Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να συνδεσω ενα εξ.σκληρο usb3, σε ενα pc με μια θυρα usb1,windowsXP SP2 χωρις προβλημα αναγνωρισης του σκληρου? δεν με ενδιαφερει η ταχυτητα απλα κ μονο να αναγνωρησει τον σκληρο.

Δημοσ.

Θεωρητικά κανένα πρόβλημα,στην πράξη μπορεί να έχει παλιό bios ο Η/Υ και να σου κάνει προβλήματα,μόνο αν το δοκιμάσεις θα ξέρεις σίγουρα.

(ή αν δώσεις μοντέλο μητρικής και τύχει να το γνωρίζει κάποιος)

Δημοσ.

Ναι , δεν με ενδιαφερει η ταχυτητα, για αποσυρση θα παει το pc, μονο τα αρχεια θελω!

Η μητρικη ειναι MB055 Ver.D0.3.0

Δημοσ.

usb1?

αυτες πρεπει να ηταν εποχης 1997 το πολυ 1998...

USB 1.0: Released in January 1996.

Specified data rates of 1.5 Mbit/s (Low-Bandwidth) and 12 Mbit/s (Full-Bandwidth). Does not allow for extension cables or pass-through monitors (due to timing and power limitations). Few such devices actually made it to market.

USB 1.1: Released in August 1998.

Fixed problems identified in 1.0, mostly relating to hubs. Earliest revision to be widely adopted.

http://en.wikipedia....ial_Bus#USB_1.0

Δημοσ.

καλα θυμομουνα :P

Το υπολογιστη τον αγορασα το 2001 μαλλον ανηκω στην δευτερη κατηγορια αθτο ομως δεν μοθ λεει κατι.. τελικα ειναι θεμα usb η θεμα μητρικης αν θα εχω αναγνωριση του σκληρου?

Δημοσ.

Το υπολογιστη τον αγορασα το 2001 μαλλον ανηκω στην δευτερη κατηγορια αθτο ομως δεν μοθ λεει κατι.. τελικα ειναι θεμα usb η θεμα μητρικης αν θα εχω αναγνωριση του σκληρου?

Θέμα μητρικής/bios είναι,αν είναι κακογραμμένο μπορεί να σου βγάλει προβλήματα,εδώ εμένα με μητρική με usb2 και όταν πρώτο έβαλα τον εξωτερικό μου μου κολλούσε ο Η/Υ και ήθελε bios update,φαντάσου τώρα,όσο ποιο παλιό τόσο ποιο πιθανό να έχει προβλήματα με νέο υλικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...