Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι μόνο έφτιαξαν δική τους cpu αλλά είναι και γρηγορότερη απο το tegra III; Αν είναι πράγματι έτσι είναι εντυπωσιακή εξέλιξη για τη Huawei.

Επειδή το λέει η χουαγουει, μη το πάρουμε δεδομένο. Έτσι λενε ολοι. Κατσε να δουμε. Επίσης με τι αυτονομια ειναι το θεμα.. Αμα η μπαταριά βγάζει 2 ώρες ότι επιδόσεις και να βγάζει ειναι άχρηστες. Ειναι πολλά να μάθουμε.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχουμε φτάσει πλέον στο επίπεδο όπου τα κινητά μας θα είναι καλύτερα από τους υπολογιστές που έχουμε σπίτι μας... :P

Ναι ωραίο το κινητό και δεν μπορώ να πω οτι δεν το λιγουρεύομαι. Από την άλλη όμως σκέφτομαι οτι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να αξιοποιήσεις όλους αυτούς τους πυρήνες σε ένα κινητό και ούτε θα υπάρχει για κάμποσο καιρό.

ΥΓ: Μιας και λέτε για data plan, το μόνο που έχω να πω οτι στην Ελλάδα είναι κλέφτες σε αυτό το θέμα πραγματικά.... Στην Αγγλία με καρτοκινητό με το που βάζεις κάρτα παίρνεις και χρόνο ομιλίας ή sms δωρεάν και internet (τουλάχιστον 500mb) αναλόγως τι πακέτο έχεις επιλέξει. Και εννοείται πως σου μένει και η κάρτα μετά. Ενώ εμείς ούτε σωστή υποδομή και οι τιμές στον Θεό...

Δημοσ.

Όχι μόνο έφτιαξαν δική τους cpu αλλά είναι και γρηγορότερη απο το tegra III; Αν είναι πράγματι έτσι είναι εντυπωσιακή εξέλιξη για τη Huawei.

Ολοι ετσι ξεκινησαν..Και την LG καποια στιγμη παλια κανεις δε την ηξερε..Σημερα ειναι απο τους δυνατους παικτες σε πολλές συσκευες.

Η Huawei τον τελευταιο καιρο δειχνει ολο και περισσοτερο οτι σε κανα δυο χρονια θα ειναι και αυτη μεσα στους δυνατους παικτες και στα κινητα.

Ηδη ειναι σε αλλες κατηγοριες εξοπλισμού για ISPs..

Επίσης χρημα βγαζει,οποτε μπορει να κανει πολλες επενδυσεις..

Πιστευω αυτο που ειπα παραπανω.

Το πολυ σε 3 χρονια η Huawei σαν brand Θα ειναι στην αντιληψη μας σα την σημερινη LG..

Και αυτο γιατι μεχρι τοτε θα εχει βγαλει καποια πολύ δυνατά και ανταγωνιστικά προιοντα σε κατηγοριες οπως πχ τα κινητα..

Δημοσ.

Εδω http://techblog.gr/mobile/huawei-ascend-d-quad-xl-quad-core-49921/

λέει ότι έχει sd.

δεν μου κανει εντυπωση οτι γραφει κατι τετοιο, το συγκεκριμενο site ειναι τελειως αναξιοπιστο, ενδεχομενως πηρε αλλη παρουσιαση και την εκανε copy/paste.

το κινητο δεν εχει SD, το γραφουν ολοι...

• Super Moderators
Δημοσ.

Εδω http://techblog.gr/mobile/huawei-ascend-d-quad-xl-quad-core-49921/

λέει ότι έχει sd.

Ούτε στα επίσημα specs που μας δόθηκαν αλλά ούτε και στην ομιλία του προέδρου της Huawei Devices δεν αναφέρεται τίποτα για κάρτα SD...

Δημοσ.

δεν μου κανει εντυπωση οτι γραφει κατι τετοιο' date=' το συγκεκριμενο site ειναι τελειως αναξιοπιστο, ενδεχομενως πηρε αλλη παρουσιαση και την εκανε copy/paste.

το κινητο δεν εχει SD, το γραφουν ολοι...[/quote']

Καλα μη φτάνουμε στο αλλο ακρο. Μπορεί όντως να μην έχει sd, και να έχει γραφτεί καταλαθως. Εγω το ποσταρα απλα γιατί το ειδα. Μονο οποίος είχε το κινητό με τα ματια του και το έψαξε ξερει αν έχει sd, και πάλι ούτε σίγουρα, γιατί το τελικό προϊόν πολλές φορές δεν ειναι ιδιο.

Δημοσ.

εχει δεν εχει sd ειναι πρωτο στις επιλογες μου

Και αν κοστιζει 500+ ευρο,σε ποια θεση στις επιλογες σου,ειπαμε πως θα ειναι?

Δημοσ.

Μπορέσαμε να τρέξουμε το γνωστό benchmark Quadrant 2.0 το οποίο υποστηρίζει πολλαπλούς επεξεργαστές και όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα η τελική βαθμολογία είναι στο 3920.

Τόσο βγάζει και το Galaxy S2. :confused:

Δημοσ.

Τόσο βγάζει και το Galaxy S2. :confused:

Πολυ παραπάνω βγάζει το sgs2 με custom για την ακρίβειά .. :) Αμα το γραφούν για θετικό ότι ένας 4πυρηνος στα 1.5 giga βγάζει μονο τόσο, δεν ξερουν τι τους γίνεται.. (εγω εχω βγάλει 5000+ και δεν ειναι ρεκόρ. Νομίζω ειναι πανω απο 6000+ το ρεκορ) :) Γι αυτό λεω περιμένετε και μη ακουτε τι ισχυρίζεται η κάθε εταιρία. Ασε που το quadrad το εχω καταργήσει εντελώς γιατί ειναι ότι ποιο αναξιοπιστο υπάρχει. Antutu πλεον.. Αν αληθεύει παντως προφανώς και πρόκειται για παλαια αρχιτεκτονική. Κάτι που θα σημαίνει ότι ο 4πυρηνος exinos θα τον κανει σκόνη ακόμα και στο 1 giga..

Παρόλα αυτά η πρώτη γεύση απο το κινητό ειναι εντυπωσιακή. Το 60% απο οσα γραφούν να ισχύει θα ειναι άψογα. Κραταω όμως παντα μικρο καλάθι, πλην εταιριών που έχουν αποδείξει ότι οσα λενε ισχύουν.

Edit Στο παρακάτω βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=753w6LQ6-Fo&feature=youtube_gdata_player

δείτε το διπλα στο nexus prime. Αρκετά μικρότερό. Στο μέγεθος του sgs2 παροτι έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Θετικό αυτό..

Δημοσ.

Πολυ παραπάνω βγάζει το sgs2 με custom για την ακρίβειά .. :) Αμα το γραφούν για θετικό ότι ένας 4πυρηνος στα 1.5 giga βγάζει μονο τόσο, δεν ξερουν τι τους γίνεται.. (εγω εχω βγάλει 5000+ και δεν ειναι ρεκόρ. Νομίζω ειναι πανω απο 6000+ το ρεκορ) :) Γι αυτό λεω περιμένετε και μη ακουτε τι ισχυρίζεται η κάθε εταιρία. Ασε που το quadrad το εχω καταργήσει εντελώς γιατί ειναι ότι ποιο αναξιοπιστο υπάρχει. Antutu πλεον.. Αν αληθεύει παντως προφανώς και πρόκειται για παλαια αρχιτεκτονική. Κάτι που θα σημαίνει ότι ο 4πυρηνος exinos θα τον κανει σκόνη ακόμα και στο 1 giga..

Παρόλα αυτά η πρώτη γεύση απο το κινητό ειναι εντυπωσιακή. Το 60% απο οσα γραφούν να ισχύει θα ειναι άψογα. Κραταω όμως παντα μικρο καλάθι, πλην εταιριών που έχουν αποδείξει ότι οσα λενε ισχύουν.

Edit Στο παρακάτω βίντεο

https://www.youtube....be_gdata_player

δείτε το διπλα στο nexus prime. Αρκετά μικρότερό. Στο μέγεθος του sgs2 παροτι έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Θετικό αυτό..

Στο παραπανω βιντεο αν δειτε στο 3:15 - 3:20 φαινεται η sd slot!!

Δημοσ.

Στο παραπανω βιντεο αν δειτε στο 3:15 - 3:20 φαινεται η sd slot!!

Ειναι όμως sd slot σίγουρα; Βγάζει 2 τετραπυρηνα. Πιθανών το ακριβότερο να έχει και το αλλο όχι.

Δημοσ.

δεν μου κανει εντυπωση οτι γραφει κατι τετοιο, το συγκεκριμενο site ειναι τελειως αναξιοπιστο, ενδεχομενως πηρε αλλη παρουσιαση και την εκανε copy/paste.

το κινητο δεν εχει SD, το γραφουν ολοι...

Χωρις παρεξηγηση,πριν πουμε κατι,ιδιως οταν ειναι κακια,καλο ειναι να ειμαστε σιγουροι ή να το ψαχνουμε πρωτα.

Κοιτα στο video στο 0.27 που φενεται ολοκαθαρα οτι δεχεται sd...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=diY3jFc5jSw#!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...