για του pc σου στο Lan host ip???
Cool-Gamer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Την lap ip είχα κάνει λάθος μάλλον.Μια τελευταία ερώτηση.Είμαι από laptop. Ποια ip πρέπει να βάλω ως host ip στο dmz?
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Την lap ip είχα κάνει λάθος μάλλον.Μια τελευταία ερώτηση.Είμαι από laptop. Ποια ip πρέπει να βάλω ως host ip στο dmz? καταρχην για το pc. Μου λες οτι εκανες στην Lan ip.καλο θα ειναι αφου κανεις το Port forward πχ στην Ip Poy exei to desktop σου και δεις οτι παιζει μετα αυτην την Ip μπορεις να την βαλεις καρφωτα στο Tcp ip Της καρτας δικτυου ωστε το Pc σου να εχει παντα την ιδια ip και να μην υπαρχει περιπτωση (αν και σπανια να συμβει) να παρει αλλη ip. τωρα για το Laptop θα βαλεις σαν Host ip στο dmz την Ip που εχει το λαπτοπ και θα την δεις απο Ipconfig.Και εκει μπορεις να την δωσεις καρφωτα.βεβαια υπαρχει ενας κανονας που λεει οτι δεν μπορεις να κανεις Port forward την ιδια πορτα σε 2 pc.οποτε αν εσυ παιξεις το ιδιο παιχνιδι και στα 2 pc που θα ανοιχτουν τα ιδια Ports Το ενα μεσω dmz και το αλλο μεσω port forward ισως να μην παιξει σωστα επειδη το ρουτερ θα βλεπει πχ κινηση στην ιδια porta για 2 ip καιδεν θα ξερει ποιο ειναι ποιο. αν πας να κανεις τωρα Port forward με Rules την ιδια πορτα εκει νομιζω δεν σε αφηνει καν και πεταει error γιατι βλεπει διαφορετικη ip ιδια πορτα.σε dmz θα σε αφησει μεν αλλα δεν θα λειτουργησει οσο ξερω δε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα