Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η Huawei δεν είναι κινέζική εταιρία αλλά Ταιβανική (οπως και η HTC).

http://en.wikipedia.org/wiki/Huawei

Headquarters Longgang District, Shenzhen, Guangdong, China

Founder(s) Ren Zhengfei

en Zhengfei (任正非 b. 1944 in Guizhou, China (贵州)) is the president of Huawei Technologies Co. Ltd (华为技术有限公司), headquartered in Shenzhen, China. Forbes magazine listed Mr. Ren as the 190th richest person in China, with private assets of approximately $124 million USD.[1]

http://en.wikipedia.org/wiki/Ren_Zhengfei

Δημοσ.
Πεστε μου οτι και αυτο θα βγει χωρις sd!?!

Παμε καλα!!!

Καπου ειχα διαβασει ότι δε θα έχει sd, αλλα τίποτα δεν ήταν βέβαιο. Νομίζω ούτε και τώρα ειναι εντελως βέβαιο ακόμα.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.
Καλά τα specs' date=' από SAR ξέρουμε; γιατί τα huawei πάσχουν αρκετά, όπως και τα sony ericsson με SAR στο θεό.[/quote']

Τα huawei δεν έχουν υψηλό sar.Το x5 έχει κάτω απο 0,8 όπως και το x1,x3.Τα sony ericsson κάτω απο 1 έχουν πολύ λίγα.Όσο για το κινητό του θέματος αν παίξει στην κατηγορία κοντά στα 300 θα είναι vfm και θα κοντράρει άνετα τα κινητά κοντά στα 600 απο άλλες εταιρίες όπως έγινε και με το x5 όταν βγήκε.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.
Παράλληλα μέχρι πριν λίγα χρόνια το κύριο πελατολόγιο της ήταν οι ιδιοφυή οι Providers (ΠΧ Οι αναμεταδότες της Cosmote λειτουργούν με μηχανήματα Huawei για το 3G)

Κυρίως Nokia έχουν αλλά οι Κινέζοι έχουν μπει σε όλες τις εταιρίες και ίσως σύντομα να είναι ο μοναδικός προμηθευτής τους.

Δημοσ.

Καλά τα specs, από SAR ξέρουμε; γιατί τα huawei πάσχουν αρκετά, όπως και τα sony ericsson με SAR στο θεό.

FCC measured SAR:

Head:

0.34 W/kg

Measured in:

1900 MHz

Body:

0.79 W/kg

Measured in:

1900 MHz

link

Δημοσ.

αλήθεια τι πάθαν και σ αυτή τη γενιά έχουν σταματήσει να έχουν θήκη για sd? όσο πάει όλο και περισσότερα κινητά ακούγονται να μην έχουν sd θήκη

Δημοσ.

αλήθεια τι πάθαν και σ αυτή τη γενιά έχουν σταματήσει να έχουν θήκη για sd? όσο πάει όλο και περισσότερα κινητά ακούγονται να μην έχουν sd θήκη

Συννεφακια παντου!

Καποιοι θελουν να μας αναγκασουν,με το ζορι,να τα χρησημοποιουμε!

Μου μυριζει βρομερη λαμογια,με σκοπο να εχουμε ακομη περισσοτερο αναγκη το ιντερνετ κ τις συννεφο-εταιριες κ ετσι να γινεινεται κ πιο ολοκληρομενος ελεγχος στα προσωπικα μας δεδομενα!

Γιατι αραγε η htc σου δινει 25gb χωρο στο dropbox,με το περιορισμο των 2 χρονων!

Δημοσ.

Γιατι αραγε η htc σου δινει 25gb χωρο στο dropbox' date='με το περιορισμο των 2 χρονων![/quote']

Καλα αυτό λύνεται. Εγω εχω φτάσει 25gb dropbox μονιμα με κολπάκια, και χωρίς να εχω htc.

Αλλα δε σου λυνει το πρόβλημα της sd. Άλλη δουλεία η μια και άλλη η άλλη.

Δημοσ.

Καλα αυτό λύνεται. Εγω εχω φτάσει 25gb dropbox μονιμα με κολπάκια, και χωρίς να εχω htc.

Αλλα δε σου λυνει το πρόβλημα της sd. Άλλη δουλεία η μια και άλλη η άλλη.

Ακριβως!

Δωρο αδωρο τα 25gb της htc στο dropbox!!!

Και συν αυτα που ανεφερα πιο πανω,βαζω ενα Ωραιοτατο κ περιποιημενο X σε συσκευες χωρις sd και ειμαστε σε αναμονη για το τι θα κανει η samsung με το s3 της!

Δημοσ.

Συννεφακια παντου!

Καποιοι θελουν να μας αναγκασουν,με το ζορι,να τα χρησημοποιουμε!

Μου μυριζει βρομερη λαμογια,με σκοπο να εχουμε ακομη περισσοτερο αναγκη το ιντερνετ κ τις συννεφο-εταιριες κ ετσι να γινεινεται κ πιο ολοκληρομενος ελεγχος στα προσωπικα μας δεδομενα!

Γιατι αραγε η htc σου δινει 25gb χωρο στο dropbox,με το περιορισμο των 2 χρονων!

Δηλαδή εγώ που έχω το wildfire άμα βάλω το dropbox θα έχω 25GB έτσι χωρίς να κάνω κάτι???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...