Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!

μου εχει μπει στο μυαλο εδω και καιρο η αγορα ενος home cinema αλλα λογω αλλων εξοδων και μειωμενου badget γενικοτερα το αναβαλω συνεχεια.

δεν εχω ασχοληθει ακομα και δεν εχω καμια ιδεα τι παιζει...

για να σας βοηθησω να σας πω οτι η τηλεοραση ειναι 32" full hd και μεχρι τωρα βλεπω ταινιες μεσω της usb θυρας της,αλλα δεν διαβαζει dts...

επισης το σαλονι ειναι μικρο πιο συγκεκριμενα εκει που ειναι η τηλεοραση με τον καναπε απεναντι ειναι ενας μικρος διαμορφωμενος χωρος...

τα ευρω ειναι περιορισμενα αλλα περιμενω να ακουσω γνωμες για κανενα μοντελο ή για το τι πρεπει να εχει τουλαχιστον ενα home cinema.

Δημοσ.

λοιπον τα home cinema ξεκιναν απο 80 - 90 ευρω και ανεβαινουν πολυ!

στα περισσοτερα μαγαζια εχω δει οτι σχεδον ολλα εχουν 99 ευρω πες 100.

δεν θα προτεινω καποιο διοτι δεν εχω αλλα ενα σωστο home cinema πρεπει να εχει 100% ενα subwoofer και μετα οι δοριφοροι...εχει 2 εχει 5 εχει 7 και νομιζω μεχρι 9 δηλαδη συστηματα 2.1 5.1 7.1 9.1

κατα τη γνωμη μου ενα συστημα 5.1 ειναι οτι πρεπει.εγω εχω 5.1 ηχεια στον υπολογιστη και οταν βλεπω καμια ταινια ειναι μια χαρα.

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099382

αυτο ειναι ενα φθηνο home cinema σε σχεση με αλλα που εχουν ασυρματους δορυφορους και μεγαλα ψηλα ηχεια σαν αυτο

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100150

Δημοσ.

να δωσω μερικες ακομα πληροφοριες για να βοηθησω?

δεν με ενδιαφερει να εχει ασυρματα ηχεια ή τιποτα εξειδικευμενα χαρακτηριστικα.δεν εχω ουτε iphone-ipad ουτε προκειται να αγορασω...,γενικα δεν με νιαζει να εχει πολλα μπιχλιμπιδια εκτος απο 1 usb,αν εχει και ραδιο καλα ειναι αλλα αν παιζει mp3 απο usb ειμαι οκ.blueray δεν εχω πιασει ακομα στα χερια μου αφου κατεβαζω ταινιες οποτε και το να παιζει τετια δισκακια μου φενεται περιτο.

πιο πολυ με ενδιαφερει να εχει οσο γινεται καλλυτερο ηχο απο θεμα ποιοτητας και εντασης,αν και ο χωρος ειναι μικρος σχετικα (σε σχεση βεβαια με τα λευτα που θα δωσω).

για παραδειγμα,οι ταινιες που κατεβαζω σε 720p & 1080p εχουν ολες dts.οποτε θα πρεπει και το home cinema να εχει σαν χαρακτηριστικο στον ηχο του το dts?

γιατι βλεπω μερικα που λενε dolby digital,dolby prologic και κατι αλλα και δεν ξερω τι σημαινουν αφου μονο dts βλεπω στις ταινιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...