Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πατάτα δηλαδή εάν τον αφήσω υπάρχει πρόβλημα?

http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/MS-6524.html

οπως βλεπεις εδω δεν υποστηριζεται

αν δεις οτι εχει περιεργη συμπεριφορα αλλαξε τον

καλυτερα να βαλεις αγγελια οτι τον αλλαζεις με αυτον 2.8 GHz Northwood, FSB400, L2 Cache 512KB που ειναι ο ανωτερος που παιρνει η μητρικη σου

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

internet, word, download μέχρι εδώ όλα καλά. πετάει. απλά τελευταία επειδή θέλω να κάνω μια ψιλό επεξεργασία κάποια βίντεο κολλάει και γιαυτό είπα μήπως βρω καμιά άκρη έτσι. έλεγα για καινούριο άλλα είμαι λίγο κάπως με τα οικονομικά

Δημοσ.

βρήκα κάποια προγράμματα που μου κάνουν δουλειά με λίγο ζόρι βέβαια γιαυτό έλεγα μήπως το ανέβαζα αλλά δύσκολο από ότι φαίνεται

Δημοσ.

Απ' ότι έχω δει και σε άλλα θέματα που έχει συμμετάσχει κατά καιρούς, που αφορούν προτάσεις για σύνθεση υπολογιστή, ο Δεινόσαυρος το "έχει" το θέμα και οι συνθέσεις που προτείνει είναι αξιόλογες, χωρίς να είναι απαραίτητα πανάκριβες.

Θα 'λεγα να πεις πόσο "κάπως" είσαι οικονομικά - εκτός κι αν είσαι τελείως down... - μήπως και σου βρει καμιά εφικτή λύση. Όντως πάντως, με p4, η επεξεργασία βίντεο θα είναι βάσανο (αν τελικά επιτευχθεί...). Ο προηγούμενος υπολογιστής μου ήταν με p4 2.8 και μου είχε βγάλει την ψυχή με το convert x to dvd και το dvd fab (τις περισσότερες φορές ανέβαζε "πυρετό" και έκανε επανεκκίνηση).

Με τον - ταπεινό πλέον - core 2 duo 8400 3.0 που έχω εδώ και κάτι χρόνια, δεν κολλάω πουθενά, τουλάχιστον στην ερασιτεχνική χρήση που κάνω.

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ φίλε deesnider αλλά υπάρχουν σίγουρα παρα πολλοί σ αυτό το φόρουμ που το "έχουν" καλύτερα από μένα.

Κατά τα άλλα επειδή είχα έναν p4 2.6 (H/T) γνωρίζω 100% τις δυνατότητές του και από ένα σημείο και μετά σου βγάζει την ψυχή για κάποια πράγματα που σήμερα θεωρούνται μεν δεδομένα από απλά home pc αλλά το 2002 δεν ήταν καθόλου.

Δημοσ.

Ποιά δουλειά? Επεξεργασία βίντεο είναι να παίζεις στο windows movie maker με το βίντεο των διακοπών και επεξεργασία βίντεο γίνεται και επαγγελματικά. Αν δε σε ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια πιστεύω ότι με 600 είσαι καλά και για το πολύ μέλλον (χωρίς οθόνη). Αν θες απλά να κάνεις αισθητά φρηγορότερα κάποια πράγματα με 100-150 ευρώ (για μεταχειρισμένα) είσαι καλυμμένος.

Δημοσ.

Kουτί και τροφοδοτικό όχι. Κάνουν αυτά που έχεις. Η μνήμη περιλαμβάνεται σ αυτό το πακετάκι και η μητρική έχει ενδωματωμένο κύκλωμα γραφικών. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις αν ψάξεις. Αυτό στο έβαλα ενδεικτικά. Ειδικά αν βρεις και 4gb πας και σε windows 7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...