Προς το περιεχόμενο

Wacom Bamboo Touch απο amazon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Wacom Bamboo Touch (Στυλό δεν περιλαμβάνεται και δεν συνεργάζεται)

gallery_04.jpg

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεγαλύτερο TouchPad απο αυτό που έχουν οι φορητοί

(και για κάποιον που θέλει να αντικαταστήσει το ποντίκι στον σταθερό του)

υποστηρίζει διάφορα gestures και έχει και 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

Προσοχή, το συγκεκριμένο σύμφωνα με αξιολογήσεις χρηστών, δεν συνεργάζεται με στυλό

(για όσους ενδιαφέρονται για σχεδιαστικό)

Τελική τιμή απο μαγαζί του amazon.co.uk με μεταφορικά 29,43€ amazon

καλύτερη τιμή στο skroutz.gr σε απόθεμα στα 49,00€ απο getitnow.gr skroutz

http://www.youtube.com/watch?v=pXYKQbAtQ2k

http://www.youtube.com/watch?v=srcARk0Lt84

Ένα καλό που έχει σε σχέση με το trackpad της apple είναι ότι συνεργάζεται άμεσα, χωρίς αλχημείες με windows και δεν χρειάζεται bluetooth μιάς και συνδέεται μέσω usb.

Δημοσ.

Όταν λες ότι δεν παίρνει στυλό??

Το amazon με στυλό το δίνει 33 λίρες και δεν βρίσκω κάποια αναφορά που να λέει ότι δεν συνεργάζονται.

Με στυλό με ενδιαφέρει πολύ και η τιμή είναι φοβερή!

Όντος δεν συνεργάζονται και πολλοί στο άμαζον την πάτησαν. Κατά περίεργο λόγο δεν το έχω βρει ακόμα στο site της wacom όμως για πληροφορίες.

Δημοσ.

Δεν βρίσκω νόημα για να αντικαταστήσει το ποντίκι στο desktop, ίσα ίσα που πιο περιοριστικό και δύσχρηστο το κάνει.

Και για λάπτοπ ακόμη, μόνο αν δεν παίζει δυνατότητα να έχεις επιφάνεια για να κοτσάρεις και σ'αυτό ποντίκι.

Δημοσ.

Εγώ το παράγγειλα για το pc της γυναίκας μου. Είχε συνηθίσει να δουλεύει σε imac με trackpad και ψάχναμε να βρούμε κάτι παρόμοιο.

Απ'ότι μου έχει πεί, αν το συνηθίσεις είναι πολύ πιο βολικό απο το mouse μιάς και μπορεί να εκτελεί διάφορα πράγματα ανάλογα με την κίνηση χάρη στο multitouch!

Δημοσ.

εχω την ιδια με στυλο και με δαχτυλα. ειναι εξαιρετικη αν και δεν φτανει την ποιοτητα χρησης που εχει το touchpad του mbp μου.

σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο touchpad εχω δοκιμασει ομως σε λαπτοπ ειναι σαφως ανωτερη.

προσωπικα με χαλαει το μεγεθος της στην σχεδιαση με το στυλο,αλλα η συγκεκριμενη ειναι μονο toych οποτε αυτο δεν θα απασχολησει κανεναν.

Δημοσ.

Εγω εχω το wacom bamboo create pen tablet cth 670,αλλα δε μπορω να πω οτι εχω καλυτερη touch εμπειρια απο το touchpad του qosmio,εκτος του οτι εχει μεγαλυτερη επιφανεια!

Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται και σε καλή τιμή!

Τώρα για το θέμα της ευχρηστίας γούστα είναι αυτά, άλλος έχει λάπτοπ και δεν το δουλεύει χωρίς ποντίκι και άλλος desktop και το δουλεύει με το touchpadcool.png

Δημοσ.

επίσης για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να κάνει αγορά μέ paypal, το ίδιο προιόν, απο την ίδια εταιρία, πωλείται στο ebay.co.uk με 1,5 λίρα λιγότερα μεταφορικά (19,99 + 2,5 μεταφ.) οπότε βγαίνει περίπου 27+€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...