Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

έχω έναν εξωτερικό σκληρό Maxtor Basics Desktop 500GB, ενώ χθες που τον συνέδεσα λειτουργούσε κανονικά, σήμερα μου βγάζει συνεχώς "άγνωστη συσκευή usb", το έκανε και παλιά αυτό αλλά όταν τον έβγαζα και τον έβαζα σε άλλη usb θύρα τον αναγνώριζε...Τώρα ό,τι και να κάνω (reboot, σύνδεση σε διαφορετικό usb, επανασύνδεση της πρίζας), δεν τον αναγνωρίζει με τίποτα, Unknown device συνέχεια. Έχω τα Windows 7 Ultimate ελληνικά. Είναι ο μόνος σκληρός δίσκος που παρουσιάζει αυτό το θέμα, έχω και Seagate και Toshiba και τους αναγνωρίζει μια χαρά. Δοκίμασα και τα SeaTools αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί δεν τον αναγνωρίζουν

Δημοσ.

εχει εγγυηση ο σκληρος? αν οχι μπορει να εχει καει το τσιπ που εχει εσωτερικα, ετσι αν ανοιξεις το κουτι του μπορεις να δοκιμασεις να τον συνδεσεις ως εσωτερικο στον υπολογιστη να δεις αν τον βλεπει εκει. αν εχει εγγυηση πισω απο εκει που τον αγορασες για αλλαγη.

Δημοσ.

Τον αναγνωρίζει στον υπολογιστή του αδερφού μου...Αυτός έχει XP. Λέτε να έχει θέμα με τα Windows 7; Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τον κάνω να τον αναγνωρίσει ο υπολογιστής;;

Δημοσ.

Τον αναγνωρίζει στον υπολογιστή του αδερφού μου...Αυτός έχει XP. Λέτε να έχει θέμα με τα Windows 7; Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τον κάνω να τον αναγνωρίσει ο υπολογιστής;;

Πρωτα θα παρεις οτι δεδομενα θελεις απο τον σκληρο αντιγραφη καπου αλλου π.χ στου αδελφου σου. Αλλη λυση ειναι να κατεβασεις για την μητρικη σου τους τελευταιους drivers για το chipset. Ποια μητρικη εχεις, να σε βοηθησω?

Μια λυση ειναι να δεις μηπως η μητρικη σου εχει αρχισει να τα παιζει στο ποσο ρευμα δινει στα usb της. Καλο θα ηταν να χρησιμοπειις τα πισω usb.

Δευτερον, καλο θα ηταν να αλλαζες το καλωδιο usb που εχει με καποιο αλλο παρομοιο μηπως εχει 'κοπει' το υπαρχον.

Τριτον αφου παρεις αυτα που θες αντιγραφη/backup στου αδελφου σου, τραβα του ενα ξεγιρισμενο format μπας και στανιαρει λιγακι.

Δεν απαντησες αν εχει ακομη εγγυηση ή οχι. Αν οχι μπορεις να ανοιξεις το κουτι του και να δεις αν μπορεις να τον χρησιμοποειησεις ως εσωτερικο.

Πρωτα θα παρεις οτι δεδομενα θελεις απο τον σκληρο αντιγραφη καπου αλλου π.χ στου αδελφου σου. Αλλη λυση ειναι να κατεβασεις για την μητρικη σου τους τελευταιους drivers για το chipset. Ποια μητρικη εχεις, να σε βοηθησω?

Μια λυση ειναι να δεις μηπως η μητρικη σου εχει αρχισει να τα παιζει στο ποσο ρευμα δινει στα usb της. Καλο θα ηταν να χρησιμοπειις τα πισω usb.

Δευτερον, καλο θα ηταν να αλλαζες το καλωδιο usb που εχει με καποιο αλλο παρομοιο μηπως εχει 'κοπει' το υπαρχον.

Τριτον αφου παρεις αυτα που θες αντιγραφη/backup στου αδελφου σου, τραβα του ενα ξεγιρισμενο format μπας και στανιαρει λιγακι.

Δεν απαντησες αν εχει ακομη εγγυηση ή οχι. Αν οχι μπορεις να ανοιξεις το κουτι του και να δεις αν μπορεις να τον χρησιμοποειησεις ως εσωτερικο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ...Τελικά θα κάνω αυτό που λες, πρώτα αντιγραφή στο pc του αδερφού μου και μετά ξεγυρισμένο format...Τα άλλα τα δοκίμασα (όλα τα usb και επίσης και το καλώδιο).

Μπα, δεν έχει εγγύηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...