samniotis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Wacom Bamboo Touch (Στυλό δεν περιλαμβάνεται και δεν συνεργάζεται) Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεγαλύτερο TouchPad απο αυτό που έχουν οι φορητοί (και για κάποιον που θέλει να αντικαταστήσει το ποντίκι στον σταθερό του) υποστηρίζει διάφορα gestures και έχει και 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Προσοχή, το συγκεκριμένο σύμφωνα με αξιολογήσεις χρηστών, δεν συνεργάζεται με στυλό (για όσους ενδιαφέρονται για σχεδιαστικό) Τελική τιμή απο μαγαζί του amazon.co.uk με μεταφορικά 29,43€ amazon καλύτερη τιμή στο skroutz.gr σε απόθεμα στα 49,00€ απο getitnow.gr skroutz http://www.youtube.com/watch?v=pXYKQbAtQ2k http://www.youtube.com/watch?v=srcARk0Lt84 Ένα καλό που έχει σε σχέση με το trackpad της apple είναι ότι συνεργάζεται άμεσα, χωρίς αλχημείες με windows και δεν χρειάζεται bluetooth μιάς και συνδέεται μέσω usb.
mandos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Όταν λες ότι δεν παίρνει στυλό?? Το amazon με στυλό το δίνει 33 λίρες και δεν βρίσκω κάποια αναφορά που να λέει ότι δεν συνεργάζονται. Με στυλό με ενδιαφέρει πολύ και η τιμή είναι φοβερή! Όντος δεν συνεργάζονται και πολλοί στο άμαζον την πάτησαν. Κατά περίεργο λόγο δεν το έχω βρει ακόμα στο site της wacom όμως για πληροφορίες.
Redshift Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ok αλλα απο την στιγμη που δεν παιζει με πενα δεν ειναι ιδιαιτερα χρησιμο
scullyist Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δεν βρίσκω νόημα για να αντικαταστήσει το ποντίκι στο desktop, ίσα ίσα που πιο περιοριστικό και δύσχρηστο το κάνει. Και για λάπτοπ ακόμη, μόνο αν δεν παίζει δυνατότητα να έχεις επιφάνεια για να κοτσάρεις και σ'αυτό ποντίκι.
samniotis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ το παράγγειλα για το pc της γυναίκας μου. Είχε συνηθίσει να δουλεύει σε imac με trackpad και ψάχναμε να βρούμε κάτι παρόμοιο. Απ'ότι μου έχει πεί, αν το συνηθίσεις είναι πολύ πιο βολικό απο το mouse μιάς και μπορεί να εκτελεί διάφορα πράγματα ανάλογα με την κίνηση χάρη στο multitouch!
basilis5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 εχω την ιδια με στυλο και με δαχτυλα. ειναι εξαιρετικη αν και δεν φτανει την ποιοτητα χρησης που εχει το touchpad του mbp μου. σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο touchpad εχω δοκιμασει ομως σε λαπτοπ ειναι σαφως ανωτερη. προσωπικα με χαλαει το μεγεθος της στην σχεδιαση με το στυλο,αλλα η συγκεκριμενη ειναι μονο toych οποτε αυτο δεν θα απασχολησει κανεναν.
ektor7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγω εχω το wacom bamboo create pen tablet cth 670,αλλα δε μπορω να πω οτι εχω καλυτερη touch εμπειρια απο το touchpad του qosmio,εκτος του οτι εχει μεγαλυτερη επιφανεια!
zizu10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίο φαίνεται και σε καλή τιμή! Τώρα για το θέμα της ευχρηστίας γούστα είναι αυτά, άλλος έχει λάπτοπ και δεν το δουλεύει χωρίς ποντίκι και άλλος desktop και το δουλεύει με το touchpad
c0prse_grinder Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 αξιζει για iMac λετε? το trackpad ειναι πολυ ακριβο :-/
basilis5 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 αξιζει για iMac λετε? το trackpad ειναι πολυ ακριβο :-/ οχι φιλε δωσε κατι παραπανω και δεν θα το μετανιωσεις
samniotis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 επίσης για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να κάνει αγορά μέ paypal, το ίδιο προιόν, απο την ίδια εταιρία, πωλείται στο ebay.co.uk με 1,5 λίρα λιγότερα μεταφορικά (19,99 + 2,5 μεταφ.) οπότε βγαίνει περίπου 27+€
zizu10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 οχι φιλε δωσε κατι παραπανω και δεν θα το μετανιωσεις Συμφωνώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα