vaggospat13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 πατάτα δηλαδή εάν τον αφήσω υπάρχει πρόβλημα? http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/MS-6524.html οπως βλεπεις εδω δεν υποστηριζεται αν δεις οτι εχει περιεργη συμπεριφορα αλλαξε τον καλυτερα να βαλεις αγγελια οτι τον αλλαζεις με αυτον 2.8 GHz Northwood, FSB400, L2 Cache 512KB που ειναι ο ανωτερος που παιρνει η μητρικη σου
terry308 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 [off topic] Τα failsafe δεν είναι τα default ? Δοκίμασε και αυτά αν θες. Award BIOS / CMOS Setup
freedomman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 από τον 2,4 σε σχέση με τον 2,8 θα δω διάφορα?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Καμία. Για ποιό σκοπό χρησιμοποιείς το pc?
freedomman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 internet, word, download μέχρι εδώ όλα καλά. πετάει. απλά τελευταία επειδή θέλω να κάνω μια ψιλό επεξεργασία κάποια βίντεο κολλάει και γιαυτό είπα μήπως βρω καμιά άκρη έτσι. έλεγα για καινούριο άλλα είμαι λίγο κάπως με τα οικονομικά
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μ αυτό το μηχάνημα επεξεργασία βιντεο δεν.... Πας σε καινούριο.
freedomman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 βρήκα κάποια προγράμματα που μου κάνουν δουλειά με λίγο ζόρι βέβαια γιαυτό έλεγα μήπως το ανέβαζα αλλά δύσκολο από ότι φαίνεται
deesnider Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Απ' ότι έχω δει και σε άλλα θέματα που έχει συμμετάσχει κατά καιρούς, που αφορούν προτάσεις για σύνθεση υπολογιστή, ο Δεινόσαυρος το "έχει" το θέμα και οι συνθέσεις που προτείνει είναι αξιόλογες, χωρίς να είναι απαραίτητα πανάκριβες. Θα 'λεγα να πεις πόσο "κάπως" είσαι οικονομικά - εκτός κι αν είσαι τελείως down... - μήπως και σου βρει καμιά εφικτή λύση. Όντως πάντως, με p4, η επεξεργασία βίντεο θα είναι βάσανο (αν τελικά επιτευχθεί...). Ο προηγούμενος υπολογιστής μου ήταν με p4 2.8 και μου είχε βγάλει την ψυχή με το convert x to dvd και το dvd fab (τις περισσότερες φορές ανέβαζε "πυρετό" και έκανε επανεκκίνηση). Με τον - ταπεινό πλέον - core 2 duo 8400 3.0 που έχω εδώ και κάτι χρόνια, δεν κολλάω πουθενά, τουλάχιστον στην ερασιτεχνική χρήση που κάνω.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Σ ευχαριστώ φίλε deesnider αλλά υπάρχουν σίγουρα παρα πολλοί σ αυτό το φόρουμ που το "έχουν" καλύτερα από μένα. Κατά τα άλλα επειδή είχα έναν p4 2.6 (H/T) γνωρίζω 100% τις δυνατότητές του και από ένα σημείο και μετά σου βγάζει την ψυχή για κάποια πράγματα που σήμερα θεωρούνται μεν δεδομένα από απλά home pc αλλά το 2002 δεν ήταν καθόλου.
freedomman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 όπως τα λέτε αλλά τι πόσο θα ήταν αρκετό γι αυτή τη δουλειά?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ποιά δουλειά? Επεξεργασία βίντεο είναι να παίζεις στο windows movie maker με το βίντεο των διακοπών και επεξεργασία βίντεο γίνεται και επαγγελματικά. Αν δε σε ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια πιστεύω ότι με 600 είσαι καλά και για το πολύ μέλλον (χωρίς οθόνη). Αν θες απλά να κάνεις αισθητά φρηγορότερα κάποια πράγματα με 100-150 ευρώ (για μεταχειρισμένα) είσαι καλυμμένος.
freedomman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 για τη δεύτερη λύση έχεις κατά νου κάτι?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ενδεικτικά: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/52612-q6600-p5b-mx-2gb-ram/ Και δω μιλάμε για τετραπύρηνο.
freedomman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 δεν χρειάζεται άλλο κουτί τροφοδοτικό φυσικό μνήμες κάρτα γραφικών?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Kουτί και τροφοδοτικό όχι. Κάνουν αυτά που έχεις. Η μνήμη περιλαμβάνεται σ αυτό το πακετάκι και η μητρική έχει ενδωματωμένο κύκλωμα γραφικών. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις αν ψάξεις. Αυτό στο έβαλα ενδεικτικά. Ειδικά αν βρεις και 4gb πας και σε windows 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα