Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

ηθελα την γνωμη σας καθώς ψάχνομαι να αγοράσω ηχεία... Μετα απο αρκετό ψάξιμο, καψιμο στο testfreaks.com και απογοήτευση γιατι πολλα δεν υπήρχαν στην ελλαδα, βρηκα τα JBL Creature III, τα οποια εχω διαβάσει οτι εχουν απιστευτη ποιότητα ήχου ομως οι περισσότεροι τα χαρακτηρίζουν ακριβά για αυτα που κανουν... (70-80 Ε)

Απο logitech-creative εχω ψιλοαπογοητευτεί

Σε 5.1 πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να παω αφου τα ηχεία θα μπούν στο δωματιο μου το οποιο δεν ειναι και τόσο μεγάλο για να αξιοποιήσω την ενταση..

Σκευτόμουν πως ίσως ειναι καλύτερη λύση αντι για ηχεία υπολογιστή να αγοράσω καποιο hi-fi, επειδή ισως εχουν καλύτερη ποιότητα ήχου..

Δεν θελω να δώσω τρελα λεφτα, το πολυ μεχρι 80-90Ε εαν τα ηχεια ειναι πραγματικά πολυ καλα και αξιζουν τα λεφτα τους.

Ποιά ειναι η γνώμη σας σχετικα με το θεμα?

Εχετε καποια συμβουλή να μου δώσετε? Το testfreaks γενικά ειναι αξιόπιστο σαν site η προωθεί καποια συγκεκριμενα προιόντα?

Ευχαριστω! :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έχω hi-fi αντί για ηχεία υπολογιστή δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος!Το hi-fi μου είναι ένα SONY και πίστεψέ με πιο πολύ ευχαριστιέμαι να ακούω μουσική σε κάτι logitech 2.1 που έχει ένα φιλαράκι και έκαναν 50 ευρώ max παρά στο δικό μου σύστημα.Βέβαια το δικό μου είναι αρκετά παλιό και γι αυτό μην στηρίζεσαι τόσο σ' αυτό που σου είπα γιατί μπορεί να παίζει ρόλο και η <<ηλικία>> του! :P

Δημοσ.

Αν μπορεις να δώσεις τα 10 - 15Ε παραπάνω πάνε εδώ

http://www.skroutz.gr/s/317572/Edifier-S330D.html

Αλλιώς τα creature ειναι μια αρκετά ισσοροπημένη επιλογή..

Απο την άλλη μπορεις να δεις και κανένα ζευγάρι monitor.. αν έχεις συνηθήσει βεβαια στον ήχο συστηματων 2.1 κτλ κτλ μπορει τα monitor να σε ξενερώσουν λίγο.

Την επιλογή ένος hifi της τάξεων των 80 - 90Ε δεν θα το πρότεινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...